45

Вододав

преди 5 години

До Анонимен 41Задължително искам да ме запознаеш с дилъра си, моя само ме успокоява а твоя направо в следващото ниво те е вкарал!!!Мерси предварително,В.

44

Анонимен

преди 5 години

Всички спътници и МКС обикалят под протекцията на земната магнитосфера ,пак си в космоса ,но под закрила ,иначе при слънчево изригване си адио...Може и да са стигнали Луната ,уж са донесени камъни ипрочие ,но защо всичко приключи за толкова години и какво са видели там има толкова много изказвания от големи хора свързани с НАСА и др. и всичките да са превъртели-- а полет до Марс без да бъдеш опечен не виждам как е възможен...за Марс се готвят за Луната мълчат ??

43

Анонимен

преди 5 години

До noFreemanа гениалните българи...? Те и това не могат, милите.

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзисква се специална липса на мозъчни клетки, за да се вярва на конспирацията, че хората не са стъпили на луната... Дори и няма смисъл да се спори с такъв човек и да му се обяснява защо тази безумна конспирация (оборвана милиони пъти) е ако не безумна, то смехотворна. Даже наскоро LRO засне останките от апаратурата на Аполо мисиите. И да, не само че са стъпили, ами са го направили и повече от 1 път, даже повече и от 3 пъти.

41

noFreeman

преди 5 години

та те хамериканците могат да летят където си искат само по телевизията... а сега как ще летят като нямат двигатели... знам как - пеша или със вестниците и другите медии... смешна нация, която може само две неща - да убива мирното население на планетата и да печата смешните си зелени хартийки без никакво покритие!!!

40

Анонимен

преди 5 години

До 41 АнонименГледаш много филми на тема космическа фантастика

39

актьор

преди 5 години

С помоща на холивуд американците могат да отидат и извън слънчевата система и даже в друга вселена

38

Анонимен

преди 5 години

Така наречените гравитационни (етерни) двигатели съществуват и са абсолютно секретна технилогия. Причината е, че те използват абсолютно свободната енергия на околното пространство и от това не може да се печели.Съществуват както бази на Луната, така и на Марс, където хора и извънземни оперират заедно. Съществуват и цели подземни градове на Земята. Интересното е, че подобни титанични проекти се финансорат основно с парите от световния наркотрафик

37

Конспиратор

преди 5 години

Хахаа, цензурата е скрила думата Я..стр__eб. Министерството на истината бди над народа и се грижи то да не знае много-много. Браво на сайта че така защитавате правото на информация. дЖурналисти, ако знаете колко ме е гнус от вас.

36

Анонимен

преди 5 години

Колкото аз съм професор, толкова и американците са ходили на Луната. Омръзна ми от фалшиви новини.

35

Конспиратор

преди 5 години

"Самолетът F-117A (известен като "нощен ястреб") е финансиран, проектиран и създаден в пълна тайна. Съществуването му става ясно през 1988 г. Защо? Никой не знае!" - Джесии, Джеси - ето това е пример на опит за разкриване на конспирация и извънземни там където ги няма. Еми естествено е, че подобен самолет ще се прави при пълна секретност. Това е един от първите СТЕЛТ самолети. Е, за теб вероятно това е нещо неизвестно и очакваш веднага всички подробни планове да бъдат публикувани в интернет.

34

Анонимен

преди 5 години

До 36 АнонименНе само това ами те имат база и под ледовете на антарктида. Между другото извънземните кораби които се появяват в нашето небе са техни. Те са разработили уникален антигравитационен двигател и са го експериментирали с дискообразни летателни апарати.

33

Анонимен

преди 5 години

Единствените които са стъпили на луната са немците по времето на третия райх и даже имат база там

32

Анонимен

преди 5 години

Ходили са на Луната ама друг път

31

Анонимен

преди 5 години

Ето това са "научни" новини за този сайт и неговата аудитория! Браво днес бг. Майната им на фактите нека пишем конспирации :) вашите душевно болни читатели много обичат. Ако бяхте намесили Бойко и Путин някъде из текста щеше да е супер.

30

Въпросче

преди 5 години

Кой е източникът на тази информация? Да, вметнато е българското Ку Ку между редовете, но останалата част май си е превод, при това доста нескопосан - "отказ" вместо "откъс" в частта с личния дневник на Рейгън например. Та затова моля, поне публикувайте източника. Защото доколкото познавам другите статиите на калинката "работила по публикацията", то авторството на подобна публикация е непосилна за нейния капацитет. Все едно Сузанита да напише реферат по астрофизика!

29

Анонимен

преди 5 години

Просо, има действащи системи за рециклиране на кислорода във въздуха. Дори българската армия има водолазни костюми от този тип. От преди демокрацията. След демокрацията няма армия, следователно няма и армейски водолази.

28

Име

преди 5 години

от лунната сага на американците на луната най-много се учудвам на мощта на излъчвателите им, за онова време, на комплексен телевизионен сигнал на 380 000 км и неговото захранване с енергия. инак за медиите е ясно: те пращат мозъците на милиони и милиярди хора в космоса, за да могат политиците да (се) (въз)ползват телата им...

27

Име

преди 5 години

колкото до този цитат: "Беше удивително. Космосът наистина е последната граница. Някои от научните постижения звучат като фантастика. Само че тези са истина! Научих, че капацитетът на нашите совалки е толкова голям, че можем да изпратим в орбита 300 души!". рейгън бе артист, а не учен, или поне физик. всеки може да изпрати 300 човека в космоса... в урни. меркел пък успя да прати половин африка в европа на кораби на бреговата охрана!

26

Име

преди 5 години

медиите били четвъртата власт... не отричам, че имате чувство за хумор, медиите... по-скоро са първият орган за (б)ли3ане на трибуквието на докопалите се до властта. доказва го и неграмотната ви, асоциална цензура.