65

до Плоската Земя

преди 5 години

Съдейки по заглавието ти - възползвай се от съветите си СЕГА. Холивуд и ТУБАТА съвсем са изпили съдържанието на черепните ви кутии.

64

FlatEarth

преди 5 години

Базата на луната не се казва гънимед, ами муханалай... на Луна.И отново да посъветвам, най-доброжелателно, посетителите на този форум да си пият хапчетата.РЕДОВНО!

63

Анонимен

преди 5 години

Трудна за дискутиране тема, поради камарата книжа "топ-секретно". Все едно да обсъждаме архивите на Ватикана. Инструменти за контрол, дезинформация и финансово облагодетелстване на Финансовият елит и прилежащите му служби - ЦРУ, Пентагонът, ***.

62

Анонимен

преди 5 години

пълни глупости, достатъчно е човек да види едно излитане на съвременна ракета, да проследи траекторията на полета как ракетата не отива нагоре към "космоса", а след първоначалното издигане нагоре траекторията става успоредна на земята (като самолет) и се насочва винаги на север където извън камерите си пада в някое не населено място.и ще разбере че всичко е ала бала за отвличане на вниманието и усвояване на едни пари..

61

Анонимен

преди 5 години

Космическите проекти на САЩ имаха и една друга цел, която не беше спомената. Космическата надпревара, с която да дестабилизират току що съвзелата се от крушенията ВСВ икономика на тогавашната СССР. Изглежда им е харесало на елитите доенето на собствените си правителства и данъкоплатци и си продължават по етапен ред. В тази връзка убийството на Кенеди е съвсем логично.

60

До Анонимен 55

преди 5 години

....Космическите проекти и НАСА са структури за източване на пари от данъкоплатците....Това е вярно! Една от тези програми е проекта SETI, за търсене на извънземен разум - в действителност това са пари, хвърлени на вятъра. Програмата е от 70-те.

59

Анонимен

преди 5 години

Като им свършат земните конфликти и войни ще прехвърлят Злодеите в Космоса., иначе дитациите за армията и финансовата олигархия ще спрат.Елементарно.

58

През 70-те,

преди 5 години

Пентагонът разработва и реализира космическа програма за търсене и улаване на бактерии и вируси - с оглед използването им в една бъдеща биологична война.

57

до 56

преди 5 години

Никой от никъде не се завръща, защото никъде не е заминавал. Експериментира се с Космосът наречен Съзнание. Това, което виждаме за совалки, ракети и марсиански пейзажи може да се инсценира навсякъде в Невада или с напредналите компютърни технологии. Живеем в примка на Времето предизвикана от манипулации и експерименти и от така наречената Черна Магия. Не ме питай откъде го знам.

56

Анонимен

преди 5 години

Скоро ми попадна един филм - "Сектор 9". Въпреки, че е в жанр научна фантастика и актьорският състав е един мъж и една жена чудесно обяснява как се инсценира всичко по тази тематика. Има и други подобни, но са по-скоро в жанр - ужаси. Психотронни, генетични и садистични опити "ала Доктор Менгеле" и МК УЛТРА стоят в дъното на Космическият Фарс. Всичко се прави от хора на хора. Няма извънземни. Поне не и в този смисъл, който някой иска да си представяме.

55

Анонимен

преди 5 години

Понякога тези манипулации неса много успешни и подложениятзапочва да си спомня някои неща.Така се получават течове наинформация , която се инфилтрирабавно в обществото , но е невероятназа обикновените хора .

54

Анонимен

преди 5 години

Как се осигурява секретността на тези секретни проекти ? Фантастичнитетехнологии не са свързани самос полетите до планетите . Завърналитесе биват подлагани на манипулациина паметта им , така че не си спомняткакво са правили , плюс добавят се " обикновени " спомени , които заместват пропадналата памет .

53

Анонимен

преди 5 години

Космическите проекти и НАСА са структури за източване на пари от данъкоплатците. Възникне ли някава конспиративна теория и сценарий било за извънземни, рептили, терористи, краят на света и т.н, т.н. трябва да знаем, че става въпрос за МНОГО ПАРИ и просто да проследим парите и интересите на тези, които имат интерес да се раздухват сред гоите.

52

NASA-джията

преди 5 години

До НеСоросоидНе е странно.База от тъмната страна на луната съществува отдавна.Тя е междинна станция по пътя към Марс."Архимед"е именно такава база.Хиляди хора изчезват безследно всяка година.Те са именно там-отвлечени за да строят база на Марс!

51

НеСоросоид

преди 5 години

До АнонименДо Марс вероятно. Но база на Тъмната страна на Луната е напълно постижима и е би била прекрасно защитена от слънцето. Дори е странно че още не са направили такива бази.

50

До 47 Вододав

преди 5 години

Дилърът ми е същия като твоя, от " америка за българия".

49

аз

преди 5 години

Самолетът F-117A (известен като "нощен ястреб")

48

До Джесика Вълчева

преди 5 години

Трудно ми беше да търся концепцията на статията! Мъчих се известно време, но когато стигнах до това написано от Вас, мила ми Джес ( не мога да те нарека автор, или журналист), се отказах тотално:"Интересен отказ!!! от личния дневник на президента Роналд Рейгън през 1985 година загатва много интересни неща. Откъс и отказ са тотално различни и по значение и по правопис! Защо противно на всички правила в нашия език използвате два пъти думи с общ корен! Открийте кои са те!

47

NASA-джията

преди 5 години

Базата "Архимед",която е т тъмната страна на луната дали още функционира?

46

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Затова кремълското чудовище Путларах Акбар краде като невидял 200 милиарда долара за да ги отмъкне на Марс и там да си харчи парите на спокойствие щото знае че с планетаат Земя е свършено-просто 7-те милиарда души ще са црни и необразовани и размножаващи се като скакалци унищожаващо всичко по пътя си