50

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Маджарите излязоха народ, не като нас ***.Факт !

49

Анонимен

преди 5 години

Всяка страна в която политиците имат за цел да откъснат хората от проблемите използва джендърството за тази цел. Народа неможе да го осъзнае.

48

Су 34

преди 5 години

До съ'34Ти гледай в Молдавия Русия да не основе Приднестровска Руска Република със столица Кишинев!Разбра ли, дрипав влах!

47

Име

преди 5 години

няма как да забравя масата от изтритите коментари по форумите, точно от джендъролозите, които протестираха толерантно под флага на дъгата откраднат от децата.

46

СОРОСКАТА

преди 5 години

Където е стъпил рептила Сорос, цвете не никне.

45

Име

преди 5 години

в интерес на истината нека да кажем, че войната на джендъролозите срещу нормалните я започнаха самите джедъролози. следва правото на самоотбраната.

44

Анонимен

преди 5 години

Нашите платиха на брат ми гърдите. Сега той е шимейл. Повечето ми приятелки го харесват сега много повече от преди и даже тръгна с една.

43

44

преди 5 години

Искам един прекрасен ден в РъБъ да останат само евродегенерати, татовци, мутраци и от цветните малцинства. Само тогава РъБъ ще просперира,

42

до номер 28

преди 5 години

и кои са тези, които цитираш? какво са направили за културата, изкуството, науката, икономиката? ако искаш да даваш примери за човек с нетрадиционна сексуална ориентация с принос - говори за Алън Тюринг. пусни едно търсене в Гугъл, барем разбереш кой евръх на посредствеността - хората в България, дори каузите им са все някакви "поп" глупости от днешния ден, които утре няма да са валидни. на кой му пука с кого спите, след като нито вие, нито той, нито "гражданското общество" ще доживее до пенсия

41

съ'34

преди 5 години

Ще ди вземете вилаета със собствена администрация. Време е да се ревизират последствията от" империалистическите " Руски войни и да си се върнете там където ви беше най-добре, под Високата порта. Разбрано качамаклии еврочифутски.

40

до 46

преди 5 години

Това е отколешна практика. Троянският кон на либерастите.

39

Су 34

преди 5 години

До до съ-34Не, но ще си вземем Северна Добруджа до Тулча.Разбра ли!

38

При нас е по зле

преди 5 години

Освен с джендъролозите трябва да се борим и с тикволозите!

37

Fallschirmspringer

преди 5 години

Не знам и не искам да знам ,за някакви странни същества наречени за благозвучие "***",но в момента слушам ,The Moody Blues - Nights In White Satin и ме върнаха години ,много-о-о години назад,когато с една колежка го танцувахме и все едно бяхме само двама под звездите.Няма по прекрасно от това да срещнеш добрата,умната,образована и възпитана жена-ех,че красиво,направо космическо,а те ще ми навират някакви си ***-направо гнус

36

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

До Алтерниращ веганист 35АКО ЩЕ ПРАВИМ РЕКЛАМА НА КАРТООН НЕТЛОРК И ГЕЙ ПРОПАГАНДАТА.ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ НА: dr. dimensionpants

35

до съ-34

преди 5 години

А вие ще върнете ли Добруджа до Балчик. Там има Румънски дворец, а не дворец на чифутската ви крадлива псевдо монархия.

34

до Wafen SS

преди 5 години

Да,да.Ще се направят на нормални колкото да заблудят и после ще ореват светът че ги малтретирали в концентрационни лагери.Навремето нацистите са били много наивни.По-разумно е да бъдат затваряни в лагери и върху мозъкът им да биват прилагани различни терапии.С комбинация от различни мощни психотропни вещества ,електрошокове и беседи на тема "аз харесвам жени" и обратното ако са лесбийки или че външният пол определя това какъв *** са.Щот те вътрешни могат да се чувстват тролейбус например..

33

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуализмът е болест, тези хора са извършители на над 80 % от престъпленията срещу личността - блудства с деца, ексхибиционизъм, изнасилвания!

32

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Край//Трябва ли да зная ,коя е Михаела Филева.Май беше някаква певачка

31

Су 34

преди 5 години

Успех на Унгария, тя е наш стар съюзник. Следващата стъпка трябва да е преразглеждане на Трианонския мир от 1919 г и връщането на Трансилвания, която Влашория и открадна в унгарската държава!