110

Циник

преди 5 години

Цитат: "Според унгарския вицепремиер Жолт Шемен, в западноевропейските страни "нормалността" била премахната от леви либерали, масони, ислямистки имигранти и "хора със сексуални отклонения". Затова и Унгария се противопоставя на тази тенденция, казва той."----------Казано ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНО, ИЗЧЕРПАТЕЛНО И НА МЯСТО! Унгария ще остане едно от малкото островчета в Европа - където да си нормален - не е "престъпление".Ислямизацията на Европа - вече не може да бъде спряна.

109

ivailo

преди 5 години

Пореднато добро дело на правителството на Орбан... А няколкото джендъра, няколкото купени или пък побъркали се "интелектуалци" и "Дойче" Веле нека си пищят.

108

Некъф

преди 5 години

На един пол какво има да му изследваш! Половете са два, мъжки и женски. Всичко друго е измислица на някой .

107

WTF?

преди 5 години

Унгария напоследък е единствената държава която се държи свястно и нормално и не сваля *** на тъпанарски изнасилени политики. Ще взема да емигрирам там.

106

Анонимен

преди 5 години

Орбан - шеф на еврокомисията !!

105

яве

преди 5 години

Една малка победа за Орбан, огромна победа за Човечеството.

104

male

преди 5 години

Там е работата, че ако насърчат част от мъжете да признаят накъде ги тегли, след като падне бремето от плещите им, наистина ще оредеем. Това е причината скитащите да са на почит, те поне работят в полза на обратното.

103

Анонимен

преди 5 години

Тонове щуротии - половете са си два. Всичко останало е атипичности.

102

Сороска Подплювналие

преди 5 години

...ваДолу ръцете от електората миии...

101

Коментатор

преди 5 години

Но една Румъния например, игнорира глупавия опит на техните мутри, да ги занимават с гей-бракове, за да махната вниманието от корупцията. Въпреки, че румънците са консервативно наистина християнско обшество (за разлика от наишите чалго-ориентало поклонници, които ходят на кръщене, за да се напият) те не виждат опасност за "ценностите" в това да допуснеш, че малък процент хора са родени различни.

100

Коментатор

преди 5 години

съвсем нормално е във варварски ретроградни държави като Унгария, България, Русия да има такива настроения, оказа се обаче че и вашия вожд Адолф е обичал да пердаши мъжаги ...

99

до оня с колана

преди 5 години

Хомосексуализма е болест, не престъпление. Защо трябва някой да го лекува с колана? Психиатричните заболявания не се лекуват с насилие, защото могат само да предизвикат други психиатрични заболявания. Изказването ти е меко казано нонсенс.

98

Becker

преди 5 години

Бай *** Балкански хетеросексуалиста. *** народ слаба държава. Колко елементарно изместват важната тема. Простият човек е най-лесен, за туй то сме на това положение.

97

нека се реееем!!!

преди 5 години

Джендърите да върнат дъгата на децата, червен балон би бил доста по-подходящ символ за тях, щом искат да ги определят като То.... ;-)

96

Turk

преди 5 години

Бих искал да ви препоръчам да прочетете плана на Калерги!

95

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

28 ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ НА ЕС !!!!!!КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ БЪЛГАРИЯ ПОЛША И УНГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГЛЕДАТ КЪМ ПРОПАДНАЛАТА РУСИЯ И ДА НЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!!

94

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

АВСТРИЯ РАЗРЕШИ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ОТ 2019-ТА ГОДИНА!!!!ЗА СЕГА УНГАРИЯ, ПОЛША И БЪЛГАРИЯ НЕ СА РАЗРЕШИЛИ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ОТ ЕС!! ЯВНО УНГАРИЯ, ПОЛША И БЪЛГАРИЯ СА ПОСЛЕДНИЯ БАСТИОН НА КОМУНИЗМА РУСКИ В ЕС!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 5 години

До Хан КрумИ..и като Търчи -лъжи ,мъжкаря от Банкя,дето плачеше за конвенцията ..

92

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ungartsite sa narod dostoen za uvajenie ! Narod ,koito otstoiava pravoto si na sashtestvuvane I na nezavisimost ot jelaniata na sbarkaniatsite v Briuksel ! Suvereniteta ne e dadenost ! Za nego se voiuva I triabva da se zashtitava I otstoiava !!!

91

анонимен

преди 5 години

Истинска държава! Беше истинска Още през комунизма! Иначе.Всички останали от соца.Се оказаха продажни уви!