90

Анонимен

преди 5 години

Дъгата е на нормалните хора, не на хомосексуалните извратеняци!

89

Унгарците забраняват

преди 5 години

тази глупост да се преподава в университетите - на пълнолетни хора, а тук се опитаха да вмъкнат джендърология в училищните учебници, за да изкривят представите на подрастващите още в детската им възраст!А знаете ли в БАН откога дрънкат "***, ***"? От близо 20-ина години, като гледат да се прикачат към някой международен проект и да *** така, както ще се хареса на чуждестранните поръчители на проектите. Защо някой наш "учЕн" не направи един научен анализ на вредата от тази идеология?

88

Хан Крум

преди 5 години

Орбан е истински пич и мъж а не като СерГейя дето търчи от Европейското си топло местенце и от именията си в Швейцария да ни обяснява колко било хубаво да си "***"

87

Борянка

преди 5 години

Браво на унгарците и Орбан! Много ми е интересно, тази Борянакак ще реагира, ако някое от децата й, се обяви за двуполово същество или пък за нищополово т.е. за ***?

86

123456

преди 5 години

До Waffen SS===Аз си спомням един колега когато работех в едно предпиятие (да, ПРЕДПРИЯТЕ, а не компания) и се обсъждаха мъжете с оратни влечения. Един колега, млад инженер, завършил МЕИ-то, само добави, че се правят много добри пари от тази работа. Момчето не беше един от тях, просто беше добре информиран. Аз никога не съм имала нещо против хората с нестандартна ориентация, но защо са всички тези паради и показност? Трябва ли да се правят декларации кой какво прави в спалнята си?

85

Анонимен

преди 5 години

***, СИНДИКАЛНИ ЧЛЕНОВЕ И ГЕРБАРИ В МОЯТА ФИРМА НЕ СЕ ДОПУСКАТ. ПРИ МЕН РАБОТЯТ САМО НОРМАЛНИ ХОРА.

84

Анонимен

преди 5 години

от плевен до тлуза, джеднърите холокостват мнения в името на костов и сорос!

83

Анонимен

преди 5 години

Странно, защо не напишете за свободата на словото или за джендърските проучвания в Саудитска Арабия?Или в Индия, Китай или Пакистан например?

82

Име

преди 5 години

ако гейувете на костов и сорос кажат, че северин е от тяхната *** партия, той нама да лезжи и един ден, с което доказваме, че животът, макар и отдаден за "свободата на словото" не струва нищо за дзжендъризъма на меркел, клинтън и евреите!

81

БРАВО !!!!!!

преди 5 години

БРАВО НА УНГАРЦИТЕ!!!!!!САМО ТАКА........ИНАЧЕ НИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА СКАПЪНИТЕ ЗАПАДНЯЦИ-ТОТАЛНО ДЕГРАДИРАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО...ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ КАТО УНГАРЦИТЕ!ДАЙ БОЖЕ!!!!!!

80

Име

преди 5 години

тюрките, които се оказаха масово педеpаcти, като костов и цензурата в медияпул!

79

Име

преди 5 години

съжалявам много но Името на тази цивилизация не минава през гей-зера на джендърите, които са педофили, които ни цензурират и слагат минуси от името на костовата медияпул и сегато на работещия в газовия отрасъл на путин - дончев!

78

Име

преди 5 години

съжалявам мното но Името на тази цивилизация не минава през *** на джендърите, които са педофили, които ни цензурират и слагат минуси от името на костовата медияпул и сегато на работещия в газовия отрасъл на путин - дончев!

77

Анонимен

преди 5 години

Винаги е интересно, когато пикливо вестниче на разпрана содомийска, либерал-ислямизирана ***, изгубила облика си, като Германия, пише за нормални държави като Унгария, които се съпротивляват да се превърнат в в същото.

76

До 69

преди 5 години

Сигурно си нежен , кьосе, изрусен и се движиш грациозно ! Влюбих са в тебе.

75

Анонимен

преди 5 години

Доколкото помня Унгария е суверенна държава, която е в правото си сама да решава вътрешните си работи, без да се влияе от желанията на Брюксел или мненията на *** Веле.

74

Анонимен

преди 5 години

Браво! Унгарците са свестен народ!

73

Perfecto

преди 5 години

Нетрадиционните от мъжки пол не страдат от запек, а от женски не зачеват. Номер едно средство срещу нежелана бременност и ефективно 100 процента

72

Ж

преди 5 години

Прави са унгарците! Дано нашите устискат националните интереси инциденти точност, а не да са *** като Запада !

71

Анонимен

преди 5 години

Мога да пера, да чистя, да готвя и досега всички жени с които съм бил са останали доволни. Това че много мъже ще кажат че тези неща са джендърски и няма да си мръднат пръста е техен проблем.