30

Waffen SS

преди 5 години

Според не се използува пълноценно трудовата терапия,за да се установят така наречените *** в пола,с който са родени.Ако бъдат изпратени на нещо като санаториум където сутрин ще прокарват пътища по планините или напоителни канали в равнините,а след обяд и след вземането на един хладен,но препоръчително студен душ ще присъствуват на лекции в, които ще ми се разясняват половете и тяхната необходимост за развитието на общество.Така три месеца и са готови приемат половата си реалност

29

Щерю

преди 5 години

- Моя страна - моя Унгаааария...

28

Анонимен

преди 5 години

Искрено уважавам унгарците. Те открай време пазят самобитността и интересите на народа си и винаги са били един оазис на здравият разум сред лудостта на политическите превратности. Унгарските митничари са най-свирепите и неподкупни служители по границите на Европа. Който е преминавал през Унгария може да го потвърди.

27

Анонимен

преди 5 години

До ДЖЕНДЪРкви са тия? Английският варинат на Кулагин ли?

26

Край

преди 5 години

Джендеризма се налага по всякакви начини. Вижте рекламата на Кока кола с Михаела Филева с джендърчето в асансьора. https://coca-cola.bg/istorii/mihaela-fileva-v-tv-reklama-na-Coca-Cola.

25

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

До Анонимен 25ХЕНРИ КАВИЛ 100% ГЕЙКРИС ЕВЪНС 100% ГЕЙИЪН СОМЪРХОЛДЪР 100% ГЕЙА И ОНЯ ОТ ГРУПА КАФЕ И ТОЙ СЪЩО НО ТОЙ ВЕЧЕ ОСТАРЯ ОРЛИН СЕ КАЗВАШЕ НО ОДЪРТЯ!ТЕЗИ КОЙТО СА ГЕЙ МЪЖЕ ИЗПИТВАТ СЪЩОТО ОТВРАЩЕНИЕ ДА СА С ЖЕНА КАКВОТО ИЗПИТВАТ ХЕТЕРОТАТА ДА СА СЪС СЪЩИЯ ПОЛ!

24

Анонимен

преди 5 години

Браво! Някой да реагира адекватно!

23

Fallschirmspringer

преди 5 години

Нека някой,на който му е ясно да обясни какво е "***".Защото ,аз със скромните си познания по английски го превеждам като пол,защото така съм го учил по време на тоталитаризма и тъмния социализъм.Само да не ми пробутват, като пол думата SEX

22

Анонимен

преди 5 години

Покажете ми просто един нормален гей,лесбийка или ***.

21

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ДАВАМ ВИ ЕДИН ПРИМЕРЕПИЗОД ОТ РЕАКТИВНИТЕ МОМИЧЕТА ПО КАРТООН НЕТЛЪРКЗЕЛЕНОТО БЪТЪРКЪП СЕ ЦЕЛУНА С МОМИЧЕ ПО УСТАТА НАД 5 ПЪТИ В ЕДИН ЕПИЗОД! ТАКОВА НЕЩО ПРЕДИ 10-15 ГОДИНИ НЯМАШЕ!!!!!ТОВА ДЕЦАТА ГО ПОПИВАТ :DИ ПРЕДИ 10-15 ГОДИНИ ТАКОВА НЕЩО НЯМАШЕ ПО КАРТООН НЕТЛЪРК!ДЖЕНДЪРИЯТА В МОМЕНТА СЕ НАСАЖДА ОЩЕ ОТ РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ ДАЛЕЧ ПРЕДИ ПУБЕРТЕТА!!

20

недопустим език

преди 5 години

никол кидман в истинския си бляссък на чудовището,в което секта фаш е и други като нея е ,,разрушило,, майчинското надделява,не тормозете хората не са зомби,не са зомбирани,зомби секта фаш,окулт,тъмнина,мрак,разрушител,казваме Нет,в ДНК- то на Бог Отец обичаме Бог Отец на първо място

19

Анонимен

преди 5 години

човек се замисля дали да не емигрира в унгария !

18

Анонимен

преди 5 години

Правилно.Веднага човек като си поговори с обратен или *** веднага му става ясно,че тва не е нормален психически човек.Крещят,викат държат се като примaти,все нещо не им е наред.

17

Анонимен

преди 5 години

Време е всички държави да вържем брюкселското куче на къса верига, за да спре да препикава дворовете ни с мръсотията си.

16

До 16 Burzum

преди 5 години

Какъв злобен жиндирист, какъв език !

15

Анонимен

преди 5 години

Двойката поамериканчени джендерасти Расим Банов и Цвиконио пъпеша се изприщиха от тази новина.

14

до 14

преди 5 години

Не е загубена битка, бъдещето на децата ни е в нашите ръце, а не в ръцете на брюкселските извратеняци и сбърканите им сексуални представи.

13

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ТОВА Е ЗАГУБЕНА БИТКА!!!ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ОБЛЪЧВАТ ДЕЦАТА ОЩЕ ОТ МАЛКИ С КАРТООН НЕТЛОРК КОЙТО Е СТАНАЛ СУПЕР ГЕЙ ГАНАЛ!ПОСЛЕ НИ ТЪПЧАТ СЪС ХРАНИ СЪС ВСЯКАКВИ ХИМИКАЛИ В ТЯХ ОТ КОИТО НИ СЕ ПОВРЕЖДА ХИСТО БАЛАНСА В ТЯЛОТО!!ДА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ БРЕМЕННИТЕ ЯДАТ ВСЯКАКВА ГМО ХРАНА :DИЗВОДА Е, ЧЕ И СЪЗНАНИЕТО И ОРГАНИЗМИТЕ НИ СЕ ТРОВЯТ ПОСТОЯННО А ОТ ТОВА СЕ РАЖДА ИЗВРАТЕНОСТТА КОЯТО Е ПРЯКО СВЪРЗАНА!!СПАСЕНИЕ НЯМА :D

12

аз-ът

преди 5 години

Либерачи-мариачи са се окопали навсякъде. Време е да ги изхвърлим с шутове и да имаме нормално общество.

11

До 1 Хомосексуалист

преди 5 години

Тук не става въпрос за хомосексуалистите а за една долна група подобна на тях и финансирана от Сорос и чрез свойте действия насаждаща омраза към всички обратни.