295

Настоявам

преди 5 години

Модераторе, остави човека да доразкаже за Чочоолу! Има живи свидетели на случките в Пловдив. Трябва и сегашното поколение да знае как трябва да се действа срещу нечовекоподобни.

294

анонимен

преди 5 години

342..Това е истинският случай! Явно тук други..Са чули и не доразбрали!-:)

293

видеотен

преди 5 години

Вече знам от къде холивудските сценаристи крадат сценарии за крими сериалите и касовите криминалки. Тъй де, форумните топ криминалисти не спят, те творят бисер след бисер.

292

Анонимен

преди 5 години

Полицайте са занаели за него още в неделя. Профила му им е бил ясен часове след огледа на мястото. Има си процедури, следствена тайна и една камара разбирачи да си погледнат писанията и диагнозите, и следващия път да са малко по-обрани. Хейтърите и троловете е безсмислено да ги обсъждам. Видял съм полицайте как работят когато обараха сина ми. Психиатри и разни там експети от телевизия на малкия им пръст не могат да стъпят.

291

офффффффф

преди 5 години

До АнонимеН 332 майка му каква е , програмист , инженер ,лекар или движи оръжия , наркотици ?????Бил получил от майка си десетки хиляди евро !!!! Дори за 1 наносекунда да приемем ,ч е това е вярно , какво му пречи да убива . Наскоро имаше случай за някакъв датски милионер разфасовал на подводницата си някаква жена / и тя беше журналистка /

290

ИСТИНАТА

преди 5 години

Системата уби Виктория.

289

Анонимен

преди 5 години

Точно той ще е извъшителя. Явно под управлението на ОПГ ГЕРБ ромите си поверваха И понеже не му е пускала българка, той е решил да си изнасили някоя по-хубава.Полицията защо не са ги били профилактично тия роми?!

288

нооооооо

преди 5 години

До Анонимен 319 И пак ти казвам , ако всичко е скалъпено - как ще мине номерът пред немския съд ???? А за пътуването ------>>>>минаваш Румъния и вече нямаш граници .....

287

АнонимеН

преди 5 години

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА Е, ЧЕ ТОВА Е ИЗВЪРШИТЕЛЯ!НАПИШЕТЕ : СЕВЕРИН СЕ ФУКАЛ С ПАЧКИ И КУПОНИ!!!!ИМА СНИМКА НА 10-КИ ХИЛЯДИ ЕВРО КОИТО Е ПОЛУЧИЛ ОТ МАЙКА СИ КОЯТО РАБОТИ В ЧУЖБИНА ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ!!!!!!!!!ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА Е ЦЯЛАТА СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ НА ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ!

286

23

преди 5 години

Защо дипломатите мълчаха, по време на срещата и след нея, с Боко!?

285

Анонимен

преди 5 години

На всички тук ни е ясно що за същество е ромът. Но тоз си е изкупителна жертва отвсякъде. Склонен съм да вярвам, че е някой друг от сивата каста, но не и този. Искам да видя доклад от разпита му в Германия

284

Предрак Джукич

преди 5 години

Напротив точно ако я бяха учистили с контролен или взрив щеше да е ясно че е държавна поръчка а сега некъв ***.ал вкарват го в затвора и нещата са покрити нещастен случай.

283

Анонимен

преди 5 години

Северни вече е написал предсмъртното си писмо, че много съжалява за това котето е извършил и се обесва в арест докато охраната отива до тоалетната.

282

Рекс Тилърсън

преди 5 години

А и няма как да се манипулира това престъпление защото Европа гледа България под лупа. Айде със здраве на всички

281

Анонимен

преди 5 години

Ама верно ли има днк в базата за това, че преди време откраднал не какво желязо,е това само тиквата може да го измисли.

280

Анонимен

преди 5 години

Ако беше по времето на бай Тошо, този вече щеше да е станал храна за прасетата в някое ТКЗС

279

Рекс Тилърсън

преди 5 години

За всички които си мислят, че е държавна поръчка: не е. Когато става въпрос за държавна поръчка те убиват бързо и тихо. Без много шум. 1 куршум в главата, 1 контролен и толкова. Разбира се може и да те взривят или залеят киселина. Това е практиката. И никой няма да се занимава да търси изкупителна жертва. Това са глупости. Не търсете под вола теле. Лека и пръст на момичето. Това е поредното доказателство, че човека е по жесток и от звяра. Единия убива за оцеляването си, другия за удоволствие.

278

виц

преди 5 години

Влиза тиквата в един бар и си поръчва ром...

277

Анонимен

преди 5 години

В колко часа Ви свършва смяната?

276

ЕАД ГЕРБ

преди 5 години

ТАКА Е, под управлението на Вожда и ЕАД ГЕРБ, РОМИТЕ смятат, че могат да изнасилват майки и да ни малтретират, УБИВАТ!СИСТЕМАТА НИ УБИВА!