255

Анонимен

преди 5 години

До Петко ПитанкатаАми аз мога да кажа следното: с хубава кола (джип) преди един месец, карах сам, от Манхайм до София (през Австрия) си е 28 часа пътуването, като съм спирал на 2 пъти за по 15-20 минути и веднъж(вече у сръбско) спах 4 часа. Километрите са 1800. Ама Русе-Щаде гугъла го дава 2100км. Не го виждам бай *** да мине 2100км за по-малко от 32-35 часа. Освен ако не бил с ферари... Я сега МВР да каже с каква кола е карал, и колко е годишна?

254

Анонимен

преди 5 години

В нормална правова държава нямаше да бъде изтипосана снимката на заподозрян пред цяла България, с цел манипулиране на стадото и демонизиране на някой.Довчера имаше и доказателства за румънеца преплувал дунава, ама явно не му намериха снимка да я изтипосат.И друго в БГ няма ли поне един психолог да се престраши да коментира ситуацията и да каже колко е вероятноста момчето на снимката да е изнасилвач.

253

Аспарух

преди 5 години

Рецидивист бил този.Тази дума при бай тошо несъществуваше.Който можеше го превъзпитаваше които не на ***.Този отдавна трябваше да е на сметището

252

тцтцтцт

преди 5 години

До Анонимен 279 не знам как си ги измисляте тези неща , не знам и какво те провокира да пишеш глупости по сайтовете има време за писане на глупости , този случай не е такъв имай малко уважение към паметта на момичето !!!

251

Канарчета летят

преди 5 години

Альооо, пак нещо ни замотахте! Тоя гнусен черен маангаал, има кола? А от къде доходи след като сами пишете че живеел в отдалечена '"къща" коптор? Книжката откъде му е издадена? Изпити положил ли е простака? То животно не е човек...ама с кола. За един ден няма как дастигне до Германия,пък камо ли до Хамбург, където пътя примерно от Дюселдорф дао Хамбург е 3 часа и нещо. Кой лъжете... карал бил пиян, и за 6.7-8 чоса хоп от Русе в Хамбург. :) Канарчетата свършиха, лъжете по нормално!

250

Анонимен

преди 5 години

Въх, направо да се разплачеш! То направо като препечатано от вестник "Лична драма"! Джурналята, този "отговор на литературен въпрос с елементи на преразказ" кой ви го написа?

249

123

преди 5 години

Пак скалъпиха ситуация. Вдигна се голям шум в Европа

248

www

преди 5 години

ТАЗИ Е ПЪХНАЛА НОСА СИ ТАМ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА - А СЕГА ТРЯБВА ДА НАМЕРЯТ НЯКОЙ УБИЕЦ НА МЯСТОТО НА ИСТИНСКИЯ - НЕЗАБРАВЯЙТЕ ТУКА Е БЪЛГАРИЯ ЦАРИ БЕЗЗАКОНИЕ ....

247

Анонимен

преди 5 години

Пак да попитам - суперинтелигентният тип и провинциалната красавица защо са се развели, при пълна липса на видими предпоставки за това? И при наличието на дете, което изцяло прилича на бащата?

246

zffk

преди 5 години

да вземе нинова властта старите *** да умрат спокойно

245

мразичервенотиквеник

преди 5 години

Кой би си оставил следите и веществените доказателства от престъплението в къща и после да побегне в чужбина , малко странно .

244

Анонимен

преди 5 години

Защо по медиите не се съобщава, че в деня на убийството тоя е бил в Германия?

243

Анонимен

преди 5 години

Селяйдин Белнейски

242

Анонимен

преди 5 години

Ако е този 100% е бил надрусан, не може и да не са си казали нещо.

241

Петко Питанката

преди 5 години

Нещо не разбрах: в събота сутринта (даже и около обяд!) бил пиян в Русе. В неделя вечерта се обадил от Германия. До там шофирал личната си кола. Е как е шофирал за да смогне? Кога тръгна, кога пристигна? Може ли някой с практически опит по тоя маршрут да каже дали това е възможно? А и как на 5-6 граници никой граничен служител не е разбрал, че *** е пияно?

240

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоА бе,глу/пак,до като не се ДОКАЖЕ,че именно той е виновен,всичко е празни приказки!Нали писаха,че направил пълни самопризнания!?После се оказа,че германците току-що го задържали,а нашите още не са го виждали!?Въпроса е:Пред кого са направени тези признания!?Пред ООН ли,или пред ЦК на БКП!?На някой много му се иска той да е виновен!Тъ/панар!

239

Анонимен

преди 5 години

Поредната жертва на етническа българка чийто живот е отнет от поредния "индус"регистриран в полицията.Галениците на Европа заради което и тук вече не са само по главите ни ами танцуват гьобек отгоре с кървавите ни ризи и се подиграват на кървавите ни сълзи.За кълнене са и още как СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА-ЗАКРИЛНИЦИ НА "ИНДУСИТЕ"И БАНДИТИ която система на кривосъдие възпита ДВЕ ПОКОЛЕНИВ ****** В НЕДОСЕГАЕМОСТ.Ако откраднеш пастет в затвора,ако убиеш еле пък си "индус"ухааа и името няма да ти кажат.

238

:):)

преди 5 години

най добре да ви заторят говорилнята, щото се вижда тотално изпростяване от расизъм до лов на червени бабички с автомати и геополитическа завера на Путин , чесане на езици от всезнайковци

237

Анонимен

преди 5 години

Повечето зверства, последвани от изнасилване и умъртвяване, които са със сексуален характер, започват с установяване на контакт. Такива неубоздани зверове не нападат без да има флирт, подхвърлени реплики, без да демонстрират нагона си. В началото дори могат да бъдат мили и рязко да агресират. Съмнявам се този да е бил сам и просто да е изкочил, за да й счупи носа. Подбрали са физиономия на истински плейбой, за да внушат за сексуално посегателство, но рядко изнасилвачите са красиви.

236

АНТИ

преди 5 години

Не бойте се деца,за етрешния ден.Убиецът-психаре вече заловен.Боко се похвалиоще сутринта,а колко ли психари,са на свобода.Държавата за васмащеха е тя,а българина днестотално оскотя.Спетеспокойнодеца !