15

Анонимен

преди 5 години

Е тоя ли ще изплати кръвнината. Да запомним този случай и след година да проверим. До къде е докарано. В България тайни няма.

14

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Властта уби Виктория. Факт !И не само Виктория ...Има два варианта - или е поръчково убийство или плод на ромската безнаказаност.И в двата случая Системата и властта са виновни за зверското убийство.Затова час по-скоро ОСТАВКА на цялото правителство и назначаване на служебен кабинет.Напролет - избори две в едно - за европарламент и парламентарни.Другото е да продължаваме да броим жертвите на ГЕРБ.Апропо - тези от Своге вече станаха 20 ...

13

Защо ?

преди 5 години

До Бъдеще за БългарияПропусна леля Тайбе

12

М, да ...

преди 5 години

Този хлапак на 21на год е убил трениращата 30т год. Виктория ли? Чини ми се че прекия извършител е далеч по извратен, жесток, физически силен и дебилен!

11

Анонимен

преди 5 години

А поръчителите кои са?

10

Анонимен

преди 5 години

поредната напълно скалъпена измислена история от полицията хващат и обвиняват някакъв ром понеже е най-удобен и нищо не може да направи И след достаъчно бой от брадясалите садистични БГ полицаи , ще признае че е избил и динозаврите преди 60 млн години А на безмозъчното БГ население ще им текат лигите и с кръвясали очи ще искат главата му

9

Анонимен

преди 5 години

Проблема е още по гаден в това, че се използват бандити в МВР да влияят ва обществото. Такива съм видял в 1 МВР

8

Българин

преди 5 години

Тоя човешки *** е ясен, пълен ИЗРOД!Заради него за малко да стигнат до ГепиГруп и сериозните дрогари, точещи Еврофондове с милиони!На косъм!Друго да попитам - КОЙ уби вчера с незаконен пищов 17 годишния Гошко в Монтана?КОЙ е убиецът и защо "свободните" ни медии го крият?Верно ли имал присъда за наркотици?

7

месара

преди 5 години

не ме интересува какво е правил, нито автобиографията му, интересува ме кога ше стане първа дама в затвора!

6

28 години стигат !

преди 5 години

СТОП на евроатлантическата мaнгализация на България !

5

Анонимен

преди 5 години

Майката на тоз елемент да върне помощите са самотна майка и всички други благинки след като се знае кой и къде е бащата....злоупотреба!!!

4

Бъдеще за България

преди 5 години

Селяйдин, Емел, Ресмие, Айше, това е то бъдещето на България.

3

Анонимен

преди 5 години

много тежко това сутрешно пиянство

2

Анонимен

преди 5 години

Щом е Надеждов, значи баща му не го е признал, а Надежда е името на майка му. При тях това е най-редовно.

1

аз-ът

преди 5 години

Едно време при Тодор... Северин, Селайдин или как е там африканското му име ... го чакаха камъните, забоя и евентуално прасетата в Белене. И Северините бяха по-малко.