335

фа

преди 5 години

Северин се е напивал, буйствал, ходел е по жени. Той от рано е тръгнал по лошия път и е бил подвластен на пороците. Това са типични черти на доста хора от ромския етнос. И ето разпуснатият *** се е напил и е убил по мн. жесток начин журналистката Виктория Маринова, една жена, която си е ходела по пътя. Баща му е бил същия престъпник, щом е умрял в затвора. Каквито са родителите, такива са и децата им. Дано да му дадат най-тежката присъда-доживотна, въпреки че заслужава смъртна.

334

Анонимен

преди 5 години

прави се тест в немска лаборатория и се сравнява с българския анализ. *работят с едни и същи програми, има си сравнителен алгоритъм, пращат се криптирани данни по интернет и така" Ами ако беше избягал в Доминикана или Австралия и от там ли да си разкарват кръв и коса по самолетите, да я изследват в Русе, щото е световноизвестна лаборатория, с най-добрите специалисти и другите това не го могат. А ДНК има и в къщата му в Русе, за сравнение.

333

Анонимен

преди 5 години

довършвам и на бутилка водка съм го правел на 22. Сега не съм пробвал, не бия вече. Ако вземеш стимулант, не е проблем да караш след това .... баща ми със Салженор, който го има във всяка аптека и струва около 13 лева без рецепта, кара 4800 км без почивка, а е на 65 години. Тираджията му заряза камиона в Португалия и се наложи сам да си го прибира."Как стигнала ДНК пробата и кръвната до Русе, за анализ"Че защо ще тичат с чантичката с лед, да му разнасят кръвта до България, вие нормални ли сте

332

Анонимен

преди 5 години

Аман от *** коментари. "Как бил стигнал от Русе до Германия за 25/30 часа?" - Ами не е никакъв проблем, с кола вече на 15 години бавно каране Берлин-София стигам, за 18 часа и като казвам бавно каране, не превишавам повече от 120км, а Германия съм на 16час, някъде около Дрезден. Разбира се мога да звънна и от Унгария по пътя и да кажа, че вече съм в Германия."Втори въпрос как бил карал пиян и как правел секс пиян"Ами ако си достатъчно потентен и на 21 не е проблем. Като бях на 22 си спомням,

331

Мл.

преди 5 години

Не помни че е направил престъпление а веднага тръгнал да бяга- нещо не се връзва,тоя *** ни взима за мезе!

330

Българин

преди 5 години

Тоя сигурно е *** между куче и човек,щом има едно човешко и едно кучешко име.

329

anna

преди 5 години

До АнонименДа, точно това искам да кажa. Ако убият някой жрналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и теб няма да могат да излъжaт. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".

328

Елена

преди 5 години

Най-добре оформената и систематизирана статия, която съм прочела по случая досега. Поздравявам авторката!

327

Владо

преди 5 години

Преди година някъде във Варна изнасилиха една жена...ром от Каменар,бивш затворник...полицията отиде и им"разказа играта"...неофициално :)Трябва на 2-3 седмици да им се "набива акъл в главите"

326

Анонимен

преди 5 години

Анче, или Курнелийче, какво искаш да кажеш с това. Че тази напълно безизвествна журналистка е била поръчана от някого, на който хич не му дреме какво пишат журналистите. Айде моля. Не насаждайте теми които не са реални.

325

anna

преди 5 години

някой вярва ли го изобщо това? любовчия, с гаджета, се скрил в храстите и чакал жертва за изнасилване. загорял. ай, народе...

324

Трайчо

преди 5 години

Група Сигма на полицията с моторите, вместо да се крие по завоите и да пише глоби за фарове, не трябва ли да обикаля по такива места денонощно превантивно. Вече и 20 годишните разбраха, че полицията не е да пази народа, а да пази политиците от народа.

323

Анонимен

преди 5 години

Убита е с 2 изтрела в врата професионално. Лекарите се страхуват да не ги самоубият. Някой медии вече разпространиха подробности

322

амиии

преди 5 години

До Анонимен 356Да , само ти

321

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да има милост за тях.

320

Анонимен

преди 5 години

Ами дано и той като баща си. Гад.

319

точно така

преди 5 години

Нама страшно В затвора рома ще бъде сексуалната жертва и то не един път , ще му бъде върнато много хубаво

318

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли не вързах на това?

317

Байфидан

преди 5 години

До 353 анонимник. само че ти, както и много други, се хващаш не на официалните полицейски данни, а на информацията, написана от журналистката по-горе. А дали тя е разбрала и предала всичко правилно, не е ясно. Защото не за сефте журналлята да ръсят непроверени неща, слухове и чули-недочули.Нали така стана и оня Върбанов май беше от Господари на ефира, дето два дена всички медии го изкарваха жертва, а после се разбра, че сам е инсценирал всичко.

316

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 44.Ами това означава,че или немските служби лъжат или нашите роми някой ги е подучил да излъжат.Не ми се вярва немските гранични служби да са сложили печат в паспорта му,без да са го видели на границата си.А ако и немския адвокат лъже и нашите роми "замазват" лъжата това ще означава,че престъплението е поръчково и е на европейско ниво за да се прикрие огромна далавера с европейски пари.А на убиеца,макар и да е тоя ром,някой много усърдно му е помагал.Много неща си противоречат .