36

Анонимен

преди 5 години

Водещите, които създадоха ЕС. Белгия, Холандия, Люксембург ще кажат да ли ще има ЕС , не Орбан, не и някой друг.Излизаш от ЕС и връщаш ?- то. Това е. Това чака и Великобритания.

35

Циник до Пустиняк

преди 5 години

"Съпричастност" - към кого бе пущ?Съпричастност към афганистанската craн изнасилвачи и колачи? Я по-добре си стой на село...в Европа има достатъчно "съпричастни" *** ... ти си стой у Враца - дето и гарга ( с право ) не каца!И от мен минус на сълзникаводжендърския ти коментар. Аман от ceлски филантропи с претенции!На Гърция дадоха 400 милиарда от парите ни...още толкова само в Германия - да спасяват банки потънали в спекулации...

34

един с досие

преди 5 години

Трябва да ви кажа, че Меркел направи замяната. Бежанци взе, но и безплатна газ от Русия взе. Вината за бежанците са страните в конфликта. Единствената от Е С е Франция. Та тшя страни в конфликта, като Русия бежанци няма.Това е.

33

Пустиняк

преди 5 години

Ще постигне мошеникът това, че на водещите икономики в ЕС ще им писне да субсидират неблагодарни корумпирани тарикати, които за теглене и помощ са първи, но когато стане дума за съпричастност и споделяне на правилата, джафкат. Тук визирам и бг *** с мързеливото и крадливо население, но иначе първи "европейци". На британците не им харесаха правилата, гласуваха и излизат. Но те са самоуверени и силни. Орбанчо що не направи същото? Щот го е страх, че ще му лъсне зависимия изцяло от ЕС ***.

32

House M.D.

преди 5 години

Румката все още не е екзекутирал Мишето с изстрел в тила, поради което няма как да се радва на уважение от почтените люде.

31

Bulgarian politics

преди 5 години

Цвета Каравиетнамчева /герб, 22.09.2018:През 1908 възкръсва 2-рото българско царство, независимостта е обявена със княжески "ферман".No comment.

30

Анонимен

преди 5 години

Видя ли някъде Hafen die Wahrheit незабавно поставям минус без да чета. Репертоарът на тоя тиквенник е познат до втръсване.

29

Анонимен

преди 5 години

Постигна уважение от всички нормални хора. Те това постигна. Като Путин, а не като Шайзела Шмиргел и Тереза Змей, Микромакарон и Орхидей Тиквов.

28

Анонимен

преди 5 години

По механизна на партийната линия. Познат е по тези земи от 130 години някъде.

27

Анонимен

преди 5 години

Вацев е уникален коментатор. Успява по особено увлекателен начин да предаде много важна информация.

26

Анонимен

преди 5 години

Какво постигнаха меркел,микрон и ервочиновниците наводнявайки Европа с диваци?

25

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Борисов не определя колко да струва киселото мляко, но пък определя минималната работна заплата, данъчните ставки на доходите, ДДС и акцизите, както и разходите за назначените в държавния, а вече и в почти целия общински сектор.Аз чета дебели книги и там пише, че всичко което си написал по-горе е пълен абсурд! Кажи ми механизма по който се определя минималната работна заплата? За това е Горанов и цял екип от специалисти! Борисов определя кои ***, да си обуеш сутрин!

24

Анонимен

преди 5 години

Борисов не определя колко да струва киселото мляко, но пък определя минималната работна заплата, данъчните ставки на доходите, ДДС и акцизите, както и разходите за назначените в държавния, а вече и в почти целия общински сектор.

23

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Орбан е бита трефа, да не мълчи като дурник, а да каже, дали Сорос му спонсорира обучението? Лицемери и лъжци са всички ***, а Путин и убиец!

22

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Да ти е честито повишението на цените на всичко - пряк резултат от политиката на възхвалявания ББАбе корифей на гениялната промисъл, Борисов ли определя, да струва киселото мляко? Има си пазарни и икономически закони, които ако не се спазват се получава като сега с пенсиите в Русия. Вий си мислите, че всичко започва и свършва с вас. Тези шменти капели, ги пробутвай другаде!

21

Анонимен

преди 5 години

Човека Орбан. Ще извоюва. Това което изискват Интересите на държавата му! Мъжкар е! А ми нашите нищо не вършат! Стоят си на държавната ясла. И изпълняват стриктно Интересите на ЕС! А нашите интереси кога?

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа ти е честито повишението на цените на всичко - пряк резултат от политиката на възхвалявания ББ

19

Анонимен

преди 5 години

Орбан какво може да направи сам срещу ишиасни пияндурници с безгранична власт, ниe по cтар обичай да си мълчим страхливо в ъгъла.

18

ivailo

преди 5 години

Орбан бърка в здравето на либерално-антихристката ***, и тя *** от злоба и безсилие...

17

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Умен, спокоен и добронамерен човек. Като такъв бе определен президентът Румен Радев от доц. Вацев, който е успял да проведе обстоен разговор с държавния глава.Този доцент за баламурници ли ни взема? Това, че не е под натиска на обществото и е разпускал с едно интервю, не го прави добър президент. Аз не съм чул нито веднъж фатмаков да се обърне към БСП-то и да каже:"Ето тук сте деструктивни!". Толкова ли пък само правителство е черно!?