56

ШибиРиби

преди 5 години

То пък един елит... национален де да не мислите че за европейския говоря. На Орбан му е добре в сърцето на Европа винаги ще е добре. България да му мисли че е задната дупка на континента дето резнатия първо си го пъха. Радвайте му се на орбанеца вашто дyne ще поеме болката не Орбан

55

Циник до Пустиняк

преди 5 години

В този сайт повечето сте убитаци....ти си от убитаците - въобразили си, че разбират нещо! Дрънщащата ти на кухо кратуна е стигала само до областния град... бистриш политиката в хоремака... и си вече експерт! Подобно на питеците под тебе - ти държи влага , и се чудиш как да си го върнеш.Убитако - аз 20 години живея и работя във Франкфурт...та вие с дисагете , и миришещите на шкембе чорба с чесън - да ме открехнете - какви са Германците и Германия! Типично ганьовска черта. Пущ ти и едиотите!

54

Анонимен

преди 5 години

Нема страшно!Догодина ще има избори за нов Европейски Парламент, внимавайте за кого гласувате защото тези които изберем те ще представляват интересите на Бг в Европа!Струва ми се, че догодина в ЕП ще влязат доста повече консервативни партии и либераГлистите ще пропищят!

53

Пустиняк до Циник

преди 5 години

Рядко срещан комплексар си! На кой искаш да внушиш, че си видял и разбрал нещо от света, гиди чугунена главо! Дано поне наследниците ти, покрай немското образование, се изтръгнат от скотския ти бездушен манталитет, че да могат да станат Европейци. Твоето съзнание съм ти казал къде е - м/у Ташкент и Душанбе! Франкфурт е твърде либерален и прогресивен за теб, не можеш да си надскочиш дребната злобна душица там. Само гниеш!

52

Анонимен

преди 5 години

Евала на Орбан. Будапеща винаги е имала позиция за разлика от някои прос*тутки като нас и ония *** румънците.

51

Анонимен

преди 5 години

До Циника...Циникът даже ще се радва да гледа как я порят неговата скумрия, какво говориш. Куколд слейв е той. Личи си му по поведението. Много издайнически характер има.

50

Циника...

преди 5 години

го е яд, че никой не е загледал неговта скумрия.

49

Некъф

преди 5 години

Орбан е най великия държавник в света.

48

Циник до Пустиняк

преди 5 години

Абе пущ ... Афганистанец си виждал по новините...а аз ги гледам всеки ден! Един уикенд бях със семейството по крайбрежната променада на Майн...твоите "комплексни" афганистанци - точеха лиги , и разсъбличаха с поглед всяка немкиня с клин за джогинг, но селяните като теб - знаят по-добре! Точно такива като теб са причината Европа да заприличва на арабски сук всеки ден! Писнало ми е всеки с радиоточка в лятната кухня на двора да ми се прави на майка Тереза!Разбра ли пущ? Пиши се ако щеш и джендъ

47

Анонимен

преди 5 години

Все още я няма новината, че Су-35 е прихванал Ф-22 над Сирия.И край... това вече не може да бъде новина в тоя сайт... ахахах...

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Видя ли някъде Hafen die Wahrheit незабавно поставям минус без да чета."---Е, аз му обръщам малко внимание. Препоръчвам му да си смени ЛУЗЪрнейма и да не се обажда много-много, за да не му зариби някой "хафен"-а. :) И да си оправи малко там der, die, das ... :)

45

Анонимен

преди 5 години

Финансово , културно , воено , политически ЕС върви на изток. През Черно море по суша към Киев и напред. Това е търси се пространство и уплътнява местата с нови технологии.

44

Анонимен

преди 5 години

БМВ открива до няколко месеца завод за 1 млрд евро в Дебрецен- та лошите момчета си правят каквото искат, а пуделите ги подритват и ***.

43

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitTo това е целта на Русия, като се замислиш. Първо на Русия, после на САЩ. И двете имат полза от разделение на европейските държави, но едните имат малко повече полза. Унгария, който има мозък да помни и да тълкува правилно събитията, ще си спомни, че с Орбан също тръгнаха много про-руски настроени. Атентати в Черна гора (палени от Русия), безредици в Македония и Гърция (палени от Русия). Протести в Каталуния (платени от Русия). Във Франция националистите с пари от Русия.

42

Анонимен

преди 5 години

"Какво постигна Орбан? Началото на края на евроидеологията, или"Началото на края на евромалоумщините, наречени "ценности".

41

Пустиняк до Циник

преди 5 години

Любимият ми форумен кратун си, да знаеш. В твоя малък и ограничен мироглед всичко е абсолютно, защото си асоциален и невеж. Тълкуваш първично, чуеш афганистанец и си мислиш само едно, макар че истината е далеч по-комплексна. Писал съм се Пустиняк, ти все с тая Враца, толкова си лесен за обработка. Един въпрос? Що не си стегнеш дисагите, и от тоя либерален и "джендърски" Франкфурт не идеш при Орбан? Щот и на теб, като на малкия ти маджарски идол, не ви стиска. Знаете само да врещите!

40

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

На британците не им харесаха правилата, гласуваха и излизат. Но те са самоуверени и силни.Какво силни! Само от митата с които ще се облагат стоките им след напускането, прави стоките им непродавами. Все повече се говори за втори референдум, защото Мей е поставена в безизходица. Великобритания ще се разцепи на съставните си части, първа е Шотландия...

39

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Евала на Бойко че води същата политика но без излишни конфронтации с еврохомотатаЕми ти го виждаш като хомот! Но за да ядеш от общата баница, нали трябва поне водата с която се забърква да дадеш. Природният закон казва:"Колкото даваш, толкова взимаш!". Ние какво даваме, че да имаме претенции да взимаме!? Унгария на Орбан, като се чувства ощетена да напусне ЕС! Да ама тя не ще! Защо? Защото *** ЕФ!

38

до 37 от АзГ

преди 5 години

Тези страни създадоха т.н. МОНТАНА ЮНИОН, да се защитат от конкуренция при добива на въглища и стомана. А сегашният ЕС е по-бюрократичен, ДОГМАТИЧЕН и ДИКТАТОРСКИ и от бившите СИВ и СССР. Над 60 години съм и добре познавам както предишното време, така и сегашното. 30 000 бюрократи с големи заплати и лобисти служат на мултиконцерните, а не на 500 милиона европейци. СУВЕРЕНИТЕТЪТ на националните държави е заплашен - това ще засили националистическите движения. Без реформа ЕС е обречен на разпад.

37

Българин от Германия

преди 5 години

Т.н. ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ водят до САМОУБИЙСТВО на НАЦИИТВ И НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА !