76

Анонимен

преди 5 години

Искаме си БСП и Станишеееев

75

Анонимен

преди 5 години

Орбан е пич,а ние сме пуTки,начело с главния путяк и подпутяка на републиката.

74

Аз знам

преди 5 години

Пророци много, освен Вацев, виждам и много по-долу. Никой не знае какво ще стане след 2-3 или 6-7 месеца.

73

Анонимен

преди 5 години

МИСЛЯ, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ БОРИСОВ СГРЕШИ.МЕЖДУ МЕРКЕЛ И ОРБАН ИЗБРА ОРБАН.ЩЕ ИМА ПОСЛЕДИЦИ.А И СОРОС Е БЕСЕН. А ТОЙ Е ГЛАВНИЯТ ЕВРЕИН ОТ ТЕЗИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА.

72

Циник

преди 5 години

Орбан ще прави закон антиcopoc , а врачанския селянин Пущиняка - общежитие за афганистанци до кошарата с козите!:D :D :D

71

СатаН

преди 5 години

Оффф...половин час слушах глупостите на един фъфлещ *** раст-словоблудец... Решили са с мантри и баене да свалят правителството. Правителството ще изкара пълен мандат, свиквайте. И САЩ няма се разцепят. Виж, Путин ще глътне вода.

70

ттт

преди 5 години

Искам, да бъда европатриот! Моля, кажете ми евроценностите, за да не ги нарушавам! Сега не ги знам и може неволно да аруша някоя. Търсих в гооглето, няма ги!

69

Край

преди 5 години

Какво постигна Орбан:1.Намали депутатите почти наполовина и сега са по-малко от българските и повечето от тях се избират МАЖОРИТАРНО.2.За 10г. унгарците нарастнаха с 1млн. човека.3. просията е забранена в Будапеща.4. и в Унгария има роми ОБАЧЕ работят и са нормални граждани на нормална държава.5. В Унгария се правят коли/автобуси и БВП се изстреля нагоре.

68

х

преди 5 години

До БГв САЩ е същото пич !Обама вкара в САЩ 45 милиона маимуночовека !болшинството от Американците работят на 2-3 места, едвам връзват двата края и тънат в дългове !еврейския глобализъм и толерастия ни еб. мамата !!!

67

БГ

преди 5 години

Всички говорят как е я Германия. Положението е лошо навсякъде. Идете в центъра на Дъблин околи Иглата и вижте как е. Рядко ще срещнеш бял.

66

г

преди 5 години

да напълниш държавата си с цветнокожи диваци, които крадът, убиват и изнасилват ТОВА ЛИ СА ВИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ БЕ ЕВРЕЙ ГНУСНИ !!!???мнго триете бе днес бг - цензурата в "демократична" България доста ми напомня комунизмът

65

Циник

преди 5 години

Опазил ме бог - да се харесам на плазмодии и амеби като вас!

64

Циник до 64

преди 5 години

Абе , "гражданина" - какви са ти сънародниците?Моите 90% са с дипломи и хабилитации от немски университети! Твоите сигурно заработват в квартала около централна гара!На Майн Цайл - вече рядко стъпвам - прилича на арабски сук. Какво ми се превземаш - рабатиш във Франкфурт - дръжки!На npocтаците - подобаващо!А примадони като теб са ми най-противни!*** и хлъзгави - като змиорки!Ти Франкфурт си го виждал на картичка...иначе щеше да видиш сергията на салафистите пред Кауфхоф!

63

АзГ

преди 5 години

Разберете, че парите се печелят, губят, пак може да се спечелят. Еврофондовете ги има днес, утре не. НО промени ли се ГЕНФОНДЪТ на една нация, тя загива. На Меркел и на Жан Клод Юнкер хич не им пука, добре че Източно-германците се осъзнаха сравнително бързо, иначе промитите западни мозъци от 68-*** насам, чувстващи се виновни вечно и за всички беди по света, не моат да осъзная, че процесът на трансформация работи на най-висока скорост. АзГ ще е ПЪРВА политическа сила на изборите в Саксония.

62

Сумката

преди 5 години

Какво ли ще стане ако всички източноевропейски лидери са , както орбан?

61

За съжаление

преди 5 години

е вярна поговорката, че можеш да извадиш момчето от селото, но не и селото от момчето. Справка - Циника. И аз живея и работя във Франкфурт от толкова години и мога да подтвърдя, че повечето ни сънародници тук са на неговото ниво. Жалко, но е така. Дано децата му не понесат непоправими щети.

60

Вижте сега

преди 5 години

Съгласем съм, че Циникът се изразява не много учтиво, но по същество е прав. Дъщеря ми в Кьолн работи в центъра голяма застрахователна фирма. Преди 31.12.2015 пътуваше с градския транспорт до раб.място, след това все по-често е ставала свидетел на агресивно поведение на "младежи" от Магреб (Северна Африка), както и от Близкия Изток. Сега редовно пътува само с малката си лека кола. Така, че положението никак не е розово. В събота се очаква Ердоган да открие най-голямата джамия в Германия в Кьолн.

59

Анонимен

преди 5 години

Пак нарушават европейски те ценности, брей.Хората искат да живеят нормално в собствената си държава. Какви европейски ценности ги тресът. Значи или човеци в държавата си или евро....сти.

58

акуд

преди 5 години

демек герб да се готвят за провокациите от времето когато кремъл вдигна цените на газа и тока и дятката с кървавата глава :):)

57

до 44

преди 5 години

А безредиците навремето в Косово пак ли от русия бяха платени ?Или пък Майдана в Киев ?