131

Анонимен

преди 5 години

Едва ли би направил партия защото като програма ще дублира БСП и само ще разцепи левия вот.Много по-добре за него би било да оглави той БСП.Може и точно това да мисли днес.

130

Анонимен

преди 5 години

Имаме си пожарникар шеф на партия и премиер, сега ще имаме факмак шеф на партия и вече президент. На къде отиваш Българио?

129

ognyanz

преди 5 години

До решетников: Както виждам, президента Радев дразни гербаджиите, и въпреки това има висок рейтинг. Това говори ли ти нещо?А за пробмелемите на МВР кой е виновен? Обещаваше ли Бойко патрули на МВР във всяко населено място. А патриотите отиваха и по-далеч: полицай във всяко село. Но май го оставиха за следващите избори.

128

Решетников

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

127

Анонимен

преди 5 години

Всъщност Радев няма висок рейтинг. Това е лъжовна статистика. Или е направено запитване сред 30 пенсионери, затворници и роми. И казват ето, президента е с висок рейтинг, пълен смях! Да си ходи тоя противняк!

126

льотчик-нисък рейтин

преди 5 години

И какво ще прави сега Радев зеления чорап като му е паднал така... рейтинга , че даже и Слави и Мая(Костинбродска) го бият.

125

тт

преди 5 години

Радееев,Радев-може и да имаш уши като Ирландски сетер,ама нямаш неговия интелект...Стой си кротко в котурката че вече стана за смях...

124

Festo

преди 5 години

Никой не може да понася Румен Радев вече. Единствено говори и прави глупости. То това не е президент, той е клепоух островинтянин.

123

решетников

преди 5 години

До Огнян. Стига с тоя рейтинг, бе Огняне. Висок е, защото нищо не прави, почти нищо не зависи от него и не дразни хората - елементарно е обяснението. Сложи го за министър на вътрешните работи и му гледай тогава рейтинга.

122

ognyanz

преди 5 години

Не се впечатлявайте от последните постове. Има един гербаджийски ***, който ги поства серийно. Какво да се прави, трябва да припечели нещо.

121

ognyanz

преди 5 години

До Генерал под чехъл: Г'лупости на търкалета. Още една опорна точка, повтаряна до втръсване от герберските ***. Бъди по-оригинален.

120

Генерал под чехъл

преди 5 години

Генерал Радев е под чехъл(*** Нинова(г-жа лъжа), дългата глуповата Деса, кравата Йотова), а за съжаление няма и външен вид-мен ми прилича повече на селски кооператор или на гумаджията от близкия сервиз. А че е свестен-това го твърдят само комунисти: правете сметка тогава дали това е вярно.

119

ognyanz

преди 5 години

До ili: А ти вече си се заел да мислиш, как ще се казва партията му. Не се презорвай.А до Янко: Издънка бил Радев, а? Това ли ти спуснаха като опорна точка. А представи си, той има почти два пъти по-голям рейтинг от бат' ти Бойко. Кое е издънка тогава.

118

Йоссо

преди 5 години

Девиза на партията на Румбата може да е, с набиранки към прогрес! Пред всеки вход - лостове! И клепналите уши ще са секси...

117

ili

преди 5 години

И как ще кръсти *** президент новата си партия?? " Зелени чорапи" или " *** кратуни"???

116

Янко

преди 5 години

Румен Радеф е калъч, просто една издънка.

115

ognyanz

преди 5 години

До Косю: Президента имал представителни функции? И гербаджиите така мислеха, Косю. Но като го чакаха една седмица докато спазят процедурата и докато той подпише указа за освобождаване на главния секретар на МВР, май си промениха мнението. А скоро ще има и други укази за подписване - за посланици например (топли местенца за хора на ГЕРБ). Да видим какво ще последва.

114

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми да слушам г лупостите на така наречените медийни експерти и журналисти, които грам не могат да анализират определена ситуация. Ако Радев оглави БСП след време, за него това ще е политическо самоубийство. Партия също не бива да прави, защото в нея ще влязат всякакви креатури, мислещи само за крадене. Единственият вариант да имаме свестен премиер мислещ за благото на хората е БСП да спечелят изборите след няколко години /което ми се вижда невъзможно/ и да го поканят за премиер.

113

Валери

преди 5 години

До 104. Ей такива кютуци като теб са ми най-неприятни. Партия на Радефф щяла да спечели без проблеми всякакви избори. Ама каква идеология има тази партия, какви ценности изповядва, каква програма ще изпълнява и най-вече какви други хора ще се включат явно няма значение. Само че този филм сме го гледали и управлението не се прави от една личност ей така, заради красивата й стойка. И царят така дйде и видяхме какво стана. Айде аман от месии.

112

Анонимен

преди 5 години

Но и дори да не се цепи електората на БКП пак измира, намалява. Всяка година се топят като сняг на пролет.