11

Ха-ха

преди 5 години

Треска ги тресе гербаджиите-появи се някой с двойно по-голям авторитет(рейтинг)!Спокойно-имат още почти 2 години време за крадене.После ще стане интересно.

10

Анонимен

преди 5 години

Про3тия *** се взема на сериозно... но няма капацитет и умствен багаж.

9

Анонимен

преди 5 години

ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО БОРИСОВ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА АКО ЦЕЦКА НЕ Е НА ВЛАСТ :DНА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ !! СЛАБИ ЗАЯВИ, ЧЕ ПО-СКОРО БИ УМРЯЛ ОТКОЛКОТО ДА ПОДКРЕПИ БОРИСОВ!РЕФОРМАТОРИТЕ И ПАТРИОТИТЕ СА ПАТЕРИЦИ НА ГЕРБ!

8

Камата

преди 5 години

Е,те това остава да доживееме.Летящият Буратино да стане лидер на БСП.Не, че в момента си е маша в ръцете на другарката Нинова.Тя поне нещо скалъпва в приказките си,докато онзи само глупости дрънка.

7

Край

преди 5 години

Някой ги е страх че след мажоритарни избори за депутати - Герб ще спечели 160 места в парламента. Може и да е вярно обаче това ще бъде един нов Герб. ЦЦачева/Лъчо Мозъка и пр. мажоритарни избори не печелят. Сидеров ще остане само в спомените. Също и Киро Добрев.

6

Край

преди 5 години

ББ кани Ген Радев на негов терен да се преборят. Зад медийния продукт ББорисов и Герб преди 10г. застана цялата олигархия с всичките и възможности да манипулира общественото мнение. Борисов не излизаше от телевизиите в първия си мандат. Така се създаде шайката - Герб.Радев е харесван от българите и е избран мажоритарно и пряко. Единствения му полезен ход е да иска същите избори за депутати. След мажоритарни избори за депутати България ще осъмне различна.

5

Анонимен

преди 5 години

ИЗПОЛЗВА ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ ПИСАНИ МУ ПРЕДВАРИТЕЛНО!! НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПО-ГЛУПАВ ПРЕЗИДЕНТ!СЪЩИЯ Е КАТО БАЩА СИ НАГЪЛ И НЕ СПАЗВАЩ ЗАКОНИТЕ СЪЩИЯ Е КАТО ЖЕНА СИ!

4

Анонимен

преди 5 години

ПОСТАВЯ ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ ПРЕД ТЕЗИ НА БЪЛГАРИЯ АБСОЛЮТЕН АТЕИСТ Е!

3

Анонимен

преди 5 години

Кой е Борисов, че ще дава акъл на Президента каква партия да направи и коя да оглави.До момента Тиквата единствен се е оказал некадърник във всяка област.Успя да затрие България, сега почна съвети да дава. Най-доброто и смислено нещо е да се пръждоса и да остави да се оправяме без него.По-добре без Премиер, отколкото с такъв.А тоя Евгени Петров е герберска ***.

2

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ НАРЕДИ НА КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪД 4 БРОЯ ОТ КВОТАТА МУ ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ !! АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК Е!

1

Анонимен

преди 5 години

РУМЕН РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА ОГЛАВИ БСП ЩОТО ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ!!!