171

Друго е:

преди 5 години

Та, казвам ви, друго е: Г-н Радев и сега, с всичките си реални пълномощия, единствено критикува беззъбо...

170

Анонимен

преди 5 години

Е няма как да го оглви БСП когато и да е. Това ще е пълна излагация - ще докаже, че всичките му изяви като президент не са били независими, а като аватар на БСП в президентството.

169

сминдух енд чесън

преди 5 години

Всъщност Радев трябва да е благодарен на мамата на нацията и опитите да и намерят място за изява.

168

Болшевик

преди 5 години

Народът е казал: "Пази Боже сляпо да прогледа!" . На зеления чорап му сложиха в ръцете длъжността президент ,но човекът си е с капаци -военен чорап , с капаци на очите. Какво да прави човечецът - слуша каво му шепнат отстрани и повтаря като папагал. Наистина Господ го е пропуснал когато е раздавал акъл! Вижда се ясно! Добре,че е само фигурант в държавата!

167

Анонимен

преди 5 години

Хората имат много повече доверие на президента,отколкото на управляващите,факт.И въпреки троловете тук,които се опитват да го окалят.Хубаво е и че има собствено мнение.Иска им се на герберите неодучилата РАПФАГаджийка Цецка,която да им върви по гайдата,но такава персона е неподходяща за президент,да не кажа дори срам.

166

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 149 Каквото БЕШЕ управлениета на Борисов...Чакай бе , защо беше? Много бързаш да отпишеш Борисов.Чака го още един мандат и след това президент.Любимец на народа. А ти се мечтай за БСП и Корделка. Всеки с акъла си.Кво да праиш? Съдба!

165

Така е

преди 5 години

Радев ще си взима заплатата и пенсията докато е жив. Не му трябва никаква партия , най малко па БСП.Пет години на климатик и после шапка на тояга.

164

Анонимен

преди 5 години

Абе румба за чий ти е нова партия Та волен отдавна е създал твоята.партия на червените ескадрони.само за кинтите трябва да се разберете

163

Стига с този Радев,

преди 5 години

дребнав и заядлив бивш военен- не е случайно, че в западния свят не се избират бивши военни на толкова високи позиции! Просто не са широко скроени !

162

Анонимен

преди 5 години

факта че всички говорят за генерала Радев , е достстъчно признание колко достоен човек е!

161

Анонимен

преди 5 години

СтанинскиСтатията е за президента, затова коментираме него, когато влезем в статия за премиера и на него няма да му се размине. Ти защо си толкова пристрастен?

160

Анонимен

преди 5 години

Ех, Гендо, с каква жизнерадост и дръзновение громиш "врага", издигаш хипотези, после си разсъждаваш по тях ... Помислих, че са върнали чл.1! Спри се малко, твоето избива на болшевизъм, достоен за "Народна младеж"! Не усещаш ли, че след всяка твоя "оценка" рейтингът на Радев расте?

159

Винету

преди 5 години

До станински. Дай сега доказателствата за мутрата и "доказания" престъпник. Той и Данчо ментата се изхвърли така в парламента и после се наложи да се извинява публично пред всички като му заведоха дело за клевета. Ти може да си следващият.

158

Го4о

преди 5 години

Колко ли ще струва един DOLAR , ако Авиатора вземе властта в България????

157

слаб президент

преди 5 години

Президента трябва да излъчва безпристрастност. Той е президент на целия народ. Трябва да бъде център на уважение и стабилност.За съжаление това не му се отдава и затова се опитва да измести въпроса от своята неспособност да се справи към лични нападки.Още три години ще трябва да го търпим.

156

светъл пример

преди 5 години

Значи използвалият служебното си положение за медийна реклама, бял пиар, известност и пропаганда препоръчва същото на президента... Дал е светъл пример. И от това държавата цъфна и върза от далеч пред Румънците по доход отидохме безнадеждно назад... Щото тая пропаганда тоя светъл образ после се изплаща на финнасиралите го. Няма безплатен обяд. А както е видно по президента нонстоп се лее черен пиар а и едвам кретащи триколки се записват забързани, летят направо. Който е виждал с колко се движи т

155

Станински

преди 5 години

Стига сте плюли по президента бе *** ! а41439президента, такъв бил,онакъв бил, а не ви пука че ви управлява мутра и доказан престъпник !

154

Ей тии!

преди 5 години

Вербуваният за доностник на руските служби да си обира крушите и с чемадана на вакзала и право в Маскве!

153

Немедлено!

преди 5 години

Импийчмънт за ***-прецедент!

152

Анонимен

преди 5 години

Президента Радев би следвало да напусне, след като всеки ден прави само гафове и грешки. Румбата да се маха, ние ще се направим, че никога не го е имало, тази рядка издънка.