151

Wesso

преди 5 години

Радев няма никакво право да напада всеки ден управляващите! Само се излага още повече! Правителството и коалицията са стабилни, а той само прави проблеми! Ей клепоухия, айде нема нужда от теб, фърфалак!

150

Анонимен

преди 5 години

О боже ,чиста доза клевета!Изглежда,че не трябва да има мнение,за да е на мястото си.я се опомнете!!!

149

Vuzmezdie

преди 5 години

До 9999Неизменно изниква въпроса: Драги ми Народе, на кого ти гласува доверие и повели да ни води и обединява?! Иначе журналиста го е казал много ясно: "Президентът ПРОСТО не може да разбере какви са неговите функции по конституция. Изобщо не му е работа да дава оценки за министри", добави още журналистът."

148

Типичен комунист

преди 5 години

Този Радев има типичната визия и изказ на член на тази партия. Говори с клишета, употребява неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям"... Несъмнено се харесва на електората на БСП, както и на хора с подобен нисък интелект.

147

Анонимен

преди 5 години

Това беше вторият, доста по-успешен опит за путинизация на България. Първият беше на Иван Костов с неговото бандитско управление. И там имаше подпомагащи германски фондации.Но такова брутално,такова нагло, такова арогантно, такова гангстерско,такова разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление,каквото беше управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа. Натрапено на българския народ с Вашето любезно съдействие https://bultimes/shte-se-izvini-li-fondatsiya-hans-zajdel-na-balgarskiya-narod/

146

Анонимен

преди 5 години

Ще се извини ли фондация Ханс Зайдел на българския народ ? 20.05.2016Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви Ханс Зайделноси основната вина за престъплението наречено ГЕРБ. Тя е виновна пред германските данъкоплатци, които чрез данъците си я субсидират за да укрепва демокрацията зад граница. Фондацията Ви е виновна пред едрия баварски капитал, който Ви е основен спомоществувател и едва ли знае къде са отишли парите му в България и за какво точно.Ханс Зайдел обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузияремът наречен ГЕРБ

145

Анонимен

преди 5 години

доАктивист на БКПНе радваме се, че пак ще се разроят *** с надеждата да се затрият съвсем

144

Анонимен

преди 5 години

Той Гендо като "придворен журналист" друго няма да каже! Баба Дора му бъркаше в очите, майките от палатковия лагер - също. Защитата на чиновника, посегнал на журналистка беше направо умилителна! То не бяха анкети, то не бяха инициативи за оттегляне оставката на Нанков, а отношението към Биволите е просто покъртително. Дерзай, Гендо, ако Веждито не го огрее за академик, ти имаш всички шансове да те изберат!

143

ognyanz

преди 5 години

До Радев за смях...: Хайде, стига г'лупости. Министъра на отбраната Каракачанов правел половин коремно, не е ли по-добре да пратим Йовчев на негово място. Ще уплашим всички съседни държави.

142

попа

преди 5 години

мда, избирателите на герб искат бежанци и неподкрепят България и Орбан, хммм скоро ще са аут , затова ги е страх от ген.Радев

141

Радев за смях...

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

140

ognyanz

преди 5 години

До решетников: Е, какво ти е смешно, си е твой проблем. Форума е за дискусия. Нещо повече по темата можеш ли да напишеш? Или ти се поизчерпаха аргументите и ще ходиш при "Путин" на инструктаж. Още не си писал за зелените чорапи на ген. Радев. Все се питам дали и Бойко си пази неговите.

139

Радев губи?

преди 5 години

Омбудсманът Maя(костинбродска) вече изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.

138

Байфидан

преди 5 години

До активист на БКП. Хе-хе, ако някой трябва да го е страх е ***. Иначе и този ще бъде поредният жалък месия, който ще изтече в канала. Една птичка цъфтеж не прави.

137

Анонимен

преди 5 години

"Президентът просто не може да разбере какви са неговите функции по конституция. Изобщо не му е работа да дава оценки за министри", добави още журналистът.напишете му го с едри букви и му дайте да си го срича по цял ден. Някога може и да разбере какво е написано.

136

решетников

преди 5 години

До Ognqn z. Уф, много си смешен с това да отговаряш на всеки. Няма нужда, отдавна знаем какви са ти пристрастията.

135

Активист на БКП

преди 5 години

Страх ви е !!! Страх ви тресе само като си помислите,че генерал Радев ще създаде партия, Суджуцииии....

134

Анонимен

преди 5 години

Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви Ханс Зайдел носи основната вина за престъплението наречено ГЕРБ. Тя е виновна пред германските данъкоплатци, които чрез данъците си я субсидират за да укрепва демокрацията зад граница. Фондацията Ви е виновна пред едрия баварски капитал, който Ви е основен спомоществувател и едва ли знае къде са отишли парите му в България и за какво точно.Ханс Зайдел обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен

133

9999

преди 5 години

Тоя Радев няма ли да си ходи вече? Не, той не дразни никого. Просто е жалко как той пречи на управлението на държавата. Не е хубаво да се дразним и подиграваме на психичноболни хора. И поради факта, че е подчинен на Нинова, го прави още по-нищожен! Това не е президент, то е едно ***.

132

ognyanz

преди 5 години

До Решетников: Е, значи са се консултирали с теб - нали ти си Решетников. Няма лошо. А съвсем наскоро Ахмед Доган и Мустафа Карадаир се консултираха с американския посланик - също няма лошо. Предполагам, че са обсъждали експлоатацията на ТЕЦ "Варна" която Доган купи (не без знанието на Бойко).