23

До пецата

преди 5 години

Е, чак пък ***! Всичко друго, но не и ***. С него може да се говори на различни теми. Е, вярно, че изказът му е грубоват, но съвсем не е *** човек. Държи се просташки само с простаците.

22

Една жена

преди 5 години

Харесвам Ласкин, не защото пие, а защото е ерудиран, четящ и мислещ човек. Както и защото е верен и боготвори жена си. Но.... пустият алкохол обикновено ходи по такива хора. Ако беше пияница-*** да го заплюем. Но не е.

21

пецата

преди 5 години

добър актьор но отвратителна личност поне по това което видях от изявите му по телевизията, *** и надменен, пие най вероятно защото рогата му тежат, от хубаво човек не пие

20

Анонимен

преди 5 години

и що точно във втора градска? Не ми изглежда като най-читавата болница в София

19

Анонимен

преди 5 години

То от толко пиене няма как да не се стигне до подобен момент!Хубав човек беше, ама си повярва, посегна и на чашката, сега е едно перекенде за мен.Дано му дойде акъл в тимберицата и намали пиячката.

18

Анонимен

преди 5 години

Нищо му няма, да му вкарат две големи водки венозно и ще светне.(тъпата) шега настрана, но дано се оправи човека, има семейство и прочие.

17

Анонимен

преди 5 години

Дано не е сериозно. Никой не заслужава сериозни проблеми със здравето.

16

аз-ът

преди 5 години

чашката дава, ама и взема.

15

12

преди 5 години

Охо ГОШУ, върна се най-сетне. Кухата ти манерка и безкрайно повърхностните ти коментари не липсваха на никой. Няма такъв ге..ер.

14

Гoшу

преди 5 години

Не е лошото че пие. И аз пия всеки ден, друсам и ходя по платени момичета, но не съм във връзка. Лошото е, че има прекрасна жена като Алекс - умна и красива, която най-важното е, че го обича страшно много. А той като пълен егоист не му пука за нея и продължава да си пие. Някой път трябва да се правят жертви за любимите хора, явно той не го може това. НЕ заслужава по никакъв начин прекрасната си жена

13

Анонимен

преди 5 години

Васко да Гама от село Рупча го е закъсал. Пиячката не прощава.

12

Анонимен

преди 5 години

Половината пишещи тук са алкохолици, но се възмущават. Ласкин поне е постигнал нещо. За тези,които ще попитат ''Какво''-няма смисъл да ви обяснявам защото едва ли сте ходили някога на театър.

11

Алконавт

преди 5 години

Ако не му намерят нов дроб веднага, пиши го бегал! Няколко познати си заминаха така. Ама то тяхното не беше пиене, а насиране ежедневно. Първо прежълтяват, после отказва дроба, след него бъбреците, кома и финиш. Схемата е позната.

10

А

преди 5 години

Не!За него и Слабака, никакво безплатно лекуване!Да си платят още веднъж пиенето и тутуна!Накрая всеки си плаща по един или друг начин!Не е злорадство!

9

Анонимен

преди 5 години

За да ти откаже черният дроб ще трябва бая зор да е видял. Имах един познат който си отиде от този свят поради същата причина. Той вода не пиеше а бира. Ако пиеше само бира щеше да изкара по дълго време но уви след бирата продължаваше на твърд алкохол и това беше всекидневно. Веднъж се пошегувах че няма време да изтрезнее и да се напие като хората. Та същата съдба го очаква и този юнак. Жена му да се приготви за сбогуване с този.

8

Анонимен

преди 5 години

чернодробната недостатъчност обикновенно се дължи на продължителна алкохолна предостатъчност. Дано да не е така и в случая и човека да се оправи

7

Анонимен

преди 5 години

Дано се оправи, но това е поредното му влизане във Втора градска.

6

Фен на тениса

преди 5 години

Пияница играл като дете във филмче. Вероятно има 3 роли в театъра за 30 години стаж. Дайте за всеки с цироза да пишем новини.

5

Анонимен

преди 5 години

Дано се оправи момчето. Млад човек.Гледах го веднъж в някакво предаване - много ми хареса позицията му.Не е страхливец и лакей като повечето известни артисти.

4

Аз

преди 5 години

В някакъв момент органите дават откат, няма как.