63

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам му да се оправи от все сърце,въпреки че не ми допада като актьор и поведение!

62

Анонимен

преди 5 години

Беше красив, имаше талант, все още още готина жена, има дете... Хората продължават да му прощават простотиите по няпонятни причини. Вместо да се вземе в ръце и да живее по възможно най-добрия начин, той тръгна да се прави на голям гъзар на 40.

61

ТHE Патриот

преди 5 години

този и Слабаков са ми любимци ,а герберастките *** са ми крайно противни!

60

Анонимен

преди 5 години

Бе, алкохола! Кой каквото е писано, но хан Крум е бил прав! Тук една женица едва ли е изпила 1 литър алкохол през живота си, но страда от сериозни проблеми с черния дроб! Аз преди лочих всеки ден, но спрях! Едно нещо, което не носи никаква полза и вреди не ти трябва! Дай сега, че асмата имала много грозде и овошките таз година претрупани - да висим по ракиените казани и да смучем като гламави!

59

Анонимен

преди 5 години

Дано се оправи, пичага е, но трябва да спре да пие. Иначе детето му ще остане сираче.

58

Анонимен

преди 5 години

Alkohola na nikoi ne proschtava toi e gotin dano se opravi mom4eto

57

Голям прос

преди 5 години

Внимавайте какво ядете и пиете!

56

Анонимен

преди 5 години

Ееех момче момче дано се оправиш и малко смириш

55

Анонимен

преди 5 години

Обичайте и пазете черните си дробове. Това е най-важният орган в организма. Без работещ черен дроб се умира със сигурност. Ласкин е откровен и открит човек. Кураж.

54

Гoшу

преди 5 години

До До бач 54И 70 много ли са според теб? Аз толкова имах още като бях на 25 години, а сега са много по-дащни от едно време

53

Гoшу

преди 5 години

До бачАз съм тоя, дето ги прави и трите неща, само че цигари не пуша. Пуша козчета и стрелям здраво в носа, то това явно замества цигарите :)))

52

До бач

преди 5 години

И какво общо имат алкохола и цигарите с ходенето по жени?Не пия и не пуша,а а съм спал с поне 70 жени.

51

До 50

преди 5 години

Лежал съм в гастроентерологичните отделения на няколко болници.Нагледах се на какви ли не ужаси с подобни пияници.Един като теб бил работел в Кремиковци и всеки ден пиел поне по половин кило ракия.Нямало му нищо и в един момент се оказал с чернодробен проблем.И го чакаха да мре.

50

бач

преди 5 години

Алкохола е лош порок , цигарите също , жените .. не излизайте днес навън и докрая на месеца че въздуха е с лоша концентрация на вредни елементи :) Дано се оправи човека да е жив и здрав, всеки сам си носи кръста , който може пие , който може пуши , който може по жени ходи, а много и трите :) всичко е организъм ,възможности , генетика . Основен закон е всичко с мярка :) Дано всичко е наред !

49

Анонимен

преди 5 години

Пия по 200 мл всяка вечер, основно мастика и по 2-3 бири на обяд. Така съм от около 30 години, но не се имам за алкохолик.Дано Ласкин се оправи - хубав човек е.

48

Анонимен

преди 5 години

Абе не мога да разбера, пияни шофьори постоянно убиват деца по пътищата, хора които постоянно пият причиняват какво ли не на околните.. Но напук на това, всеки обяснява как в пиенето няма нищо лошо. Няма лошо когато е с мярка, само че повечето *** мярка нямат.

47

Еееее

преди 5 години

Водкатааааааа......

46

уауууу

преди 5 години

Една по-долу, казва се Ивета, пиела по 100гр. всяка вечер, бира за обяд и....не се смятала за алкохоличка. Хахаха. Ако пиеше по 50 грама всяка събота и бира от време на време може и да е такава за каквато се смята.

45

ВВ

преди 5 години

Този не беше ли ловец и то яростен, примитив да дрънка. Те всичките са много готини, пуцат по всичко що се движи, пият ракия до несвяст и ядат като за последно. Само го погледнете. Ех, намерил си е това което си е търсил.

44

Анонимен

преди 5 години

Чувствам се много т.п и смо тан с тези 2-3 бири на седмица. Явно съм ужасно нечувствителен, конфирмист и въобще подла твар.