43

Анонимен

преди 5 години

Толкова млад е още а вече успя да се скапе от това пусто пиене...Жалко. Даже и да го позакрепят сега, изхода от това заболяване е само трансплантация, а това в България трудно ще стане

42

Приятел на Ласкин

преди 5 години

Васко да Гама от село Рупча е много готин човек, свежар, добряк и приятел. Изобщо НЕ е алкохолик, ама една глупост като се повтори 1000 пъти и става "истина". В болница е поради съвсем друга причина и оплаквания, не от алкохол или проблеми с черния дроб.Пожелавам му бързо възстановяване.

41

Анонимен

преди 5 години

И какво като е алкохолик. Няма право на живот ли? Голяма част от алкохолиците изживяват някаква лична драма и търсят утеха в алкохола. Те са в пъти по-човечни, а и чувствителни от много смятащи се за успели.

40

Ивета

преди 5 години

Я не говорете глупости за Ласкин - бил алкохолик - пълна глупост. Всеки българин си пие вечер по някакъв алкохол. Ние с мъжа ми всяка вечер пием по 100 гр. ракия със салата. На обяд пием по една бира. Не се имаме за алкохолици.Моля, не давайте определения без да сте запознати.

39

Анонимен

преди 5 години

Още преди година не приличаше на човек като го гледах по телевизията. Беше станал на плондир с очила от пиене. Не злорадствам, яд ме е, т-по момченце.

38

ШибиРиби

преди 5 години

Ми те бая хора пият ама никой не ги бръсне за сливи. Тоя кво е толкова по специален не виждам. Сигурно е умен

37

Анонимен

преди 5 години

Журналястът или *** явно лично познават г-н Ласкин. Иначе нямаше да се трият коментари, в които пише, че е алкохолик. Моят коментар изгоря. Но ви споделям на останалите, за да си знаете, ако дръзнете да кажете лоша дума по адрес на другаря Ласкин.

36

vlady

преди 5 години

Явно е постигнал сериозни успехи в алкохолната подготовка на професионално ниво и е достоен за звание "Горький пропойца".

35

дядо Пенс

преди 5 години

И много пектин ,да пие всеки ден по 7 грама разтворен във вода пектин . Прочиства дроба ! На младини имах 13 см разширение на черният дроб /от пиене/ и пектина ме спаси !!!

34

Анонимен

преди 5 години

Ласкин е пич.ага дано има дни и между другото да пробва с билката бухалковиден плавун върши чудеса с черния дроб доста народ е прескочил трапа благодарение на нея

33

Екзорсист

преди 5 години

Един интелигентен, свестен българин, баща и съпруг, който не се вписа в дивашкия формат на комунистическия капитализъм и потърси илюзорно спасение в чашката. Дано е от късметлиите, на които Господ им дава втори шанс и да презареди живота си, а не да гледа семейството си от некролога. Бори се, човече!

32

Martin

преди 5 години

Джоооокай..

31

У бре

преди 5 години

Отдавна диагнозата трябваше да бъде преименувана на Алкохолна предостатъчност...

30

Анонимен

преди 5 години

И за какво да го съжалявам?Преди 4 години заради камъни от жлъчката получих панкреатит-възпаление на панкреаса.Въпреки,че нямаше връзка с алкохола,всяко пиене на алкохол е противопоказно вече.И може да ме прати на оня свят.Оттогава не съм пил и грам алкохол.А тоя се налива всекидневно.Въпреки,че е вредно за здравето му.

29

Адел

преди 5 години

До Анонименмакар и поводът за комнетара ти да е нещастието на друг, ще си позволя да го копна, тъй като играга на думи е шедьоврена. И аз пожелавам оправяне на Ласкин!

28

до 1

преди 5 години

тва в моите очи ги прави ***, а не умници, независимо колко тона книги са изчелиЩе му кажа евала на Ласкин, ако се вземе в ръце и повече не прочетем новина колко се е напил. А дано.

27

1

преди 5 години

До АнонименТо и много хора знаят, че наркотиците убиват, но се друсат!Дано се оправи човека!

26

Анонимен

преди 5 години

умен умен, колко да е уменКак така не знае, че не може да се налива с ракия като невидял? Как така не знае, че носи отговорност пред дете, съпруга?Общата му култура до втора градска ли води? Да му имам интелигентността...

25

shady

преди 5 години

Дано се оправи и ако наистина прескочи трапа да вземе да се удари по главата, че така не може да продължава. С алкохола дотук иначе всички знаем какво следва.

24

Георги

преди 5 години

Наречете го , както искате. Но това, че е добър баща, любящ съпруг и интелигентен човек, никой не може да му вземе. Всички си имаме своите демони. Стискам палци да оздравее!