83

Lina

преди 5 години

Така и не го рязбрах този псевдоинтелектуалец ( защото е точно такъв- пиян от сутрин до вечер, кара пиян, започва с малка бутилка, вместо кафе) от какво точно е недоволен - вечните пиянски събори за "лов" , издържането му от страна на Алекс,която единствена работи,или? Не е за подигравка състоянието му, днес много хора стигат до въпросната диагноза, но не е оправдано, когато си с всичкия си и си го причиниш - ей такя,защото не можеш да спреш, унищожавайки и семейството си по пътя. Избори...

82

Анонимен

преди 5 години

голяма изненада с поредния ***

81

galya

преди 5 години

Хич даже ми е все тая за този, умен бил, начетен бил. Ако е вярно, то нямаше да се докара чернодр. недостатъчност, още повече в ерата на Интернет, където можеш да намериш всякаква информация за всичко. Та и жена му май не пада по-долу мисля, но е въпрос на време и там.

80

до 80

преди 5 години

тая щуротия сам ли си я измисли или я чу от някой..алкохола и черния ти дроб ужасно много се вълнуват от това дали си стойностна личност :-):-):-)прочети още веднъж статията - става дума за чернодробна,а не за личностна недостатъчност :-):-)на тялото ти грам не му дреме за доброто ти сърце..изобщо не се съмнявам:-):-)

79

Анонимен

преди 5 години

Цирозата не прощава.

78

Насвяткал седо откат

преди 5 години

Иван Ласкин пак се е натряскал като Праскин ... ... ...

77

казаХ

преди 5 години

"Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи".Та и този така.

76

Анонимен

преди 5 години

Колко "струва" един стойностен човек, човече, и има ли той пол? !..автори Повтарям се, но си представете, че срава сума за "чужд" човек, непознат за вас?Ще Го подминете, ще го прескочите, ще ги настъпите?Изборът е ваш? За себе си кажете кой, и има ли избор?

75

Анонимен

преди 5 години

Алкохолът е погубил много стойностни хора, което е жалко за тях и близките им. Но алкохолната зависимост е непреодолима за съжаление.

74

Уф

преди 5 години

Ddd, Май позна, но и хепатит А може да съсипе детски черен дроб... Тогава би ли било различно отношението?Ред сълзи, ред сополи....и ще си дам дроба...? само питам?

73

Ddd

преди 5 години

Има болести които не прощават на черния дроб...тук струва ми се е алкохола

72

Уф

преди 5 години

Ако заглавието беше, че страда от сперматозоидна недостатъчност, щеше ли да има разлика?

71

Daniboy

преди 5 години

Чета ви тук и ви се чудя на акъла. Значи много го харесвате нищо, че карал пил, държал се грубо и надменно. Абе вие нормално ли сте? Този беше записан многократно как пие от бутилка малко преди да подкара големия ди джип. Интересно, ако уние дете ви дали пак ще сте така снисходителни и ще ви е пичага. Осъзнайте се. Този се беше самозабравил.

70

65

преди 5 години

Защи тая Алекс още го търпи?Толкова ли е ***,?Съсипа и младостта.Ако беше с Руслан,на ръце щеше да я носи.

69

65

преди 5 години

В сайта на ,,Еднатоку -що прочетох ,че е приет в гастрото със съмнение за белодробна недостатъчност? ХА-ХА, !

68

Анонимен

преди 5 години

По кое разбрахте,че не е лакей?!?Какво работи,какво изигра,освен детската си роля.Естествено,че е алкохолик,какво друго да бъде.Та толкова коментари чак....

67

до 69

преди 5 години

Обясни как така чернодробната недостатъчно има нещо общо с имунната система? Логиката ти е на ниво!

66

Анонимен

преди 5 години

Водата съдържа микроби!

65

късмет

преди 5 години

Някои хора имат силна имунна система и нищо не може да ги срути...Но други дето са си я увреждали редовно не могат да се справят...

64

възмутен

преди 5 години

Лошо!Трудна работа е чернодробната недостатъчност!ВЕЧЕ Е ИЗЧЕРПАЛ КАКВОТО Е ИМАЛ...