34

Анонимен

преди 5 години

Това е живота в Иран, Русия, Венецуела и Куба.

33

Анонимен

преди 5 години

Само не става ясно как блогъра има интернет връзка и комуникира със света в този "ужасяващ" затвор?Ти извънземна ли си къса си? Човека извън затвора имал Интернет, в затвора го пребили до смърт!

32

Анонимен

преди 5 години

Съюзът между Русия, Китай и Иран се превъръща в кошмар за САЩ. Медийният слугинаж е задействан да плюе със всички средства.

31

бг журналистика

преди 5 години

Само не става ясно как блогъра има интернет връзка и комуникира със света в този "ужасяващ" затвор?

30

Анонимен

преди 5 години

ИРАН, ТУРЦИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ!!!!! И ТРИТЕ МИСЛЯТ САМО ЛОШОТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!! И ТРИТЕ АКО МОЖЕХА БИХА ПОРОБИЛИ БЪЛГАРИЯ И ИЗБИЛИ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА ДА НИ ОТКРАДНАТ ЗЕМЯТА КАТО В СИРИЯ И УКРАЙНА!!!

29

Анонимен

преди 5 години

ИРАН , ТУРЦИЯ И РУСИЯ НАЙ-ОБИКНОВЕНИ РЕЖИМИ В КОИТО ХОРАТА НЯМАТ НИКАКВИ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ЧОВЕШКИ ПАРВА!!!

28

Мен

преди 5 години

Мъжът критикува правителството на Иран и политиката на страната в личния си блог, но всички добре знаем, че свободата на словото е относително понятие в Близкия Изток. А в България как е? Вие писахте ли за колегите си журналисти от последни дни?

27

Анонимен

преди 5 години

ИРАН, ТУРЦИЯ И РУСИЯ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА!!!!!

26

Леко въпросче така

преди 5 години

А статия за Гуантанамо където САЩ хвърлят хората без съд и присъда и ги измъчват няма ли да има? Какво става със свободата на словото, нали уж сме нещо демокрация така, а?

25

Пламен Василев

преди 5 години

Каквото и да говорите, през бай Тошово време, си бяхме добре. А сега 60 процента крайно бедни, 40 процента много богати.

24

Анонимен

преди 5 години

Нещо за Северна Корея няма ли да пуснете, отдавна не е имало? Не са ли разстреляли наскоро някой демократ борец за свобода на словото с оръдие или с миновхъргачка. Или от както дребният Ун наби канчето на рижавия много-много не е пишете за Северна Корея, сега Иран е на мод.а.

23

Сатан АТО

преди 5 години

В Гуантанамо държат терористи без документи, заловени с оръжие в зоната на бойни действия. Това са хора извън закона, те нямат самоличност и граждански права. И те сами са избрали да бъдат такква. Какво общо има с този човек, който е репресиран в собствената си родина заради изказано мнение?

22

Даа

преди 5 години

Много съжалявам за нечовешкото отношение към този човек търсещ правда в страната си но цялата история ми напомня на кампаниите срещу Кадафи и Садам и Асад например ...там също 1во бяха обрисувани зверствата им които неоправдавам разбира се но как ги свалиха от власт да питам след войни исмърт и страдание на много много невинни хора и по тея земи доден днешен демокрация и развитие няма и хора още страдат в тея диви места та акотъй искат да разклатят и властта в иран

21

Анонимен

преди 5 години

То по принцип няма арабска държава където нещата се случват по нормалният начин.Перси били култура цивилизация-аре моля ви се.Някога са били и те.Кога на аладин килимчето летеше.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13 Затова защото сме били уважавана страна ,Чърчил искаше да сади картофи на мястото на София

19

Смешници

преди 5 години

Бре цял фермам изписали, но от къде са взели информацията. Изпратен в затвор известен с ужасяващите си истории за измъчване на затворници! На кой е известен? От кога е известен. Известен е само един американски затвор Гуантанамо, където измъчват затвоници, на кой е известен затворът "Евин", толкова години реват срещу Иран, чак сега се сетиха са споменат за затвора Евин известен с ужасявашщите истории за измъчване на затворници, моля ви се.

18

Анонимен

преди 5 години

Иранците са най-сърдечните и любезни хора, има много клипове в ютюб на туристи. Имат невероятна кухня, хората навсякъде те посрещат проятелски и със усмивка. Иран е страна с хилядолента история и културни традиции.

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато имаше Белене там бяха престъпницие, хората живееха нормално а пенсионерите не ровеха в кофите за огризки а живееха достоен живот и България стигна 9 милона население - рекорд в 1300 годишната история.

16

До 16

преди 5 години

Айде отиди в Иран тогава като е същото като в САЩ

15

АЗ

преди 5 години

Че то в Чалгария да не е по-различно? Я вижте какво направиха на кметицата на Младост ...