94

...

преди 5 години

До АнонименДо Анонимен 92:Ами ако е истина и това наистина се случва?

93

намбър 98

преди 5 години

До ТемБла,бла,бла,бла,бла!!!И тууук и тъй,саму чии все ощи ни съ тъ провесили с глъвътъ надолу и както съ вииждъ си жиив,чуруликаш на воля,пишеш простотии и се мъчиш да всяваш смут срещу заплащане!!Ако беше същуту,досега да си изпарентрол нийеден!!

92

Горазд

преди 5 години

До АнонименТака е.къде останаха Кераца,Гергица,Петранка и дори Маруца...а относно пластмасата за жалост нещата са такива,макар и без връзка с имената по горе

91

Анонимен

преди 5 години

Джесика.....боже докъде я докарахме, да си кръстиш детето Джесика. Промиха ни мозъците отвсякъде, братлета. Всичко е Америка, всичко е пластмаса.

90

Тем

преди 5 години

Това и тука в България се е случвало. Каквоа е различното в Иран и България не мога да разбера. Някои журналисти сигурно са паднали от Марс.

89

Анонимен

преди 5 години

Ами ако статията е съчинена заради политическа пропаганда?

88

Анонимен

преди 5 години

Кметицата на Младост твърди че е жертва на постановка, на скалъпени обвинения. Как не се намери ПОНЕ ЕДИН ЖУРНАЛИСТ ДА ВНИКНЕ И ПРОВЕРИ ДУМИТЕ И. Как никой не протестира срещу съдебния процес със закрити врати, който са и насрочили. И никой не си задава въпроса, че тя може да казва истината. Ами ако номера им мине те утре ще го повторят може би срещу журналист.

87

Анонимен

преди 5 години

В България също е пълно със сведени главици. Особено на журналистите и на блогърите. У нас няма чак такива опасности ако някой говори и пише свободно, само че ... нямат съвест, доблест, кураж, мъничко кураж, отговорност пред бъдещето на страната и историята. Нищо чудно един ден да станем като Саудитска Арабия които по свобода на словото са по-зле и от Иран. Браво на антора че е пнаписал между редовете че в целия Близък Изток е така, а за повечето страни там тук има ценз ура.

86

111-ти

преди 5 години

Не сме далеч и ние. Последната класация ни поставя на 111-то място, малко преди Афганистан! (118), Уганда (117), и доста след Никарагуа, Косово (78), Мозамбик (99) и прочие.Тук още не ги вкарват в затворите - само публично им казват да внимават да не им опразнят столчето...

85

Анонимен

преди 5 години

Всички подобни на Русия кочиини са едни и същи....

84

Питър

преди 5 години

Колкото до пропагандата - по-рано тази година наследникът на трона в Саудитска Арабия гостува в Лондон. По пътя, по който е трябвало да мине кортежът му е имало 20 метрови билбордове със снимката му и надпис "Човекът, който променя Близкия Изток"..... Само да ви кажа, че дори при посещенията на Брежнев в България през мрачния соц такова гъзооблизване не е имало.... А великите, прогресивни и демократични британци жертвоготовно се надупиха на най-противната сатрапия в света

83

Анонимен

преди 5 години

Ислямска република Иран е с форма на управление теокрация - тоест управление на религите, духовно управление. Всяка регистрирана религия има запазени места в парламента, като най-много са мюсюлманите, има в парламента още евреи - юдаизъм, християни и зороастрийци пропорционално според процента население заявили се от тези религии.

82

Маркс

преди 5 години

В САЩ също няма свобода на словото. Например неофициално всеки знае, че 11.09 беше нагласена работа, но реално си има официална теория, в която хората са длъжни да вярват.

81

Питър

преди 5 години

До 123Синагоги има, защото в Иран евреите са голямо малцинство. Иранските евреи не само, че не са гонени, но и твърдо са ПРОТИВ Израел и за законната иранска власт. Християните в Иран живеят добре и никой не ги закача... Още по-интересно е, че в шиитски Иран има сунитски и дори уахабитски джамии... Същевременно в "прогресивна" Саудитска арабия шиитските свещеници направо ги обезглавяват... Но ние живеем във времето на безмозъчната пропаганда и такива подробности не интересуват

80

истински българин

преди 5 години

хахахахахах не виждам нищо кой знае какво, при положение, че 6 години след това събитие в България се арестуват журналисти. добре че е имало и чуждестранни че да не ги разстрелят като кучета. да не говорим че именно и това е причината да се чуе за тоя случай, че тука свобода на словото НЯМА !

79

До 85

преди 5 години

Ако това евярно ( не ми се рови в интернета) то всички коментари са излишни.

78

Анонимен

преди 5 години

Алооо!!!Аз ли недовиждам нещо, или ни занимавате със случай от ПРЕДИ 6 ГОДИНИ!!!Влезте в час МОЛЯ?Не защитавам Иран, но статията е направо ОБИДА за четящите я!

77

Анонимен

преди 5 години

В Иран няма свобода на словото, а в България има само поръчкови журналисти.

76

Истината лекува

преди 5 години

До ДСТака е! Но не си затваряй очите за факта че, журналисти се спонсорират от Турция и от Русия. Колкото до историята - десетилетия е била разказвана едностранно, сега махалото логично отива в другия край докато се изравни. Много странности има с освобождението и те няма да се изяснят докато има засекретени архиви в Кремъл от преди над 200 години!? Логиката казва че, има за какво!

75

Активист на БКП

преди 5 години

За Бг журналистите няма подобна опастност! Да сте прочели някъде нещо за горенето на документи край Радомир??? Не,нали??? Няма и да прочетете, защото журналистите ,,мъдро,, мълчат ...