54

Анонимен

преди 5 години

А веригите на Иванчева не са ли първа стъпка към Евин? Да не говорим, че малцина вярват тя да е искала подкуп.

53

Анонимен

преди 5 години

Тук само някак "селектьори" на мнения и всички ги делят на комунисти и от "Козяк". Няма ли да еволюирате и да не слагате оценки, а да игнорирате или да не подкрепяте нежелани мнения? То ясно, че достъпа на всеки селски къч до интернет даде възможност хората да не цапат дуварите с боя, ама малко по-леко. Всеки може да използва някакво лицензирано място за тоалетна. И не ревете, че не сте имали тоалетна хартия, зщото абонамента на "Работническо дело" беше задължителен.

52

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой от Шумен тук?

51

Анонимен

преди 5 години

Срещу Иран десетилетия наред действаха санкциите на ООН, които целия свят добросъвестно спазваше. И какво постигнаха? Какво си мислят, че ще постигнат с този пасквил нашите слугински медии?

50

Анонимен

преди 5 години

47 и 40 са един и същ човек

49

до 47

преди 5 години

Момче, с капитализъм няма да колонизираме други планети като свободни хора. Помисли. Проучи. Не бъди папагал. Не бъди дуалист. Виж отвъд кутията си. Светът не е само капитализъм и комунизъм. Не бъди толкова елементарен. Не бъди ***.

48

до 40

преди 5 години

Момче, има да четеш, докато се сетиш... Ако не се упомниш, децата ти ще са роби на алчни лакомници. Поне за тях помисли.

47

Питър

преди 5 години

Само да уточним - Иран е архивраг на САЩ и Израел. Естествено, че ще се пише за единични случаи на .... задържани блогъри... Щото в най-големия приятел на САЩ и Израел - Саудитска Арабия, блогъри няма. Или ако е имало - обесили са ги на някое кръстовище, убили са ги с камъни, или са им отрязали главата с ятаган - все законни наказания в прекрасния приятел на САЩ и Израел.... *** Джесика, горката, откъде да ги знае тия неща. То само името й е едно такова.... международно и американско...

46

Анонимен

преди 5 години

Капилазимът гни, гни и не можа да изгние.А вечният комунизъм изчезна завинаги.

45

Анонимен

преди 5 години

До До 38Споко, задействан е, резултатите вече са видни.

44

Анонимен

преди 5 години

Настъпващият отказ от долара.

43

Анонимен

преди 5 години

Ислям и нормална държава няма как да стане.

42

а животът в България

преди 5 години

Българите световни шампиони по умиране!

41

Анонимен

преди 5 години

За Гуантамамо в САЩ кдъето измъчват и убиват всеки знае, но не знаех че и Евин бил прочут с ужасяващите си истории за измъчвани затворници. Явно съм пропуснал прочутостта на Евин, но с тази статия поправиха моя пропуск. Сърдечно благодаря, сега знам, че освен в САЩ и в Евин измъчват затвоници, още веднъж - сърдечно благодаря за точната и обективна информация на свободните и демократични медии.

40

А САЩ защо бият негр

преди 5 години

"А САЩ защо бият ***?"Това е отговорът на комунистите на всички въпроси.

39

До 38

преди 5 години

Абе...болшевик...вие вече 100г чакате разпада на Запада...докато тънете в мизерията.

38

Анонимен

преди 5 години

И какво? Някой търси доброволци в Европа, които да се бият срещу Иран ли?Да си се опрвят. Светът е пълен с къде ли не по-големи шитхоли, но сега тия са проблем на някой. Да си се оправят! Да си правят революции или да си продължават килимното пого. Кой им би главите да свалят правителствата там. Демокрация за кърлежите по животните няма ли да има.

37

Анонимен

преди 5 години

Китай, Русия, Турция, Иран увеличават влиянието си докато ЕС е пред разпад а САЩ се намира в тежка политическа и икономическа криза. Затова така вият на умряло.

36

Анонимен

преди 5 години

Иран е същата фекaлнa яма, като Русия, убиват инакомислещите и авангарда на нацията!

35

хаха

преди 5 години

а в България как е?Платени слагачи драскачи и тв *** до един. Това, ако е свобода на словото здраве му кажи!