74

Анонимен

преди 5 години

За некъв блогър изобщо не ми е жал и още повече свързан с со ро со и д на та организация "омнести интернешъл".

73

Анонимен

преди 5 години

В Иран им пъхат главите във фекалии само в пандиза, тук журналята на Дебелия са с главите във фекалии непрекъснато.

72

123

преди 5 години

Интерсно написана статия. Те каквото твърдят... ИМаше едно предаване на National Geographic за Техеран и там даваха, как има 50 синагоги в целия град и никой не ги закача. А ако слушате пропагандата леле мале, там все едно ги стрелят докато дишат, а въобще не е вярно. Та и за тази статия нещо ме съмнява.

71

Анонимен

преди 5 години

В България не е по-различно.Същото е и у нас.

70

Anonimen

преди 5 години

И сега, деца мои, да открием десет разлики между описанието в статията и селата на северозапада с измъчваните старци. Аз се сещам за една - старците са свободни, за да работят и изкарат храната на мъчителите

69

ДС

преди 5 години

Почти няма журналист в България, който да не е получил пари от вън. Вижте как постепенно "ТУРСКО РОБСТВО", се превърна в "турско присъствие". И така се започва с една статия във вестник или друг вид медия. Подменя се историята. Сега въври невероятна пропаганда срещу Русия. Всички медии платени от ЦРУ и Сорос това бълват. Дорби лоши. Руснаците са ни освободили. Отдали сме им необходимата почит и признателност. Това е. Но сега ЦРУ твърдо е решено да промени това като история. ЗАЩО ?

68

ДС

преди 5 години

Стар похват на ЦРУ е да спонсорира журналисти, които имат виждания, които са изгодни на САЩ. Ако сте гледали филма за разпада на Югославия, там даже си признават, че те са спонсорирали журналисти, групировки.......

67

Анонимен

преди 5 години

Лисето на исламя

66

Анонимен

преди 5 години

Я напишете каква свобода на медиите върлува у нас, как така наричащите се журналисти сте се навели и венцехвалите суджука. Някои в раболепието си даже задминаха "Работническо дело".

65

Анонимен

преди 5 години

Джесика напиши нещо и за Газа, как се избиват невинни хора от една жестока армия.

64

Анонимен

преди 5 години

Бе то и в България свободата на словото е табу ама хайде.

63

Нико

преди 5 години

Да беше избягъл в саудитска арабия там не ги мъчат направо сатъра на площата и няма мъки демократично нали?

62

Хаха

преди 5 години

С думи прости , близкия изток е една дупка...

61

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

А, в Боколандия има свобода на словото !Само дето като критикуваш Вожда и веднага започват "случайни" проверки на фирмата ти ...

60

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега една статия за блогъри в Саудитска Арабия, Сомалия, Индонезия и някъде от гза на географията. Какво ни интересуват техните проблеми? Явно за толкова години на развитие са стигнали до това ниво. В други държави пък няма да има други свободи. Сега трябва да омешаме цялото човечество, че на някой не му върви достатъчно бизнеса или не са му под контрол всички. През *** ми е!

59

Анонимен

преди 5 години

това са ирнаските приятелчета на путинчо----------Ами, прятелчетата на Тромпета от С.Арабия, от Катар, Бахрейн...И между другото в Иран наричат САЩ големия шейтан, а Русия малкия шейтан.Въобще понятието "съюзник" на Бл.Изток е доста относително, просто в даден случай по стечение на обстоятелствата целите съвпадат за или до определен етап или момент.

58

Анонимен

преди 5 години

това са ирнаските приятелчета на путинчо

57

Анонимен

преди 5 години

В Иран били единични случаи... големи вицове се разправят тука.

56

Анонимен

преди 5 години

"...но всички добре знаем, че свободата на словото е относително понятие в Близкия Изток."-------Не съществува понятие "свобода на словото"!!!Ние сме толкова "свободни" колкото ни Позволят!!!Утре могат да наложат каквито си искат ограничения под някакъв измислен претекст и никой няма да гъкне!!!Пример: патриотичния закон в САЩ приет след "атентата"??? в Щатите, който позволява да бъдете арестуван без право дори на адвокатска защита и без преки доказателства, а просто по предположение.

55

Анонимен

преди 5 години

"То по принцип няма арабска държава където нещата се случват по нормалният начин."И от кога Иран е арабска държава?