67

Анонимен

преди 5 години

А той, прескачайки званието подполковник, е произведен направо полковник, и след това във времето, в което все още е трябвало да бъде майор, или хайде подполковник, той вече става генерал-лейтенант!След като вече беше станал генерал-майор, за да стане генерал-лейтенант, Б. Б. предложи и бяха произведени в ген.-майори цяла плеяда с нищо незаслужили това високо звание полицейски началници.

66

Анонимен

преди 5 години

Съгласно действащия тогава закон, офицер можеше да бъде произведен предсрочно само веднъж в кариерата си, и то ако е преминал поне половината от годините, които трябва да престои в званието, в което е към датата на предсрочното производство. Значи, ставайки Главен секретар на МВР и връщайки се на служба, е трябвало да остане майор - в най-добрия случай, и пак противозаконно да стане подполковник. За да стане полковник, е трябвало да служи още 5 години като Главен секретар с чин подполковник.

65

да бе

преди 5 години

Б. Б. завършва Школата на МВР през 1983 г. с чин лейтенант. Ако е спазван Законът за МВР, би трябвало през 1986 г. да е станал старши лейтенант, през 1990 г. капитан, а през 1995 г. майор. Да, но той напуска МВР през 1991 г. като майор, защото отказва да се деполитизира и иска да продължи да членува в БКП. Трябва много да е заслужил, след като 4 години преди по закон да е трябвало да стане майор, той вече е бил такъв.

64

Генерали???

преди 5 години

Пожарникар - генерал?!?!?!?Нещо като дървено желязо???Е те такова животно нема - би казал шопът.То даже и в МВР няма генерали.Ама журналята-*** продължават да титулуват самоизмислилият се "генерал"

63

Професор

преди 5 години

Само така Бойко мачкай комунистите!

62

Анонимен

преди 5 години

Генерали на звание, а като хора ,които са създали блага за обществото са освободени от военна служба! Единият върти коремното, другият тича на футбол.

61

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Нашата Тиква нарежда на Народното събрание, на съдии, на прокурори... Даже и него е срам да си признае, че открито нарушава конституцията, която той разбира се не е чел... Голяма мъка за него е ,че не може да нарежда и на президента, както преди правеше с онова мекотело Плевнелиев. Представяте ли си Цецка - Мамата да беше станала президент?! хаха Та затова е цялата тази злоба по адрес на Радев

60

Ала-Бала

преди 5 години

Борисов, спомняш ли си времето, когато беше главен секретар, как се разхождаше с любимия си кожен, черен шлифер.После в едно откровено интервю много съжаляваш за това хубаво време. Не гледй от горе на този пост, той е много важен за ежедневната работа на полицията. Колкото до сегашния секретар на МВР, страхувам се, че не е твърде подходящ нито за сегашния нито за бъдещия си пост. Между другото трябва да си благодарен, че Президента те предпази от конфуз преди седмици от гласуване в залата.

59

Анонимен

преди 5 години

Първи мандат - врат. Втори мандат - двоен врат. Трети мандат - троен врат. Четвърти мандат - квадрат.

58

Анонимен

преди 5 години

Така е,Бойко.Нямаше кой да спре народа да гласува за Радев.Дори и ти не можа.Казваше,че и магаре да посочиш и магаре ще изберем.Ама много ни подценяваш бееее.То верно,80% сме "лош мат'рял" по твоите думи,ама чак пък толкоз...

57

Дръндер

преди 5 години

"Както от командващ ВВС ставаш президент кой да те спре?" Амии да особено след като президентът всъщност е главнокомандващ? Пак ръсиш простотии Бойко Тиквенски.

56

Анонимен

преди 5 години

Какъв генерал е Румен Радев???генералът има чест и достойнство и обича родината си

55

Активист на БКП

преди 5 години

До Странджата: Е ,кой?! Оня който не е бил в Генералщабната академия- Дженерало на кофпомпата...

54

пецата

преди 5 години

не е проблем че баце е мутра, проблем е че управлява държавата

53

бай ПЕТКО

преди 5 години

Ай Радев се върже на акъла МУ, ай после борисов ще го заяде, че не спазва законите. Евтини чалъми !

52

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До Анонимен"Единия от генералите е менте!Познайте кой?"...-----------------------------------------------------------------------------------Прав си... - *** е...

51

Анонимен

преди 5 години

Вярно ли е,че Маринов е бил бодигард на Мето илиянски?И ако-да,тогава за какъв министерски пост си мечтае?И без това държавата се е сраснала с мафията,та само капака и липсва.Или шапката,все тая.

50

Анонимен

преди 5 години

От спорт между прости хорица се получава нещо изключително глупаво, та даже не може да се коментира

49

Анонимен

преди 5 години

Единия от генералите е менте!Познайте кой?

48

Активист на БКП

преди 5 години

Единият генерал е ясен-ген . Румен Радев ! Ама кой е вторият генерал?