87

Р.Радев - кой е той?

преди 5 години

По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам в екрана на TV, имам чувството, че говори някакъв бавнор.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, само мрънка, почти ме приспива. Не казвам нищо лошо за тези болни хора, но президентът трябва да е мъжествен и убедителен, а не мрънкало. Тотално разочарование!!! Да го сменяме!

86

Анонимен

преди 5 години

"Както от командващ ВВС ставаш президент кой да те спре?"---Както от командващ КОФПОМПА ставаш премиер кой да те спре?В първото има логика, примери много: ген. Айзенхауер, ген Де Гол, и т.н.Ама второто ...

85

Анонимен

преди 5 години

До Добре сме си!Глупости,неотдавна имаше статия за едно руско семейство живеещо в България ,което са го измамили и са им отнели имота,който имот са закупили с много мъка и средства,а за капак остават на улицата,защото дори не са искали да ги приемат в бежански лагер,възрастни хора.После чакайте туристи от Русия,ама нанай!Герберите откъдето минат,всичко мачкат и унищожават,нищо позитивно не създават,те само рушат и грабят.

84

'това е ГРОП

преди 5 години

На това място ще го кажа в прав текст:в тази държава ***, т.нар. мутри са с неизмеримо повече чест,отколкото белите якички в Мафиотската Власт и прихващат повечето от тези поръчки,предупреждавайки ме предварително.Не можеш да се оплачеш никъде: МВР, ДАНС, прокуратура са с ТЯХ, ПОРЪЧКАДЖИИТЕ! И понеже сама съм си цяла армия, оцелявам.Преминава се към второ ниво.Съдебна разправа.Завеждат се десетки дела срещу сайта ми АФЕРА и лично срещу мен. Все от слуги на Властта. С исковете за

83

'

преди 5 години

Всеки ден от години наред ГЕРБ Мафията не само се е прицелила в теб,не само брутално и ежедневно тетероризира,но и с наслада се гаври.Защото институциите в държавата са превърнати в РЕПРЕСИВНИ ЧУКОВЕ срещу всеки, който е в списъка на гадовете,които вадят истината за мафиотската власт,която ни управлява.Започна се от поръчките.Предупреждения.Сплашвания.Сугестиране и психически терор сещай се, снахо.Поръчки за физическо ЕЛИМИНИРАНЕ!На това място ще го кажа в прав текст: в тази държ

82

Добре сме си!

преди 5 години

Руснаците масово се преселват в България и вече са 400 000. Строят си затворени селища и комплекси, купуват апартаменти и къщи като за последно. Причините може да са 2:1. В България е прекрасно да се живее, особено спрямо Русия. Спокойно е и сигурно. Иначе нямаше да припарят тук. За тях ние сме с крачки напред пред руския живот, където се напиват, за да забравят.2. Или може би Путин е решил да ни претопят и пак да ни направят тяхна република, както искаха по времето на соца?

81

В България е добре

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

80

Анонимен

преди 5 години

Пък в Брюксел Меркел, те нали са едни куртоазни, попитала Бойко какво прави Плевнелиев. И нашият отговорил без да се замисли: Това, което му кажа Не че, ако се беше замислил, нещо щеше да се промени, де

79

Управление след 1990

преди 5 години

БКП/БСП управлява 10 г. - падение, падение и пак падение!!! Беднотия, фалити и мафия! След тях, всеки път е потоп!!!ГЕРБ управлява 8 г. - възход, възход и пак възход!!! Всеки път всичко започва от нулата, след всяко управление на хищниците от БКП/БСП, които ограбват и унищожават България. При ГЕРБ непрекъснато се строи - магистрали, улици, пътища, спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции, паркове и др..Други партии управляват 11.5 г. - не се сещам за нищо направено!!!

78

Анонимен

преди 5 години

Бокок е Генерал колкото аз съм ватнам.

77

Анонимен

преди 5 години

Комунисти = ГЕРБ

76

Стою

преди 5 години

Румен е генерал по служба , а Бойко - по назначение.Разликата , като тази между Мусала и Еверест.Двусмислие в случая няма , генерала е само един.

75

Анонимен

преди 5 години

Заради ТОЗЕ измислен генерал ще плащаме още 40 000 000 евро за спрения АЕЦ БЕЛЕНЕ !

74

Комунисти = Мафия

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. . Повечето фирми са техни и изстискват българите до дупка.

73

по Велизар Енчев

преди 5 години

Бойко Борисов днес: И ние можехме да спрем Радев да е президент, но му разрешихмеМожехте да го спрете, но за жалост Костинбродската печатница, с която избрахте Плевнелиев, вече не печаташе бюлетините за изборите.

72

Анонимен

преди 5 години

Борисов отслабва, а отслабва и ГЕРБ. Тя е уморена партия. Употреби я . Има и злоупотреби в някои етапи. Политическият процес крие изненади. Натрупването на проблеми от този тип-катастрофата, Търговският регистър, едно подир друго, създават картина на управленски абсурд. Зъл театър, който изтощава морално управлението. Дисквалифицира политическата класа. ГЕРБ е застинала в политическо настояще. Няма позиция за бъдещото. Тя е идейно немощна. Няма ги интелектуалците. Тук-там има размишляващи. Но тези, които имат силата, нямат ума. Инстинктът в политиката е почти разум. Нужна е промяна, съживяване

71

без пардон

преди 5 години

Премиерът искал гордо да разкаже в речта си пред ООН за големия успех на българското европредседателство. Че България е трайно закотвена на всички възможни последни места в Европа и се бори за всички последни места в ООН!

70

Анонимен

преди 5 години

Кои двама генерали? Борисов има вид на угоен старшина о.з.! А за умствения багаж няма - изобщо никакъв багаж не е натоварен в облата кутия на раменете!

69

Анонимен

преди 5 години

Борисов си го спомням като беше пазач на паркинга на Замъка Хранкнов.После го повишиха в СИК, като Маргините го направиха свой шофьор.

68

Анонимен

преди 5 години

Борисов не е генерал. Той е младши лейтенант от Пожарната.Това е чинът, който има.Генерал го направи Доган неизвестно защо.Всъщност вече стана известно.