107

Анонимен

преди 5 години

Има един начин по който и баба ми може да стане генерал !

106

Шефа

преди 5 години

Президент Радев напразно се е хванал да обучава Борисов на спазване Закон и демократични принципи!Тоя мафиот - премиер, работи по законите на мафията , т.е. каквото каже той , като главатар на българската мафия , това е и закона!Нито Борисов , нито Цветанов могат да схванат за какво "съгласуване" иде реч и къде е записано!

105

Анонимен

преди 5 години

Утре очаквам Корно да поиска хляба да безплатен - само и само да дойде на власт. След това ще ви подарят и безплатен вазелин. Винаги такава е последователността когато червени дойдат на власт. Помнете някога богатата Венецуела - сега гладуваща перла в короната на социалните придобивки за бедните. Мадуро им го намадури. А на вас Курнеля ще ви го накури. С усмивка разбира се!

104

Анонимен

преди 5 години

Франция си има айфелова кула америка статуя на свободата а пък ние това чудо отгоре

103

Анонимен

преди 5 години

Къде са тия два генерала аз тук виждам само *** бивши полковника от ДС.И да не всичко с генералски пагони е генерал, аз така и Нора Недкова мога да изтипосам ни нито ще поумнее нито ще придобие способности.Че и война водили, каква картелна или нарко- война.Пък и как каратист срещу пилот на ввс по това може да направи нов филм Джеки Чан, вече като пусна новините умирам от срам от тая кретения.

102

Yan

преди 5 години

Не процедурите - държавата ни е формална!

101

НЕ е вярно

преди 5 години

Пришиването на зеленчуци към истински генерал е плитко скроена манипулация. Неможе да се сравнява зеленчук с генерал. Изобщо няма нужда да се чете статията още в заглавието лъха поръчкова близалка.

100

Анонимен

преди 5 години

Борисов не е генерал.

99

лупи

преди 5 години

Цялата работа на Тиквуний е формална. Дреме му за законите. И те са формални за него

98

Анонимен

преди 5 години

За какви генерали иде реч аз виждам един генерал и един маркучоводач или мутра кой както си го избере.

97

До 89

преди 5 години

По-добре някой на теб да ти смени чипа в мозъка,може и да има някаква полза.А президента ни е супер!Одавна не сме имали толкова открит и честен президент.На никого не цепи басма и им казва истината в очите,която направо ги боде.Само така,г-н президент!Народа ви вярва и пак ще гласува за вас!

96

Анонимен

преди 5 години

Президентът трябва да прочете новините някоя вечер.С униформа...

95

Анонимен

преди 5 години

Старшинката ще бави до последно, само и само да покаже, че нещо зависи от него.

94

Анонимен

преди 5 години

Няма по-прости и нагли същества от герберите. Разбойко наредил на Народното събрание да се чака указ от президента... Министър-председателят нарежда на депутатите?! Алоо, демократична република ли е България или еднолична диктатура, а? Кажете, тролчета гербави!

93

мак

преди 5 години

Познах, че за председателството ще говори десетилетия напред. Но като няма с какво друго да се похвали, поне ще приказва за него, нали си вЕрва, че е успешно. Няма по-голям грандоман.

92

Престъпника от Банкя

преди 5 години

Бивол обяви нова скандална информация за Джи Пи Груп и как се източва Лукойл, чрез закупуване на имоти за бензиностанции на многократно завишени цени..В тази връзка се пита, защо Лукоил никога не е на печалба въпреки огромните приходи??Бойко, интересува ли те кой източва държавата или Златев ти е дружка (както знаем!)..

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12 Качински не е чел статистиките на правителството , ако ги прочете, веднага ще се коригира

90

Анонимен

преди 5 години

До Р.Радев - кой е той?Тебе, па кой те пита, коя телевизия гледаш, бе! :)

89

Анонимен

преди 5 години

До Червените милионериНинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.------Не ти питай гербаджиите защо не започат да изграждат АЕЦ Белене и шлема, за който толкова се молихме да реализираме и губим милиарди,защото спряхме проектите,загубиха и други европейски държави.

88

Червените милионери

преди 5 години

Малка частица от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.