313

балкански субект

преди 5 години

Добре де, хайде по-възрастните да обясним на човека, що толкоз мразим руските гимнастички. Преди около 35 г. изведнъж България почна да обира първите места в един и без това не толкова популярен спорт. Не се минаха и 2-3 състезания и цялата мощ на съветската империя беше врегната да смаже радостта на васала - рускините взимаха медали дори ако си губеха уредите из публиката , а българките ги режеха дори за облеклото. Та за това байно...Бог прощава, ВМРО не!

312

Анонимен

преди 5 години

Типичното отношение на сибирската империйка към задунайската и губернийка -> с презрение .И винаги е било така .

311

Анонимен

преди 5 години

достаъчно п-р-о-с-т-и-т-у-т-к-и си имаме вече, та ги посрещам и тея топло

310

Анонимен

преди 5 години

И аз гледам Руска телевизия-нищо лошо за България не съм чул.А газта за България е не по-скъпа отколкото за другите държави.Само че докато стигне до крайния потребител минава през 3-4 фирми посредници,захранващи родните партии.Затова плащаме скъпо.Те са маскирани като частни фирми разбира се.Същото е с тока,водата,топлофикациите.Строителните фирми поемащи държавните поръчки.Всички са хранилки на ГЕРБ,ДПС,БСП.

309

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са ни освободили в първия момент в който това е станало възможно,а именно след Априлското въстание.Винаги дотогава-стотици години,западните държави заплашват Русия с война,ако тръгне да освобождава България.След Априлското въстание общественото мнение в самите западни държави заставя правителствата им да не пречат на Русия да разгроми Турция.И все пак поставят условие-в никакъв случай голяма славянска държава на Балканите.Въпреки това Русия създава Санстефанска България-170км2.

308

България е велика

преди 5 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе - народ.

307

Анонимен

преди 5 години

до ИваА да не би те са били длъжни да дадат живота си ?Абсолютно не са били длъжни, Защо са го направили, един Господ знае. Искаш да кажеш, направили са го, за да сме длъжни на прапраправнуците им ли?

306

Анонимен

преди 5 години

Принципа за руските журналисти е за България да се пише : или нищо или само лошо. Гледам руската телевизия там никога не казали нещо добро за нас даже и кога слънце грее у нас а при тях е виелица. а какви мъки 25 години докато излезем от руския похлупак и газта ни е продават 2 пъти по скъпо от другите.

305

Ива

преди 5 години

До анонименТи откачи ли? Да сееш омраза е долно ! Това е поведение на простаци !Казваш , че руснаците дълго са отлагали освобождението на българите и затова не сме длъжни да им бъдем благодарни ? А да не би те са били длъжни да дадат живота си ?А нима сегашните ни "братя-европейци" не са знаели какво се случва в България ? Защо те не са пратили войски ? Май на неблагодарници не бива да се помага. " Не плюй в кладенеца, че може да ожаднееш ! " народна мъдрост

304

бай Х

преди 5 години

Ох , как ще ги приема топло всичките !

303

Анонимен

преди 5 години

Къде са английските гимнастички че са извън класацията?Те са по сто и кусур кила и са в МИ5.

302

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Админирации за всички истински Българи в залата.

301

Анонимен

преди 5 години

Руските гимнастички да прескочат до съседна на тях Ук. или в Лондон, а САЩ можеха и визи да не им издадат.

300

Анонимен

преди 5 години

Tова са страшни глупости,опитващи се да насаждат омраза между два така близки народа.Днес измисля заглавие,с думи които после в статията никъде не се срещат да са казани от руски гимнастички.Всичко е субективно мнение на руски журналист за който не е ясно дори дали съществува.Е на това му се казва Фейк нюз,в най-чистата му форма.Пропаганда,целяща противопоставяне.

299

Анонимен

преди 5 години

До Г.Бекновски Учудваме връзката която правиш: рускиагент-Бенковски..Има доста информация, може да потърсиш.

298

Анонимен

преди 5 години

братски народ, който на всичко отгоре ни е освободил от многовековна робство..А защо е чакал да стане многовековно? За да сме му благодарни още повече ли?

297

Анонимен

преди 5 години

Хората ги е срам от поръчковата фобия която се лее и затова се оправдават. Срам и позор е че се допуска да се насажда омраза и то от най отгоре.

296

Мнгознайко

преди 5 години

Е поведението е типично за Бай ***! Не е важно на мен да е добре а на вуте да е зле! Освен това в София антируските настроения преобладават за разлика от останалата част на България където проруските настроения преобладават!

295

Пенка

преди 5 години

Ах, той не разбарал защо ги освиркали? Освиркахме ви заради наглата контестация и незаслужено високата оценка, бе ***! Или искате да мачкате и се подигравате с труда на хората, а те да ви ръкопляскат?! И за сведение с крака тропаха японската агинтка, а дюдюкането го започнаха италианците. Ама нали в България е СП, що да не си извъртите една антибългарска кампания ей тъй от нищото!

294

Solar Power

преди 5 години

До 293: А други лъскат сабята :)