433

Очевидец

преди 5 години

Всичко е точно и вярно отразено. Само за палеца не е вярно, не беше палец. Среден пръст беше, аз видях. Ще взема да стана и аз един а кре ди ти ран журналист, то било много лесно. Аман от игрички. Не сме зад блока и не са на 5. Егати недоразвитата история, като почнеш с освиркващите маймуни, минеш през акредитирания, дето не обичал спорта, ама не щял да се занимава с политика, та затова... И продължиш чак до тоя, дето му плаща.

432

Таня

преди 5 години

До Анонименцитат акт на моят протест край на цитата. Щом има НА, не трябва да има пълен член, т.е. трябва да напишете МОЯ. Рускините не трябва да очакват подкрепа, но не заслужават освиркване. Никой състезател не очаква освиркване на труда си. В залата доста деца-гимнастички насърчаваха руските гимнастички - напр. викаха "Саша, давай". Става дума за Солдатова. Подкрепяха италианките, Линой Ашрам и др. гимнастички. Момичетата, които тренират се радват на изпълнението, не мислят за политика.

431

vlady

преди 5 години

Няма как да бъдат приети особено топло докато разчитат на допълнителни състезателки на съдийската маса със силна интуиция и богато въображение.

430

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е СТАТИЯ В ПРОПАГАНДЕН СТИЛ. АМА ИСКАМ ДА ПОКАНЯ БГ ЧИТАТЕЛ В РУСКАТА ПРЕСА ЗА ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО ПИШАТ ТАМ ЗА БЪЛГАРИЯ. МНОГО ИСКАМ 100% ДА ОБИЧАМЕ ЕДНА ДЪРЖАВА, НО И 100% ДА ПОМНИМ КАКВО НИ СЕ СЛУЧИ ПРЕДИ ОКОЛО ВЕК- В РУСКАТА ПРЕСА ПРЕОБЛАДАВА ИЗРАЗА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ХАПЕ РЪКАТА КОЯТО Я ХРАНИ И 14.10.1915Г ВАРНА Е УДАРЕНА ПО ВЪЗДУХ И ВОДА ОТ РУСКИЯ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ, А СЪЩО И КАВАРНА И БЛИЗКИТЕ СЕЛИЩА МАЛКО ПО КЪСНО-ЗАЩО ЛИ- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И ТЪРСИ ФАКТИ И САМ ДА ГИ АНАЛИЗИРА

429

Анонимен

преди 5 години

Трябва да стане като в тениса - да се пази тишина. Момичетата са вложили толкова труд, а им се пречи на концентрацията. Винаги отговарят, че подкрепата на родната публика много ги зарежда, но без съмнение и доста пречи, когато се изразява по време на съчетанията.

428

Анонимен

преди 5 години

Хаха, те явно са очаквали с хляб и сол да ги срещаме.... По. Серковци

427

Анонимен

преди 5 години

За съжаление е прав руския списвач, така е-мразим ви! И за това са виновни червените *** и руската агентура в Бг! А не на последно място и руската политика, но за това не са виновни българите, а руските политици. Иначе руския народ не го мразим.

426

Зрител

преди 5 години

Да, безобразно беше! Вувузелите не са особено подходящи за такъв род събития. А шумът по време на изпълнение на съчетанията е силно нежелателен. Преди и след изпълнението е напълно достатъчно да се изразят емоциите. Интелигентната публика отчита постиженията на всички и не пречи на изпълненията, за да може и нашите момичета да получават съответното отношение навън. Видя се как това попречи и на ансамбъла ни. Затова трябва да се говори и да се наложат правила от БФХГ, нали искаме още домакинства!

425

Анонимен

преди 5 години

Студ. Газта двойно по-скъпа от тази за Турция. Парното е на газ и то скъпо . . .Как да ги посрещнем топло?

424

смешници

преди 5 години

При руснаците е така. Тяхното дело е право, а другите са им виновни.Затова им се е смяла публиката.Както самолета. Те си го свалили сами, ама евреите им били виновни.

423

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Като ходите да робувате в Европа там много ви обичат нали - ПРЕЗИРАТ ВИ. И ви е страх нищо да не напишете протев държавата където робувате, защото ще ви изгонят. И си избивате комплексите с антирусизъм, с нищо непредизвикан прочее.

422

Анонимен

преди 5 години

Това русомразите сте много милиони, ама нямате НИТО ЕДНА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА А САМО ПСИХОДЕСНА ИЗВЪНПАРЛАМИНТАРНА ОПОЗИЦИЯ, ДЕТО ЦАПА ПАМЕТНИЦИ И ВЗРИВЯВА СГРАДИ В 21 ВЕК.

421

Анонимен

преди 5 години

Като гледам руските гимнастички и виждам прекрасни красавици. Гледам нашите - ами някои даже не са и красавици, ама тате има ресурси в джоба и така бутани, бутани до националния. Цвети Стоянова беше една от най-красивите ни националки, ама сираче, няма кой да я бута и я мачкаха психичиски, че накрая я изхвърлиха от националния в името на една бизнесменска щерка.

420

До 22

преди 5 години

До 22.Щом години наред повторяте думата РОБИ,значи сами си мислете за роби.

419

Анонимен

преди 5 години

Да си седят в Азия като не им харесва тук

418

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 436Какво са ни таковали, че не разбрах? Рускините спечелиха абсолютно всички златни медали в индивидуалното (7 на брой), че и в многобоя на ансамблите (1 бр.). Даже италианките имат повече медали от нас

417

хм

преди 5 години

Естествено, че беше безобразно. Това е спорт, не политика. И то не какъв да е спорт, а художествена гимнастика, за който се предполага, че е доста по-цивилизован от футбола например и публиката следва да е такава. Дали ще ни е приятно догодина, когато нашите момичета играят в Русия тяхната публика да ги освирква, както българската освири техният отбор?

416

Анонимен

преди 5 години

Бях на подобен концерт A to Jazz, в София и певицата също се подразни от публиката. Българинът все повече изпростява.

415

Анонимен

преди 5 години

в бившата социалистическа република, както той нарича България, Русия е поравно обичана и мразена.объркал се е - повече е мразена. Само няколко путинопитека я харесват.

414

Динко

преди 5 години

Е какво да очакват?!Те русите не разбраха ли ,че българите са умствените и емоционални еквиваленти на канални плъхове!