333

Анонимен

преди 5 години

просия мин заплата е 148 евро смятай тия каква държава.Никой не ви е длъжен.България ще остане с Запада

332

Анонимен

преди 5 години

Тодор Каблешков - Не в куршума на кремъклийката се надявах, а в гърмежа и, който трябваше да стигне до ушите на Европа, на БРАТСКА Русия. Сега сквернете освободителите си освирквайте и плюйте туркофили.

331

Анонимен

преди 5 години

ЗАБВЕНИЕТО И НЕБЛАГОДАРНОСТТА дн ес не са добри качества, особено днес, когато русомрази и соро соиди водят антируска пропаганда лъжейки най-абсурдно за историята. Забравят или нахално отричат събития и дати, които ни превръщат в свободен народ и държава а не във византийски-румелийски милет-народ. Никой не казва, че османците ликвидират българската църква и я подчиняват на византийската патриаршия. Сръбската остава.

330

Анонимен

преди 5 години

BALGARIA SEGA SE E ODUPILA NA ZAPADA-DNES SME POD EVROPEISKO ROBSTVO.

329

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги, свикнахте ли?Художествената гимнастика е само един спорт..................нищо повече!!

328

Спорт

преди 5 години

Да ги разцелуваме по трите бузи, като бай Тошо , е обичай! И да ги изпратим поживо поздраво също!)Днес всичко е различно!

327

Jon

преди 5 години

Добре ,че съм от провинцията и не съм ходил на световното в арена Армеец. Не само псувни по руските *** щяха да отнесат и то на родния им език ами и каквото имах под ръка щях да ги замеря.

326

Пръждосвайте се!

преди 5 години

Ало, СМЕШляев! Нали уж имате най-голямата територия на света - тогава какво сте плъпнали като xлeбapки навсякъде!? Стойте си във вашата cмpaднa дупка и ни отървете от присъствието си! Не ви щем ни меда (то пък един мед), ни жилото! Не сте добре дошли, но винаги ще сте добре отишли. С вашия пещерен комунизъм докарахте само смърт, унижения и страдания на всеки, попаднал в мpъcните ви болшевишки лапи! Вие няма какво да предложите освен азиатски култ към вожда и пълен бардак в икономиката! Мафия!

325

Анонимен

преди 5 години

Горките! Не ги посрещнали целувайки ги и кланайки им се като на божества. Ау, каква наглост, каква студенина. Вижте, като не им харесва в България, да не идват. Когато нашите гимнастички ходят в Русия знаете ли как ги посрещат и какви гадости се изливат по техен адрес там? Включвам в това и съдийские безобразия - тенденциозно съдийство на руските съдии срещи нашите откакто се помня. Но нашите не се правят на нежни души, нали?

324

Уф

преди 5 години

Сега в рамките на Шегата ..БГ Мъже, да не сте си замразили. "атрибутите" ;)???

323

Анонимен

преди 5 години

Този *** С.Смишляев е осрал РИА Новости с антибългарски статии. "Скандал, не имеющий аналогов в истории художественной гимнастики, произошел в четверг на чемпионате мира в столице Болгарии.""Так что налицо халатность и вина организаторов турнира."Тези хора още живеят с илюзиите си, че трябва да им целувааме ръка.

322

Гoшу

преди 5 години

Значи моето мнение е, че има само една руска стока, която си заслужава импорта и това са младите руски момичета. Те там 80% са ку*ви, а другите 20% са голддигърки. Всички са лесни, евтини и за 1 стакан водка някъде може да ги разцепиш отвсякъде. После ги фъргаш на съседа и той да облажи :))) Друго от тази скапана територия няма какво да се вземе

321

Анонимен

преди 5 години

Благодарен съм на руския цар ,че ни освободи все ми е тая по какви подбуди и сметки ,не харесвам управлението на Путин и не харесвам Сталинската подялба на света при която ние бяхме зад желязната завеса .

320

ДО Анонимен 10

преди 5 години

През 19-ти век на три пъти са прекосявали Дунава и нито веднаж не са ни помагали за каквото и да е. Чети БОТЕВ, ЗАХАРИ СТОЯНОВ, РАКОВСКИ и др.

319

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 10 - преди 1 час....Руснаците са ни освободили в първия момент в който това е станало възможно,а именно след Априлското въстание.Винаги дотогава-стотици години,западните държави заплашват Русия с война,ако тръгне да освобождава България.След Априлското въстание общественото мнение в самите западни държави заставя правителствата им да не пречат на Русия да разгроми Турция....И ВСЕ ПРОСТОТИИ ОТ ТОЗИ РОД. ДРАГИ, ПРЕСТАНИ ДА ДРЪНКАШ ПРОСТОТИИ - ЧЕТИ ИСТОРИЯТА!!!

318

Анонимен

преди 5 години

И баща ти може да се промени и да започне да те бие всеки ден и рано или късно ще се отделиш или ще го удариш.... В момента с Русия управлявана от Путин сме военни врагове ,НАТО и Русия са изправени един срещу друг и в определен момент единия няма начин да не удари другия ,едната сила или ще отстъпи или ще бъде насила накарана да отстъпи ,враждата се пренася във всички сфери в спорта също -- България е член на НАТО и докато е-- е ВОЕНЕН враг на РУСИЯ !

317

До балкански субект

преди 5 години

Това е защото си плащаха яко.

316

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

Турците са изгонени от българските земи, защото България е на пътя на р00сия за проливите. Която и държава да бе на тия земи, щеше да се възползва! Никакво освобождение не е имало! Р00сия минава през нашите земи за да открадне чужда територия! Но не и се получава! А свободата идва след намеса на ЗАПАДНА ЕВРОПА! Разбрахте ли продажници!

315

Анонимен

преди 5 години

Пенке, което си е така право си е!Първенството на контестациите, дори ние подадохме, а руската наистина беше нагла,( който говори за пари, там да погледне) ..все пак всичко се случва по волята на "Царицата Винер".Който не разбиа от женска худ.гимнастика, да се готви за Винер-мъжката худ. г-ка!:)

314

Българин

преди 5 години

Типична комунистическа пропаганда. Бях в залата, половината твърдения в статията са абсолютни лъжи.