7

Анонимен

преди 5 години

Не е нужно да ходите след всеки, само след некадърните би трябвало да са единици ако всички са некадърници дето строят, какво всъщност строим по-добре да не строим нищо.

6

Анонимен

преди 5 години

При всяка поръчка се прави договор. В договора се пише и срока за гаранция. Съгласно ЗЗД поръчващия е длъжен да следи изпълнението на договора. В случая ако не го прави лошото качество е за сметка на поръчващия. Така пише в закона.Кметицата да се запознае със ЗЗД. а ТОЗИ закон е за цяла ЕС и е проверен в практиката и живото от векове.-Римското правоОсвен това, когато контрола е изпуснат във времето разходите стават космически. И несправедливо е да казва "оставили са си ръцете."

5

Тони

преди 5 години

От цялото интервю, единственото, за което съм съгласен с нея е: ""Не мисля,".

4

Бахуро

преди 5 години

Ами след като редовно майстори си оставят ръцете, няма да давате поръчките на фирмите, които ги наемат. Просто е. Или тая даскалица не може без Трейс и GP ?

3

хлевоуст

преди 5 години

Госпожо кмет, Затова хората са измислили вертикалната субординация. Тя трябва да изпълни задълженията си така, че все едно до всеки майстор има по един проверяващ. Вашата задача е да намерите правилните кадри и да си ги назначите, а не само калинки.

2

Един

преди 5 години

Фандъкова да спре да се обяснява. Ако не може да си върши работата и да оказва контрол където е неонходимо - да издава службата. Последните тунели на метрото, дето ги дълбаха, бяха с 1,5 години гаранция от изпълнителя. Година и половина за метро, когато гаранцията на един тостер е 2 години. Несериозно.

1

Анонимен

преди 5 години

И Фандъчката е стабиуна и нема грешка в нищо и опозицията и е виновна за всичко.