47

Анонимен

преди 5 години

До Жалка история: Най-красивия град, едва ли, но със сигурност можеше да е много по-подреден и чист.

46

Писна ми

преди 5 години

Като не може, да си ходи!

45

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ ремонти, които Фъндъчката възлага, се извършват НЕКАЧЕСТВЕНО. Вижте бул."В.Левски" в току-що ремонтирания участък, минете по ремонтирания преди година бул."Дондуков", обърнете внимание КАК се ремонтират в момента затворените улици и площади в центъра - ТРАГЕДИЯ! За "слалома", чрез който трябва да се преминава около обектите да не говорим - никакво обезопасяване. Вън от общината, крадливи некадърници!

44

100%

преди 5 години

Тази колкото по скоро се разкара, толкова по добре ще е за Града и Софиянци!!!

43

Фанданка Йордъкова

преди 5 години

Като не ви харесва марш на село! Догодина ще ме преизберат и жална ви майка още 4 години, селяци таквиз

42

Иван

преди 5 години

След като не може да гарантира да освободи поста за някой, който може да гарантира!

41

Анонимен

преди 5 години

НЕГАРАНТИРАНЕТО КАЧЕСТВОТО НА РЕМОНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, Е ИЗГОДНО САМО НА МАФИЯТА!

40

Анонимен

преди 5 години

Усмихнатата крадла, като не може да даде гаранции за строежите, да напуска. Явно може да гарантира само кражбите и изчисляването за Бойко и за себе си. И затова я държат.

39

Анонимен

преди 5 години

Нека учителницата даде поне един пример на качествен ремонт в София, направен на нормална цена, без да има отчисления за партийни каси. Нека даде поне един пример, където ремонт на възлово място се извършва при 24 часов режим на работа и вместо за месеци се прави за седмица, както е в белите държави.

38

Жалка история

преди 5 години

С милиардите похарчени за София, можеха да я направят най-красивия град в света. За съжаление, 60-70% от средствата отиват по герберските офшорки и нещата са трагични и бутафорни.

37

:)

преди 5 години

Фандъкова гарантира за:- това, че за нашите фирми ще има работа- ще им се плаща на 3-на тарифа- нашите фирми ще се отчитат и парите ще отиват нагоре- ще има достатъчно ленти за рязане от цар ЛенторезФандъкова НЕ гарантира за:- качеството- спазването на гаранциите- интересите на софиянци

36

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова, както и всички от ГЕРБ живят в някаква измислена паралелна реалност. Те имат много общо с реалния живот, защото от бронирания Мерцедес, светът изглежда по различен начин.

35

Анонимен

преди 5 години

До 33. Какво да глоби или уволни, като фирмата е общинска. Ако не е общинска е партиина.Тя не е.частна и договора не е по ЗЗД. А ПО КОПИЕ ОТ СОЦА. КОЛЕКТИВ ОТГОВОРНОСТ НЕ НОСИ.

34

Анонимен

преди 5 години

Фандъка нищо не гарантира тя само ПРИБИРА кешавицата за нея и за Баце.Тая селска даскалица е пълна пародия на кмеет.Колко жалък трябва да е един народ та да избира такива пародии за управници..........

33

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше будно общество, не от овце, тази и такива като нея, отдавна да са изметени.

32

Анонимен

преди 5 години

Кмета намя как да гарантира за всеки работник. От фирмата изпълнител трябва да гарантират за качествената работа на работниците. Ако работниците вършат некачествена работа тогава от същата фирма трябва да ги уволняват. Работата на кмета е да глобява фирмата изпълнител и в краен варинат да разваля договор и да търси друга фирма.

31

чоека

преди 5 години

"Това са десетки фирми, стотици хора, които работят на терен.".Парите са обществени събирани от данъците на гражданите. Значи стотици хиляди хора плащат на "десетки фирми и стотици" хора. Как да стане ли -г-жа Фандъкова? Като общината наеме хора и ги прати на всеки един обект където се харчат общински пари. Качеството идва като се изисква на място. Дават десетки милиони за ремонти после викат, ам как да контролираме качеството? С НЕКАДЪРНОСТ е най-добре!

30

Анонимен

преди 5 години

Тази госпожа живее в някаква алтернативна вселена :) то вече няма смисъл да и се ядосва човек, ако имаше една капка светоусещане и самосъзнание щеше да си е подала оставката и да се е махнала отдавна...

29

естествено, че не

преди 5 години

може. Затова всеки кмет, министър или шеф на някаква възлагаща агенция си имат сътоветните ресорни заместници, а под тяхно разпореждане са от един или няколко, до няколко десетки служители, част от които се гърбят с контрола по изпълнението. От страната на изпълнителя също има от кого да се потърси сметка, ако нещо не е наред. Драмата е в процедурата и условията, които неслучайно са обвързани с ДЗЗД-то, както и във възможните санкции до определен %, предварително изчислени и вкарани в печалбата

28

Анонимен

преди 5 години

Госпожо Кмет, защо София е толкова тъмна нощем. Защо не сложете поне в Цевтъра няколко крушки да светят. Излагате се пред чужденците. София прилича на ориенталско село.