67

Анонимен

преди 5 години

Подизпълнителите взимат трохи и не могат да добри майстори. А лапачката отива в тоя дето я е спечелил( дето са му я дали), и обикновено нямат и един работник. Един познат с малка фирма( подизпълнител) правеше покриви, и взе 100 хиляди лв. След година го викаха да дава обяснения за 2.5 милиона лв. Така разбрал колко е прибрал изпълнителя за този покрив.

66

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да свали от власт ГЕРБ не само сега, а и в близките десетилетия.Просто те са корумпирали и превзели Държавата отвътре.Тя е тяхна - на мафиотските им фирми, а не на българите.Парите, които Европа дава, не стигат до българите, а попълват сметките на герберстките крадци и престъпници.

65

Гошо Софийски

преди 5 години

Не е работа на г-жа Фандъкова да дебне всеки майстор - това е отговорност на фирмата изпълнител. Тя да санкционира фирмата, а фирмата да си търси калпавия майстор.

64

Анонимен

преди 5 години

МОЖЕ, МОЖЕЕЕЕ ГОСПОЖО КМЕЕЕТТТТТ!!!ВСИЧКО МОЖЕЕЕ!!!АМА НЕ ИСКАТЕЕЕЕЕ!!!Защото така Ви изнася!!!

63

trafalgar

преди 5 години

Тука простите драскачи използват " даскалица" обидно хахах.Тя и Брижит Макрон е даскалица ама упрявлява Франция хахахах. Фандъчка е супер! Яд ви е, че вие не можете да крадете -това е !

62

Анонимен

преди 5 години

На прясно ремонтирани булеварди след първия дъжд или най късно след една зима плочките на тротоарите стават на каша. И никой не им търси отговорност за калпавата работа. Инспекторите си седят в канцелариите на топло в общината.

61

Анонимен

преди 5 години

То и Минчо Коларски го научиха тия преди него на тая игра.Затова не може да стигнем поляците.

60

частник

преди 5 години

Така и мен ме обра екипа на Галя Александровна от Мин. Труд.

59

Анонимен

преди 5 години

Не само общината краде от поръчките. Всяка институция алчни администратори крадат от договори, поръчки и външни услуги. Едните умеят да произвеждат, другите администраторите живеят от подкупа. Така министерство на труда краде от изпратените в Германия работници чрез квота 30% от заплатата му в ?..

58

Анонимен

преди 5 години

Може,може,Фъндъкова!Но само ако не давате поръчките на ваши хора.И само ако няма подкуп даден-подкуп приет!

57

Анонимен

преди 5 години

Общината краде от всички поръчки....Някой ще отговори ли защо София е с най-скапаните тротоари и улици?? Това е въпрос към бандитска партия Герб , която управлява София вече повече от 10 год.??

56

Анонимен

преди 5 години

Когато се започва работа по даден обект на този обект се назначава техническо лице което да следи за качеството на материалите и качественото изпълнение другарко учителке. Това не ти е училището и да стиош на всеки ученик над главата. С тези умни приказки доказваш некомпентентноста си другарко. 30 години съм бил Технически ръководител и ако нещо се объркашее цялата отговорност падаше на мен другарко учителке. Защо не попиташ бога слънце тои е вещ по тези неща. Ще ти даде маркуча и готово.

55

Кривондел

преди 5 години

То един да не си ги беше оставил - да й повярвам. Ама като мина по Дондуков и някак ми минава вярата. Сега ще изхарчат огромни пари за градинката на Кристал, която беше в прекрасно състояние. За сметка на това квартални улици, които са като след бомбардировка, чакат. Какво чакат? Нали след Кристал следват жълтите павета, после Дондуков вече ще се е скапал и така до безкрай

54

51

преди 5 години

За едно си прав, българите сме много глупав народ. Ако бяхме умни, досега Фандъкова, Тиквата и Шайката да са по затворите, а БСП, СДС, ДПС да са вече от 10-20 години там. А глупостите, че "обществото има задължение да следи за нередности.." не ми се коментират. Фандъкова получава заплата, за да следи за нередности ВМЕСТО ОБЩЕСТВОТО, чиито интереси представлява, КАЛИНКЕ!

53

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова ти си за затвора за всички щуротии дето вършиш по София !! А дано !!

52

естествено, че не -2

преди 5 години

Но когато някой от подопечните й не си е свършил или не си върши работата, за която е избран и назначен, било поради неразбиране, нежелание или нареждане свише, тогава рестото си е в нея! Така, че това с "десетките фирми и стотиците работници" си живо плакнене. Друг въпрос е, че у нас по дефолт най-виновни са чистачката, шофьора и още някой от дъното на социалната пирамида. Всичкото шеф над тях обикновено е с ранг херувимка и трябва да е съвсем кутсуз за да го отнесе, пък било то и с друга цел

51

Анонимен

преди 5 години

Значи майсторите са некадърници. А те са българи.Защо не се сърдите на всички тези некадърни строители?Няма кмета да ходи след всеки мазач и да го проверява!

50

Анонимен

преди 5 години

Глупавия българин не може за 2 ст качествена работа да свърши, на е цар на критиките.Нали точно на обществото е задължение да следи за нередности и да съобщава за тях, а Общината да вземе мерки да ги отстрани !Фандъкова е най-добрия кмет в България.

49

Анонимен

преди 5 години

Е тя и да се махне,след нея трева не расте31761

48

:(

преди 5 години

Работата на даскалицата е не да прибира комисионни и да се хили по телевизиите, а да ГАРАНТИРА КАЧЕСТВОТО НА ВСЕКИ РЕМОНТ!Щом си признава, че не може да си изпълни задълженията, да подава оставка и на село!