27

Анонимен

преди 5 години

А има ли поне един ремонт, при който фирмата, която го изпълнава да не си "оставила ръцете"?

26

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ разбират управлението не като отговорност, а като усвояване.

25

До Мнение и рррррррр

преди 5 години

С проценти не става. Ако за един ремонт се плаща 1 милион лева, мафията краде 900 хиляди и се 100 хиляди имитира, че е направила нещо. Ако за същият ремонт се платят 10 или 100 милиона лева, пак с 100 хиляди се имитира ремонт, а останалите пари се крадат. Няма как да се удържи процент от парите - това после ще е обяснението защо ремонта не е качествен - нямало пари, задържани били като гаранция.

24

Анонимен

преди 5 години

А може да взима пари крадлата.

23

Анонимен

преди 5 години

А рушветчето как е? За него обаче не влизаш в затвора, като Иванчева.Нали затова си `оставят ръцете`, защото са си платили и могат да си правят каквото си искат. Ако фирмата е спечелила законно ще се стараят, защото за лошо изпълнение има санкции. Но за рушветчиите санкции яма - те са наши хора.Зотова месец след ремонто започва пак ремонт от `наша фирма` и затова пътищата ни на нищо не приличат.ГЕРБ - видими резултати.

22

Факт

преди 5 години

То въпросът е, че навсякъде ремонтите са все "остаени ръце". Няма качествен ремонт или ново строителство направено от ГЕРБ.

21

ля ля

преди 5 години

за г-жата Фъндъкова мога да заявя смело огорчението си от нейното управление и да изразя негодуванието си от нейното управление! днес на чвия учебен ден в столицата присъстваше на откриване на учебната година в софийско училище където кранът работеше и не беше завършен строежът както и ремонтът! работеше къртача и се чуваше като момиченцата малки рецитираха и пяха с гордост на откираването! срам за такива управници които не могат да продредят приоритети и нямат ценности! без аристокрация!

20

ррррррррррррр

преди 5 години

До Мнение Те задържат много повече от 25 % /например 50/, но като комисионни!

19

gio

преди 5 години

Интересно как г-жа Фандъкова ще коментира факта, че всяка поръчка се възлага на кухи фирми без техника и работници и докато се стигне до реалния изпълнител се минава през още поне две фирми?То поне като е такава дълга веригата да има някой да контролира качеството.

18

zeus

преди 5 години

Отговорност се търси от фирмите, те да си контролират майсторите. Фандъчето май бърка кметството с класната стая, където висиш на главата на всеки ученик :)

17

Анонимен

преди 5 години

Качествотона въздуха се подобрява??? Точно миналата зима жяха отчетени най-лошите стойности..... или нея не я броим?

16

158

преди 5 години

А да си взима комисионната Данчето може а?

15

Мнение

преди 5 години

Нещата са много прости - дори и контрол не е необходим. Задържате една сума в размер на 25% като гаранционни, които освобождавате след като изтече гаранцията. И фирмата ако сама не се самоконтролира (нали се искат сертификати за 50 вида ИСО-та, за да ги изберете за обществената поръчка) ще си загуби не само печалбата, но и голяма сума от оборота и ще бъде на загуба ако строи некачествено.

14

До 8- Търтей

преди 5 години

Ами търтеите и ,,умниците" сте доста -над 250 хиляди които нито учите нито работите само по цял ден припечелвате по нещо пред клавиатурата.Търтеите сте си ТЪРТЕИ и нямате право на глас и мнение

13

Анонимен

преди 5 години

Добре бв, да не гарантира за всеки майстор. Да гарантира за 10%, ама тя,и това не може

12

Oleee

преди 5 години

Така е - когато не знаеш какво и как да направиш, плещиш глупости! фандък, като не можеш да упражняваш контрол има лесно - подаваш оставка и идва някой друг който може! Тъпите оправдания не вървят!

11

az

преди 5 години

А кой е казал ,че тя трябва да проверява . Има строителен надзор , на който се плащат луди пари да следи за нередности. Ама май само се води надзор на хартия и подписва без да гледа

10

аз

преди 5 години

Като не можеш - пътя, чантата и при Иванчева. Остави място на някой, който ще може. Все пак за това ти се плаща с парите от нашите данъци

9

Анонимен

преди 5 години

Абе, защо не съм чул кметовете на Лондон, Виена, Ница, Париж да се обясняват и да казват, че не можели да следят всички майстори по града/??И хем не се обясняват, хем ремонтите там са качествени.Даскалицата отново получава двойка за глупавите си отговори. А, герберските сектанти ще започнат да я защитават в несвяст, как всички гербери са егати и страхотните, а лошите фирми, които изпълняват поръчките са лоши.Смяях, герберски.

8

търтей

преди 5 години

Типичен даскалски отговор. Не можела да ходи след всеки. да ама пред закона отговаряш за всяка една стотинка ***. Щом не можеш значи не си вършиш работата и за това взимаш по една кофа кинти. Аре уволнение.