318

Анонимен

преди 5 години

А сега при демокрацията и капитализма когато стана част от Запада, когато я приеха в клуба на богатите, какви аудита и какви поршета и какви мерцедеси произвежда членката на ЕС България?

317

Анонимен

преди 5 години

Гърците са долно и подло племе.................ама хитри, пак изнудиха ЕС и западните банки за пари.............долни и мързеливи са............освен да играят сиртаки, да пият узо и да отглеждат маслини и лимони.............за друго не стават.............гърчолята!!

316

проста работа

преди 5 години

Значи,отговор може да се получи като се опитаме до 3 пъти да познаем защо е така!?Не е беда ,ако някои не успеят от първите 3 пъти да познаят-да опитат още до 3 пъти,но ако не успеят да познаят от 3х3 пъти -значи причината е в тях!?Но първото условие е да не се чете какво пише в Дойче веле1?

315

Анонимен

преди 5 години

Жалките комунистически ***...винят някаква демокрация - която в България не е стъпвала от 44 насам.Наглите прости тъnaци наричат демократи същите ръководни другари, които си поделиха България...и им дават милостиня...колкото да не пукнат от глад! Крепостници на партията!***...прости...но пък нагли!Типични ***!

314

и социализъм нямаше

преди 5 години

До Анонимен 318Имаше само сляпо послушание на "великия" Съветски съюз,това имаше!Нямаше независима политика,нито външна,нито вътрешна,каквото кажеха от съветското посолство,това ставаше!България си беше чиста колония,и нищо повече!Сега се налага да работиш,и то здраво,и на мнозина не им харесва!Но и това ще мине!Иска време!

313

Анонимен

преди 5 години

Тогава никъде нямаше още компютри, но имаше електронни калкулатори и България беше водеща в производството им, българските "Елки" се продаваха и на запад и най-вече в Англия, още е останал израза - "да сметна с елката". Произвеждаха се дълги години и излизаха различни все по усъвършенствани модели с нови функции. И сега още са останали елки от 70те които работят перфектно, но компютърът ги заменя.

312

Анонимен

преди 5 години

България над всичко!!!!Турция и Гърция...............най-големите врагове на България!!!

311

Анонимен

преди 5 години

Гърци и турци нямат място тук................да си пишат в техни сайтове.............знаем си ги що за стока са..............яли сме им попарата.

310

Анонимен

преди 5 години

До Никос РозбергБягай в Гърция..................Несебър бил гръцки................хаха..............***.Само бой за вас-гърци(византийци) и турци!!!Много бой за да уважавате България!

309

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 326Произвеждаха се компютри, електроника, техника за космически кораби на други страни тогава.............при Тодор Живков...........имаше работа за всеки, имаше и социална справедливост.Сега има олигархия, мафия и корумпирани политици!!

308

Никос Розберг

преди 5 години

Несебър е Гръцки Град..НЕКА РАЗТРЕЛ ЗА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ, АКО СА НАПИСАЛИ ТОВА НЕЩО ''МАЙКА ВИЛГАРИЯ'' , И СА ПУСНАЛИ ГОЛЯМ БИЛБОРД НА ВЛАШКИЯ РОМ ТОДАР ЯШАРОВ ЗИВКОФ .

307

Анонимен

преди 5 години

Сега в ЕС настъпи истински рай, нали?Нищо, че сме трето качество хора за западняците ................ядем храни 3-то качество в западните вериги...............пълни с Е-та и ГМО..............колко народ измря от рак?Ама демокрация и свобода на словото...............всеки може да си каже глупостите в пресата или по TV.

306

Анонимен

преди 5 години

Ей ги - жалките *** ...ламинирали са партийния билет - за да не се разпадне...и дебелашки лъжат за индустриялните успехи на аграрната *** на Тошо! Когато Германия пак вдигна заводите на Мерцедес , Ауди и Порше...в социалистическа България се произвеждаха нещавени свинckи цъpвули, и плетени дамаджани за пърцуца с "вечен дизайн" Но отрепките още не им е ясно, че за да ядат - трябва да работят! Пък и те не са научени!

305

Анонимен

преди 5 години

Защо демократите вече 30 години ограбват, продават и предават България???

304

Анонимен

преди 5 години

Демократите в едно са най-силни...............да унищожават държави, паметници, мавзолеи, ама тя историята не може да бъде унищожена от тия жалки гадинки.Иначе за нищо полезно не стават демократите..............видяхме ги.............Иван Костов, Меглена Кунева, д-р Петър Москов(с отровните ваксини) и т.н..........списъкът е много дълъг.

303

Анонимен

преди 5 години

Освен това бившите членове на БКП сега са членове на всички партии...................ГЕРБ, БСП и т.н.По тая логика трябва да забраните и другите партии.....................***, продажни демократи.

302

Анонимен

преди 5 години

Според мен.................демокрацията и анархията са нещо много по-лошо от т.нар. комунизъм......................да видим какво ще пише в учебниците след 50 години, ако сме живи!

301

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът бил престъпен...............да бе................големи умници се извъдихте.Ботев , като е написал:"Изповядвам единий светъл комунизъм........................"Какъв е бил Ботев по тая логика?Най-великият българин го изкарахте престъпник.Жалки демократчета................вие сте престъпници , че за последните 30 години разсипахте България.

300

Интересно ми е

преди 5 години

Гледам сега при еврпатлантизма хората са със стабилни доход и позиция, но пак продължават да четат и да съм в крак с новостите. Ама това по соц-а го нямаше - търтеи се отглеждаха тогава. Интересно ми е само, защо тогава България произвеждаше спътници, космическа техника, компютри, машини, АЕЦ сама построи, а днес при хората със стабилни доходи и позиция които продължават да четат и и да са в крак с новостите България и гвоздей не може да произведе и всичко е внос а изнася само черноработници.

299

Анонимен

преди 5 години

Добре е , че червендалестата сraн вие! Подготвена от партията да получава подаяния - за доноси срещу роднини и приятели - тя не заслужава друго! Червендалестата сraн - не е научена на друго - освен да краде , и да се жалва.Хубаво е, че гърчовете и още продължават.Мъчително мизерстване в кoчината на Миньовци, Курнелии, Герговци и Гинки! Радващо е да ги гледаш - как обикалят кофите - в борба с уличните кучета и котки! Такива *** останаха у нас - научени, че книжките им ще ги хранят! Пада им се