358

Анонимен

преди 5 години

трябва закон за декомунизация - всичко комунистическо - за затвора!

357

Учител

преди 5 години

По времето на Вълко Червенков аз бях учител и получавах 10000 хиляди лева заплата. С тези пари тогава си купих един вол,направих го на смяцяла годинаяhttps://dnes.bg/obshtestvo/2018/09/15/zashto-oshte-se-vdigat-pametnici-na-partiini-velichiia-ot-bkp.387920де довска луканка и семейството ми яде цяла година.Сега учителя димукрасамо хляб и солсихкупи т със заплататаси може да пуши контрабанда цигари.

356

dk

преди 5 години

нали уж е демокрациякакви са тези забранителни нещатова ми прилича на закона за защита на държавата,където са избити хиляди щом хората са преценили че искат паметник да си го поставяткрадците по телевизията няма да ни казват кой строй бил по хубав и на кого да ръкопляскамеда си живеят с украденото и да отговарят пред бъдещетоще си получат заслуженото

355

vlady

преди 5 години

Трябва да има паметник на Георги Димитров с бутилка мастика в ръка за сериозните му успехи в алкохолната подготовка.

354

Oleee

преди 5 години

До АнонименМеждусъюзническа война: Източна Тракия и Южна Добруджа

353

Oleee

преди 5 години

До АнонименСпециално за неграмотниците:Първата световна война -Поморавието, Тимошко, Вардарска Македония и Призренско.Егейска Македония и Западна Тракия.Добруджа.

352

Rambaldievskievichus

преди 5 години

Щом има паметници на простаци като Живков, Кубадински и т. н., къде-къде е по-редно да има и на княз Батемберг, на цар Фердинанд, на цар Борис III, на Ал. Цанков... Те многократно повече са способствали за просперитета на България.

351

кран въже бунище

преди 5 години

Алоо Цацаров къде спиш бре Викай крановете да ги махат тия чучела да не плашат децата и бабите

350

Анонимен

преди 5 години

Всички червени мафиоти на подсъдимата скамейка ,врагове на народа!

349

Бойко ЗАПОВЯДВА

преди 5 години

Аз Бойко искам да вдигнете МОЙ паметник. Този шедьовър ще представлява моята величава особа,където за фон ще грее едно огромно златно слънце и някъде отзад ще се виждат Цецо, Цецка, Лилито и Фандъкова. Аз ще съм седнал на трон. Цецо ще ме коронясва, Цецка ще ми чете законите от свитък с папирус,Лилито ще ми играе един кьочек, а Фандъкова ще ми лъска кралските златни ботуши.

348

Герберизмът е по...

преди 5 години

ГЕРБеризмът е по-престъпен и по крадлив. Бойко, така ли си казал на Бай Тошо едно време? ,,Комунизмът е престъпление, ще го напиша на хартия?" Ама надали, иначе от къде щеше да вземеш куфарчето с пари и днес да си платиш да станеш премиер, опс вожд на изччезващо племе.

347

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност са живяли по -добре . Затова вдиган паметници ,не е заради хубавите им физиономии.

346

Анонимен

преди 5 години

До Го4о И,, ДЕМОКРАТИТЕ ,,В БЪЛГАРИЯ ПРЕСТЪПВАТ ЗАКОНИТЕ И ПРОВЕЖДАТ ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ПРЕСТЪПНАТА ДЖЕНДЪРСКА И ТРИПОЛОВА ПОЛИТИКА , ГЕЙ ОРГ ИИТЕ .ПАРАДИТЕ ДЕ !

345

ФАКТ

преди 5 години

Все още има хора,които не знаят какво е да си вярващ !!!!Да си християнин,значи,че вярваш в доброто !!!! Когато кръщават човек,той приема христовата вяра,защото това е доброто и приемаш Господ,а отричаш ЗЛОТО -това е дявола.И когато имаш проблеми се молиш на Господ да ти помогне !!!! Трябва да сме добри,а не зли !!!! ТОВА е християнството !!!!!

344

Анонимен

преди 5 години

Защото още ни управлява БКП, маскирана в поредната си метастаза - ГЕРП!

343

До анонимен

преди 5 години

Християнството не е престъпление,защото учи хората да си помагат,да създават здрави семейства,да не лъжеш,да не крадеш,да почиташ майка си и баща си,да не лъжесвидетелстваш,да не прелюбодействаш и т.н. Това са десетте божи заповеди !!!! Истинските християни са добри,почтени,смирени хора.Това е християнството.Дори се смята за грях,ако обидиш човек,камо ли да му навредиш !!!!Ако всички хора по света спазват тези правила,няма да има проблеми никъде!!!! Светът ще стане по-добър за живеене !!!!

342

До смешници

преди 5 години

Истинският комунизъм все още не е осъществен в нито една държава.Може би на Запад,но не и при нас !!!! Където ХОРАТА живеят по-добре, там има зачитане правата на човека !!!!

341

Го4о

преди 5 години

БКП/БСП/Нинова/Радев не спазват законите на България, като провеждат ПРОПАГАНДА в полза на престъпния комунистически режим!

340

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да има закон, че християнството е престъпление - инквизицията, кръстоносните походи, войните и кланетата в Западна европа които са се водили между различните християнски секти?

339

Смешници

преди 5 години

Закон че комунизма е престъпен - какво е комунизъм? Комунизмът е идея, закон за идеи, остава и книги да почнат да горят. Семейството е базирано на идеята и принципа комунизма - там всеки допринася колкото може а консумира колкото му е необходимо. Престъпление ли е да имаш семейство? Или може би само еднополово семейство вече не е престъпление!