18

ОПА

преди 5 години

До москвич бракмаИ КАКВО ИЗЛИЗА,СПОРЕД ЗАКОНЧЕТО БОКО УМНОТО Е ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ,НЕГОВАТА ПАРТИИКА НАРЕЧЕНА ОТ НАРОДА -ГРОБ,СЪЩО Е ПРЕСТЪПНА,ЗАЩОТО Е СЪСТАВЕНА САМО ОТ ***--И КВО ПРАЙМ СЕГА-БКП УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ПОД НОВО ИМЕ---ГЕРБ.....ВИЖ ТИ,ИНТЕРЕСНО,ИНТЕРЕСНО....

17

Анонимен

преди 5 години

Във VBOX7 имаше документално-пропаганден филм за Тодор Живков,общо взето хвалебствия в стил "колко хубаво било, как нямало било престъпност.... бла, бла, бла...."Другарят Бойко има роля в този филм, като хвалещ другаря Живков, колко велик и мъдър бил...Клипът изчезна.Странно.

16

Анонимен

преди 5 години

Още , когато е на тринадесет години, Ганди е оженен от родителите си за Кастурбай Наканджи, която е на същата възраст. Защо се строят тука подобни паметници.

15

Курнела крадлата

преди 5 години

Аз пък първо бях СДС сега съм БКП хо хо хо кък е добре ли е прости продажни рубладжии

14

Анонимен

преди 5 години

Всички сте прави но промените в България са като тези в науката.Прес 40-те години на миналия век журналист пита физика Макс Планк как става напредъка в науката и той отговорил, става със измирането на защитниците на стари идеи на водещи постове.Как България да спре да е комунистическа дикратура- с измирането на дъртите комунисти на ключови постове.

13

Анонимен

преди 5 години

Само преди два дена Борисов обяви, че комунизма бил много лошо нещо.Тоя човек има или амнезия или алцхаймер.Дали се сеща, че някой е убивал дядо му, пък той на 18 станал комунист?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8ЕДНИ И СЪЩИ СА!(Кл.Е.Г.)

11

стар комунист

преди 5 години

Когато твърдиш нещо ,просто трябва да се обосновеш, че ти си прав!Аз ви давам доказателства вие казвате дали е така:1Насила ни караха безплатно да се учим!2Насила ядяхме наше производство месо мляко зеленчуци и всичко за което се сетите и не беше ГМО3Насила ни водеха в пионерските лагери като деца да почиваме на море и планина4Носила родителите имаха сигурни работни места5Насила ни продаваха бинзин за 20ст и нафта за 10стДо тук ще спра ,може на някой друг да му дойде на ума да продължи

10

Анонимен

преди 5 години

До ПламенГЕРБ е просто старото БКП - крило "живковисти".Тъй както БСП е старото БКП - крило Лукановци, Джуровци, Станишев баща, Лиловци... Горбачовата агентура, свалила Живков от власт.

9

Пламен

преди 5 години

Според "антикомунистът" Бойко,дето комунистиите били убили дядо му,"Тодор Живков е най-великият държавник в новата ни история",а падането на комунистическият строй - "най-голямата трагедия на България".Толкова за "демократът" от Банкя...

8

Анонимен

преди 5 години

Аз мислех, че правителството е на ГЕРБ, не знах, че БСП управляват, не гласувам, ама май последните избори ГЕРБ ги спечелиха?

7

Анонимен

преди 5 години

Добре че сегашния режим не са престъпници.

6

Анонимен

преди 5 години

Много просто защо - защото БКП продължава да ни управлява, но вече маскирана като "КАПИТАЛИСТИЧЕСКА" - разбирай - МУТРЕНСКА групировка!

5

Защо ли?

преди 5 години

Много просто - тогава се живееше много по-добре отколкото сега. А БСП е политическа партия и както знаем, всяка политическа партия иска колкото се може повече власт, и хората понеже помнят с добро социализма и като видят че БСП прави паметници на държавжници и личности от това време и гласуват за БСП (тоест, и при нас ще живеета така добре, ама...). Просто причличане на гласове, политика.

4

Анонимен

преди 5 години

Само БКП щеше да доведе война в България , никой друг.

3

Анонимен

преди 5 години

Само не се знае има ли още живи мумификатори.

2

Анонимен

преди 5 години

Споко, на Борисов ще построим мавзолей.Предвид изключителното му прокомунистическо управляване на държавата.

1

Анонимен

преди 5 години

БКП е престъпна организация ПО ЗАКОН. Тези животни и до днес съсипват и ограбват България. Паметници на тези животни трябва да се заличат и в гробищата дори.