379

до селянина

преди 5 години

аз месията съм спрял да го чакам вече 16 години. живея си спокойно,уредено и нормално на цивилизовано място..оттогава не съм си ГУБИЛ ВРЕМЕТО да гласувам за никой. просто съм си дал сметка че няма смисъл - цирка винаги се управлява от едни и същи независимо как другарите ще кръстят проекта си- бсп,дпс,герб,атака или както и да се казва новата партия която ще основат на Румен РадевНо мога ли да гласувам за С.Трифонов ще го направя, дори да трябва да се прибера в БГ специално за това

378

Анонимен

преди 5 години

Католичката Меглена Кунева, една от главните виновници за разсипването на България...............в затвора................колкото по-бързо, толкова по-добре за България!!

377

Анонимен

преди 5 години

Слави е равно на Борисов 2

376

Анонимен

преди 5 години

Фактът, че се тиражира чалгар за политик означава, че 80%-те са станали 90%DDDЗакривай! Вие сте герои от филма " Идиотокрация" там същото такова общество, извисило стадното чувство за върховна ценност, си избра да ги "оправя" кечист, беше им президент.И нямаха дори вода. Гледайте го и после пак се влачете след учиндолския Орфей.

375

Анонимен

преди 5 години

382 - и аз не виждам в политиците разум и отговорност, но това не значи, че Мутрата Слави ще е с нещо по-добра от Мутрата Бойко. И двамата са наглеци и давамата искат да се къпят в народната любов и имат невероятно високо его. Слави в телевизията е това което е Бойко в политиката.

374

за Меглена Кунева

преди 5 години

Меглена Кунева...........тая предателка, работеща за френското лоби, унищожителката на БГ-енергетика защо не е в затвора???Защо?Прокуратурата няма ли да се самосезира??

373

Анонимен

преди 5 години

Разум и отговорност - от човека който се фукаше какъв добър приятел е с Жоро Илиев и Сашо Дончев, който винаги демонтрираше обичта си към "левите", който щеше да разкъса Костов и който след посещение на Надежда Михайлова при Х.Кол, като външен министър показа в скеч проститука на кол..... Човека подкрепил Миглена Кунева за Президент!

372

Анонимен

преди 5 години

Предлагам заплатите в съдебната система да бъдат намалени наполовина, докато съдиите и прокурорите не започнат да си вършат работата и да вкарвам мафиотите и корумпираните политици и бизнесмени там, където им е мястото---в затвора!!

371

Анонимен

преди 5 години

СЛАВИ ВСЕ ОЩЕ ДЪЛЖИ ИЗВИНЕНИЕ НА НАРОДА, ЧЕ ПОДКРЕПИ МИГЛЕНА КУНАВЪ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!Лесно е да си в опозиция, но влезеш ли в политиката си цапаш.

370

Анонимен

преди 5 години

не му гледам шоуто редовно, но когато говори за важни държавни дела го прави с разум и отговорност точно такъв човек е нужен на България. сега повече от всякога за съжаление не виждам никакъв разум, логика още повече отговорност в думите и действията на Б.Борисов, Р.Радев, К.Нинова , В.Симеонов

369

Магаре от Герб

преди 5 години

192%!

368

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровЧест и почитания, г-н Петров.Радвам се, че пишете.Подрепям ви напълно.

367

Анонимен

преди 5 години

Ако Слави създаде една партия около себе си рискува да стане Борисов 2ако я създаде около екипа си - там няма професионалисти .Кой ще е министър на енергетиката? А министър на здравеопазването? а ако търси експерти - как ще ги наложи, като не са известни? навремето слави подкрепи едно момиче за депупат и то не стана депутат. Слави подкрепи и Любев Дилов -син и той също не стана депутат, а беше известен.

366

Анонимен

преди 5 години

Да, ще я видим. Първо аз имам дълбоки съмнения, че той личон ще участва - подновил си е договора с БТВ.Второ не се прави политика с говорене, а с идеи и хора, които застават зад тях.Трудно е да се намерят неоптнени хора, които да са професионалисти. И НДСВ намериха нови хора с добро СВ, но те не бяха "вряли и кипяли", а и бързо се корумпираха. същото важи и за СДС. Борисов също като Царя носеше всички на гръб - сега всичик критики са по него.

365

П.Петров

преди 5 години

Единствения начин да съществува истинска демократична държава е в нея да има ИНФОРМИРАНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО(не от прости ***,които избират овчар да ги дои,стриже и "оправя"/"спасява" стадото),което :1.Знае за какво точно гласува;2.Отстоява с протест и бунт спазването на това, за което е гласувало;3.Отстоява свободата на словото и медийната независимост, за да бъде обективно информирано,а не манипулирано от интелектуални к.ви като Кънчо, Райчо и т.н. "журналисти","социолози","политолози","спасители","анализатори"...

364

П.Петров

преди 5 години

4.Отстоява с протест и бунт НЕЗАВИСИМОСТТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, за да може тя да се бори реално и ефективно с корупцията по високите етажи на властта;5.Отстоява с протест и бунт ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА В ДЪРЖАВАТА над всички и всичко и еднакъв за всички!ЗАЩОТО БЕЗ ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА НЯМА ДЪРЖАВА, А БЕЗ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО НЯМА НАРОД, А СТАДО, КОЕТО СИ ТЪРСИ ПОРЕДНИЯ ОВЧАР ДА ГО "СПАСИ"!!!РАЗБРАХТЕ ЛИ, СЕЛЯНИ ПРОСТИ?

363

Винету

преди 5 години

Хм, "Мъдияла" на червен Колю. Че кога е познал нещо?

362

Анонимен

преди 5 години

Деградацията е пълна. Спомнете си какви водачи е имал народът преди и какви сега?Трифонов и Еднокнижника, липса на дух , липса на идеали, липса на себеотрицание и да се отдадеш на общото дело. Икони като Левски и Ботев са загинали, за да припадате пред учиндолеца и еднокнижника.

361

Анонимен

преди 5 години

За десните хора Слави е комунистза интилигенцията е чалгар и мутраза бившите си колеги е диктатор.За хората, които разбират от музика е ***, а е и нагъл.

360

Изнервен

преди 5 години

Това *** е голямо говведо. Щял да гласува за партия на Радев, за партия на Трифонов. Ама каква идеология изповядват тези партии, какви ценности и програма имат, какво предлагат изобщо не е ясно и не е важно, но той вече ги харесва. Бати тъппотията.