533

Слави вече е

преди 10 месеца

Слави , Криско и другите звезди вече са си продали душата на дявола ооопс на рептилите от Алфа Драконис. То рептил или дявол то си е същото имат рога червено черна кожа червени рога знаете. Алфа Драконис - Алфа Ромео. Това ме подсеща вие видели ли сте логото на Алфа Ромео как зелено влечуго подобно яде човек. Това лого има много истина защо ние хората страдаме. Този свят този живот общество и система е една голяма илюзия. Спрете да гледате тв новини защото илюзията продължава. Оуу мачовете също.

532

Шефа

преди 10 месеца

Президент Радев вероятно става за месия , защото е сериозен мъж , с визия , образование и т.н.!Виж за Слави Трифонов нищо хубаво не може да се каже освен симпатичен селски момък , който е придобил богатство с хитрост , слагачество на този и онзи ......, а бе пълен *** , какъв месия?

531

Станински

преди 10 месеца

До Медиана е на Кольо Колев ! И не бъркайте Трифонов с Радев ! Генералът е сериозен, отговорен и подготвен човек , докато Славчо си и е обикновен полуграмотен чалгаджия ! Ако трябва да се прави избор, то трябва да е Радев ! Ако искаме да се въведе ред в държавата ни, той е засега единственият шанс !

530

Станински

преди 10 месеца

Престанете да баламосвате публиката с чалгаджията Трифонов ! на България и са нужни, подготвени и отговорни хора а не чалгаджии като него ! Ако мнозинството отново сглупи и избере този път пък Трифонов, може би това вече ще е краят ! Любопитно е и кой стои зад него, кои го тикат за да използват невежеството на избирателите ! Нека се покажат за да се види, че са същите , които досега крепяха и Тиквата !

529

Некъф

преди 10 месеца

Не само, че ще влязат от раз, а и ще спечелят.

528

Efo

преди 10 месеца

Сега на 16.09. ако ония протестъри направят някоя революции ще е интересно! Само не се знае дали имат план като падне правителството. Но на тях им е лесно, дори да се огелпят, ще се върнат по чужбина откъдето са дошли и никой няма да им иска сметка, защото са никои. Какво ли куцо и сакато иска още да се изреди на България да я управлява? Интересно е и, че нямало да има избори - ще ги траете щете нещете, те Русланов и другите са се нагласили да управляват!

527

Щерю

преди 10 месеца

Тия ще спасят България - ама на куково лято...

526

Не ме бройте

преди 10 месеца

Аз съм българин , но никакъв месия не чакам...особено пък тия плешовци горе.

525

Анонимен

преди 10 месеца

Радев първо грябва да си изкара мандата,след това да направи партия или да оглави неговата си-БСП.Крушовенската крава обаче по-скоро ще му издере очите отколкото да дели властта на пенсионерите-алцхаймери с него,че само те имат тренинг да се връзват соц манипулации,.. а също и на телефонни измамници.Слави пък си е нарцис, който никога няма да се откаже от рахата да плюе безнаказано от ефира за да се надуппи реално да оправя държавата.Това не е като да разтягаш лакърдии.

524

П.Петров

преди 10 месеца

До Анонимен 512
Само погледни кой го публикува това!
"Близ","24гафа","Труп" все писано от к.вите на Пеевски! И ти вярваш, че медиите на човекът, който се хвалеше, че кадрува съдебната система пишат нещо, на което да се вярва?!
За мен, да прочета негативно заглавие за някого в медия на Пеевски е сигурен показател за почтеност!
За да получиш достоверна информация в България, където 99% от медиите са собственост на олигархията и в пряка зависимост от властта, трябва да повече да потърсиш и помислиш!

523

Въпрос

преди 10 месеца

Искам да знам защо някой си мисли, че Радев или Слави щели да бъдат супер полезни за държавата? На базата на какво са тези надежди напразни? Нито са с някакви супер постижения нито има нещо специално, за което да се надяваме, че точно те ще оправят цялата страна? Оставете сегашното правителство да си мине мандата, пък после може да избирате куцо и сакато! Няма кой да щракне с пръст и да ви вдигне пенсии и заплати за няколко месеца, помислете малко!!!

522

Анонимен

преди 10 месеца

Ако мислят че Чалгаджия и *** са медии значи ганчовците са много много зле

521

пенсионер

преди 10 месеца

Тази агенция-''Медиана'' не беше ли на ''червен Кънчо''?Не ми е чудно че пуснаха такъв смешен''експресен сондаж'',наближава 16.09-''гладна кокошка,просо сънува'' ха,ха,ха.

520

Koki

преди 10 месеца

И кой ви излъга, че Радев щял да оправи България? Какво е направил досега, че се заблуждавате? Аз не съм видял или чул нищо, което да ме накара да си мисля, че той е добър управник или нещо такова. Със сигурност е подлогата на нинова?!

519

до 518

преди 10 месеца

"Те хубаво ни ревизираха от ЕС и САЩ..................хаха................накараха ни да унищожим държавата си.........България няма производство , енергетика , здравеопазване и образование - скапани!!
Да ни ревизират още малко и да закриваме държавата официално поне!!"
Ганчо, САЩ ви търсят на картата с лупа, и с професори по география! Умрели са ти за копторчето!

518

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

ГЕРБ нямат алтернатива...

517

Зозо

преди 10 месеца

Крем Бочко за подсечени комунисти :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

516

Анонимен

преди 10 месеца

Те хубаво ни ревизираха от ЕС и САЩ..................хаха................накараха ни да унищожим държавата си.........България няма производство , енергетика , здравеопазване и образование - скапани!!
Да ни ревизират още малко и да закриваме държавата официално поне!!

515

бай Не

преди 10 месеца

Който и да дойде,ще е изпратен от комунистическата мафия.Изборите се правят с пари,а парите са в червените олигарси.Елементарно е!Докато не се направи ревизия на прехода с подкре пата на ЕС и САЩ,българия ще бъде саботирана от червените капиталисти по руски модел!

514

extremist

преди 10 месеца

Българинът чака месията! - ДОСТА ВИ ЩЕ , ДА ВИ ЧАКАМЕ , АМА НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ