519

Слави вече е

преди 5 години

Слави , Криско и другите звезди вече са си продали душата на дявола ооопс на рептилите от Алфа Драконис. То рептил или дявол то си е същото имат рога червено черна кожа червени рога знаете. Алфа Драконис - Алфа Ромео. Това ме подсеща вие видели ли сте логото на Алфа Ромео как зелено влечуго подобно яде човек. Това лого има много истина защо ние хората страдаме. Този свят този живот общество и система е една голяма илюзия. Спрете да гледате тв новини защото илюзията продължава. Оуу мачовете също.

518

Шефа

преди 5 години

Президент Радев вероятно става за месия , защото е сериозен мъж , с визия , образование и т.н.!Виж за Слави Трифонов нищо хубаво не може да се каже освен симпатичен селски момък , който е придобил богатство с хитрост , слагачество на този и онзи ......, а бе пълен *** , какъв месия?

517

Станински

преди 5 години

До Медиана е на Кольо Колев ! И не бъркайте Трифонов с Радев ! Генералът е сериозен, отговорен и подготвен човек , докато Славчо си и е обикновен полуграмотен чалгаджия ! Ако трябва да се прави избор, то трябва да е Радев ! Ако искаме да се въведе ред в държавата ни, той е засега единственият шанс !

516

Станински

преди 5 години

Престанете да баламосвате публиката с чалгаджията Трифонов ! на България и са нужни, подготвени и отговорни хора а не чалгаджии като него ! Ако мнозинството отново сглупи и избере този път пък Трифонов, може би това вече ще е краят ! Любопитно е и кой стои зад него, кои го тикат за да използват невежеството на избирателите ! Нека се покажат за да се види, че са същите , които досега крепяха и Тиквата !

515

Некъф

преди 5 години

Не само, че ще влязат от раз, а и ще спечелят.

514

Efo

преди 5 години

Сега на 16.09. ако ония протестъри направят някоя революции ще е интересно! Само не се знае дали имат план като падне правителството. Но на тях им е лесно, дори да се огелпят, ще се върнат по чужбина откъдето са дошли и никой няма да им иска сметка, защото са никои. Какво ли куцо и сакато иска още да се изреди на България да я управлява? Интересно е и, че нямало да има избори - ще ги траете щете нещете, те Русланов и другите са се нагласили да управляват!

513

Щерю

преди 5 години

Тия ще спасят България - ама на куково лято...

512

Не ме бройте

преди 5 години

Аз съм българин , но никакъв месия не чакам...особено пък тия плешовци горе.

511

Анонимен

преди 5 години

Радев първо грябва да си изкара мандата,след това да направи партия или да оглави неговата си-БСП.Крушовенската крава обаче по-скоро ще му издере очите отколкото да дели властта на пенсионерите-алцхаймери с него,че само те имат тренинг да се връзват соц манипулации,.. а също и на телефонни измамници.Слави пък си е нарцис, който никога няма да се откаже от рахата да плюе безнаказано от ефира за да се надуппи реално да оправя държавата.Това не е като да разтягаш лакърдии.

510

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 512Само погледни кой го публикува това!"Близ","24гафа","Труп" все писано от к.вите на Пеевски! И ти вярваш, че медиите на човекът, който се хвалеше, че кадрува съдебната система пишат нещо, на което да се вярва?! За мен, да прочета негативно заглавие за някого в медия на Пеевски е сигурен показател за почтеност!За да получиш достоверна информация в България, където 99% от медиите са собственост на олигархията и в пряка зависимост от властта, трябва да повече да потърсиш и помислиш!

509

Въпрос

преди 5 години

Искам да знам защо някой си мисли, че Радев или Слави щели да бъдат супер полезни за държавата? На базата на какво са тези надежди напразни? Нито са с някакви супер постижения нито има нещо специално, за което да се надяваме, че точно те ще оправят цялата страна? Оставете сегашното правителство да си мине мандата, пък после може да избирате куцо и сакато! Няма кой да щракне с пръст и да ви вдигне пенсии и заплати за няколко месеца, помислете малко!!!

508

Анонимен

преди 5 години

Ако мислят че Чалгаджия и *** са медии значи ганчовците са много много зле

507

пенсионер

преди 5 години

Тази агенция-''Медиана'' не беше ли на ''червен Кънчо''?Не ми е чудно че пуснаха такъв смешен''експресен сондаж'',наближава 16.09-''гладна кокошка,просо сънува'' ха,ха,ха.

506

Koki

преди 5 години

И кой ви излъга, че Радев щял да оправи България? Какво е направил досега, че се заблуждавате? Аз не съм видял или чул нищо, което да ме накара да си мисля, че той е добър управник или нещо такова. Със сигурност е подлогата на нинова?!

505

до 518

преди 5 години

"Те хубаво ни ревизираха от ЕС и САЩ..................хаха................накараха ни да унищожим държавата си.........България няма производство , енергетика , здравеопазване и образование - скапани!!Да ни ревизират още малко и да закриваме държавата официално поне!!"***, САЩ ви търсят на картата с лупа, и с професори по география! Умрели са ти за копторчето!

504

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ГЕРБ нямат алтернатива...

503

Зозо

преди 5 години

Крем Бочко за подсечени комунисти :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

502

Анонимен

преди 5 години

Те хубаво ни ревизираха от ЕС и САЩ..................хаха................накараха ни да унищожим държавата си.........България няма производство , енергетика , здравеопазване и образование - скапани!!Да ни ревизират още малко и да закриваме държавата официално поне!!

501

бай Не

преди 5 години

Който и да дойде,ще е изпратен от комунистическата мафия.Изборите се правят с пари,а парите са в червените олигарси.Елементарно е!Докато не се направи ревизия на прехода с подкре пата на ЕС и САЩ,българия ще бъде саботирана от червените капиталисти по руски модел!

500

extremist

преди 5 години

Българинът чака месията! - ДОСТА ВИ ЩЕ , ДА ВИ ЧАКАМЕ , АМА НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ