242

Зозо

преди 10 месеца

До Ким Чен Ун

Сорос ли дойде да изнесе държавния резерв и житото бе комуняго? Сорос ли взе кредити или комунягите - кредитни милионери? Срам нямате, да горите в пъкъла!

241

Баба Генка

преди 10 месеца

Winter is coming,бабета,цепете дървата.

240

Анонимен

преди 10 месеца

До Ким Чен Ун 241
Точно така стана с Жан Виденов, той не искаше да предаде България и да подпише плана "Ран-Ът", затова му направиха супер-инфлация и го свалиха от власт.
След него Луканов подписа смъртната присъда на страната ни, дори се говори , че е изнасял злато в западни банки!!
Но тука, 80 % от хората са овце................само дето не пасат трева, ами вярват на демократичните лъжи.

239

Анонимен

преди 10 месеца

Тук където живея няма зими....... и аз ли съм виновен за повишението?

238

Ким Чен Ун

преди 10 месеца

До Да добавя Жан Виденов го гътна Сорос щото му се опъна като искаше да запази фабриките и заводите държавни и така да осигури работа на хората .Но дойдоха трима души от Лос Говедарос единият беше с маска на окото и намериха дузина предатели като Андрей Луканов и с Виденов и държавата се свърши ,та така и до днес . И тезата за по малко държава добре работи в услуга на олигарсите ,крадците и разбойниците ,а ние бедни по бедни най бедни в цяла европа .

237

Ким Чен Ун

преди 10 месеца

До Така е Абе другите работили здраво защото свалиха гащите пред Хитлер и той не им съсипа икономиките .А България до преди 9 септември си беше една предимно земеделско селска държава с малки фабрики по градовете който са работили само за вътрешното потребление и никакъв износ с изключение на животински и земеделски стоки .А заводи никакви не е имало .Така че твоето сравнение за многото работа не лови декиш тук .Ама то затози период си има и статистика и всеки може да я види .

236

Анонимен

преди 10 месеца

е забраваха онази приказка за султана дето нси вдигал данъците..

235

БОКО

преди 10 месеца

ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ В СТРАНАТА МИ-АЛЧНИ ПЕНСИОНЕРИ--НЕ НАЯЛИ СЕ--КАКВО ИСКАТ,МОЯТА ЗАПЛАТА ЛИ И ДОБАВКИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ЗА КОЛЕДА----ДЕЦАТА ИМ БЕГАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ,АЗ ДА СЕ ГРИЖА ЗА ТЯХ....Я ДА ХОДЯТ ЗА ТИКВИ И КОМПИР ,МОЖЕ И МАС ДА СИ ВЗЕМАТ И ДА НАБИВАТ...

234

анонимен

преди 10 месеца

И като ББ сдаде властта, дори и БСП да спечели, ще цъфнем и ще вържем! Всички в парламента са от едно котило, 28 години са срещу народа и живеят за собственото си обогатяване, чрез Бенчо, Ветко, Миньо и ......хиляди неизвестни "бизнесмени"!

233

Анонимен

преди 10 месеца

В българия има една единствена партия и тя се нарича държавна сигурност.тя ви осигури прехода мутрите ицялата ви порка мизерия след това.да си правите илюзии и драскате по форумите няма смисъл.така е било и ще бъде в бг то.битият бит....ия....ан.съжалявам че ви развалих настроението.лека нощ

232

Така е

преди 10 месеца

До Анонимен 232 Благодарим за съвета. Пак ще гласуваме за тиквата. Не искаме четвърти фалит на държавата. Така ли е ? Така е..!

231

Анонимен

преди 10 месеца

Невероятно е как ни лъжат за издръжката на живота. Потрес и отчаяние. И синдикатите си мълчат. Питам, защо мълчат синдикатите. Или и те се прегърнаха с капиталистите.

230

Мартин

преди 10 месеца

Леле хора, вие представяте ли си какво правите в момента? Дори вече не се коментира темата, обаче трябва да налива коментари и да сме много активни! Не може ли да разберете, че всичко зависи от икономическите промени, не от въпросните компании. Обаче все някой трябва да ви е виновен. Надявам се да не свършим като хората във Варшава!

229

Анонимен

преди 10 месеца

Айде пак гласувайте за ГЕРБ и ставайте по-бедни!!!
Промити мозъци сте...................80 %.
На това му викат така:
"Телевизора победи хладилника!"
Добър ден, селяни прости!!!!

228

Коце кмета

преди 10 месеца

Нищо, важното е Тиква да е добре и да го дават по телевизията. Другото е лоена топка и филии с мас.

227

месара

преди 10 месеца

абе няма да е колкото виденовокостовата! а на тия дето пишат апокалиптични прогнози, пращам поздрави на роднините им!

226

Пенсионер

преди 10 месеца

ако герб останат, скоро ще ядем асфалт, от евтиния с варовик

225

Пенсионер

преди 10 месеца

Самото хипотетично избиране на Корделия за премиер, ще доведе до паника , масово теглене на спестяванията от банките и срив на банковата система. Ако това ви харесва , гласувайте за козичката.Аз няма да гласувам за нея.

224

Анонимен

преди 10 месеца

когато се платят първите големи сметки за ток и парно,народът ще озверее и Бойко ще падне от власт.някъде през ноември месец...

223

Абе

преди 10 месеца

За ПП ГРОБ всичко е Точно!