191

икономист

преди 5 години

Има много доказателства, че по-голямата част от уменията, които имат хората са им генетично заложени! Сигурен съм, че всеки човек може да даде примери от собствения си опит. Имах двама колеги от университета, които по мое мнение не ги биваше за нищо(не че не бяха свестни момчетата)! Eдиния поне можеше да свири на китара, но общото между тях беше, че и грам не възприемаха от изучавания материал. Опитвал съм се да им обяснявам като на две годишно дете, но въпреки това резултат нямаше...

190

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуХич не ми дреме откъде идва газта в България, другарю. Такива притеснения имате предимно безделниците, които по цял ден се чудите как да си запълвате празните животи. Ти щом толкова много се притесняваш, за това откъде идва газта, отивай да живееш, там където газта идва от другаде.

189

Чиновник

преди 5 години

До икономистА-ха, значи понеже се произвежда повече, трябва да се работи повече. Да, логично е да е така. Обаче се оказва, че за тази работа в повече, заплащането е същото или по-ниско, отколкото, когато е имало по-малко работа. И точно тук възниква конфликта между работодатели и служители- липсата на адекватно заплащане на труда на хората.

188

Анонимен

преди 5 години

Горките нормални, възпитани, интелигентни хора които останаха да живеят между цялата тази изпростяла ***! Как е възможно да си най беден, изостанал, неграмотен и да имаш наглостта да обеждаваш че не е верно! Че си много добре, че цъфтиш, че си пример! Пример за какво!? За да излезеш от калта, на първо място трябва да осъзнаеш че си там! Само че виждам хора които не само не знаят че са в кал но и се бият гордо в гърдите! Горките нормални хора в БГ! Сигурно им е трудно с такава простащина

187

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

това е от несъществено значение. важното е, че тиквата ще строи стадион за 100 млн. лв. познайте колко ще се откраднат. а от кого, можете ли.

186

ИСТИНСКИ КОМУНИСТ ДО

преди 5 години

НАРОДА ПРОСПЕРИРА САМО ПРИ НАРОДНАТА ВЛАСТ. А НАРОДНА ВЛАСТ ИМАМЕ КОГАТО УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИ. ПРЕДИ БЕШЕ БКП СЕГА Е ГЕРБ. ВАЖНОТО Е, ЧЕ СМЕ КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ. ВЧЕРА ПРЕМИЕРЪТ ЛИЧНО ОДОБРИ ДОГОДИТЕ НА НАРОДА ДА СЕ ВДИГНАТ С 10%. И ТОВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ САМО ТАЗИ ГОДИНА СА СЕ ВДИГНАЛИ С ТОЛКОВА.

185

Гoшу

преди 5 години

До HeinrichHimmlerАми като не ядете асфалт, яжте павета бе, кой ви е спрял? Или пасти, както казва Мария Антоанета :)))

184

КОМУНИСТ

преди 5 години

АЗ СЪМ ПOДЧOBEK, КОЙТО ЖИВЕЕ ОТ КРАЖБИ.

183

икономист

преди 5 години

До ЧиновникПо-долу съм изброил някои от тях, но общо взето става въпрос за комплекс от умения, които много малко хора имат. Сега се търсят предимно технически кадри и IT специалисти. Останалите професии в сферата на услугите също имат своята специфика, която не е по силите на всеки. Заради все по-големите обеми на произвеждана продукция, е необходима много по-голяма физическа и психическа издръжливост от страна на човешките ресурси. Не всеки човек може да издържи на тези темпове!

182

Гoшу

преди 5 години

До 200Провери откъде идва газта в България, другарю Олиг, и пак се върни да напишеш мнение :) Днес съм на ракия със салата :)))

181

Анонимен

преди 5 години

От 10 г. насам имаме най- тежките зими, лета, пролети, есени... с на- ниските доходи в целия ЕС, с на- много болести, ниски пенсии, без права за инвалидите, стъпкани и ограбени на работните ни места, обезлюдяване на цели райони, демографски срив, никакви инвестиции, срив в образованието, здравеопазването, високи цени, данъци, такси...

180

ИСТИНСКИ КОМУНИСТ ДО

преди 5 години

190 И 195 Е ОБИКНОВЕН ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛ... НЯМА НИЩО ОБЩО С КОМУНИЗМА. НЕГОВИЯ БОЙКО БОРИСОВ ПРИ НАС БЕШЕ ОБИКНОВЕН ПОЖАРНИКАР И НИКОГА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ! НЕГОВИЯ ЦВЕТАНОВ ПРИ НАС БЕШЕ ОБИКНОВЕН ФИЗКУЛТУРНИК И НИКОГА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ.

179

HeinrichHimmler

преди 5 години

Тази година ни бръкнаха сериозно в джобовете. Какво ли не вдигнаха, освен доходите на така или иначе изстрадалите хора. Бойко време е да си ходиш, народът не яде асфалт, а ти се наяде до гушата с парите на хората. Сега национален стадион щял да строи, видиш ли да си сложи още нещо в джоба, а не да извади от него.

178

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуЯвно и днес отрано си започнал да се наливаш с водка и резултата е налице. Пак имаш халюцинации и ти се привиждат Путин, Кремъл, хибридни войни, новичок и руските хакери, които са взели на прицел компютъра ти. Голяа карикатура си, Гоше.

177

Анонимен

преди 5 години

Ама как ни подготвят психически, а?

176

Анонимен

преди 5 години

И все по зле ще става

175

Гoшу

преди 5 години

Радвам се, че *** сега с щастие ще си развържат кесията за да платят новите и по-високи цена на газта от "братушките" :) На мен ми е през хея, ама те с кеф ще дадат парите на Вожда си в Кремъл, ха-ха-ха

174

Чиновник

преди 5 години

До икономистКакви, са изискванията на съвременния пазар на труда, на които, както казваш, "все по- малко хора издържат"?

173

КОМУНИСТ

преди 5 години

До КОМУНИСТФАКТ Е, ЧЕ ПРИ ГЕРБ ХОРАТА ЖИВЕЯТ МНОГО ПО-ДОБРЕ. ЕТО, ПО ПРАЗНИЦИ МАГИСТРАЛИТЕ КОИТО ГЕРБ ПОСТРОИ СЕ ЗАДРЪСТВАТ ОТ ОТПУСКАРИ КОИТО ОТИВАТ ДА ПОЧИВАТ ПО КУРОРТИТЕ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. А КОГАТО УПРАВЛЯВАХА КАПИТАЛИСТИТЕ ОТ БСП И СДС НАРОДА НЯМШЕ ПАРИ ДОРИ ЗА ХЛЯБ. ЗАТОВА Е ЯСНО, ЧЕ САМО ПРИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ НАРОДА ПРОСПЕРИРА.

172

икономист

преди 5 години

До Чиновник. Човече не си ме разбрал правилно! Исках просто да кажа, че има хора, на които тежката работа им понася по-добре от на други хора. Аз не подценявам труда на никого, и смятам, че заплащането трябва да е достойно за всички! Въпросът е, че стават все по-малко хората, които могат да издържат на изискванията на съвременния пазар на труда...