231

Зозо

преди 5 години

До Ким Чен УнСорос ли дойде да изнесе държавния резерв и житото бе ***? Сорос ли взе кредити или *** - кредитни милионери? Срам нямате, да горите в пъкъла!

230

Баба Генка

преди 5 години

Winter is coming,бабета,цепете дървата.

229

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен Ун 241Точно така стана с Жан Виденов, той не искаше да предаде България и да подпише плана "Ран-Ът", затова му направиха супер-инфлация и го свалиха от власт.След него Луканов подписа смъртната присъда на страната ни, дори се говори , че е изнасял злато в западни банки!!Но тука, 80 % от хората са овце................само дето не пасат трева, ами вярват на демократичните лъжи.

228

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Да добавя Жан Виденов го гътна Сорос щото му се опъна като искаше да запази фабриките и заводите държавни и така да осигури работа на хората .Но дойдоха трима души от Лос Говедарос единият беше с маска на окото и намериха дузина предатели като Андрей Луканов и с Виденов и държавата се свърши ,та така и до днес . И тезата за по малко държава добре работи в услуга на олигарсите ,крадците и разбойниците ,а ние бедни по бедни най бедни в цяла европа .

227

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Така е Абе другите работили здраво защото свалиха гащите пред Хитлер и той не им съсипа икономиките .А България до преди 9 септември си беше една предимно земеделско селска държава с малки фабрики по градовете който са работили само за вътрешното потребление и никакъв износ с изключение на животински и земеделски стоки .А заводи никакви не е имало .Така че твоето сравнение за многото работа не лови декиш тук .Ама то затози период си има и статистика и всеки може да я види .

226

Анонимен

преди 5 години

е забраваха онази приказка за султана дето нси вдигал данъците..

225

БОКО

преди 5 години

ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ В СТРАНАТА МИ-АЛЧНИ ПЕНСИОНЕРИ--НЕ НАЯЛИ СЕ--КАКВО ИСКАТ,МОЯТА ЗАПЛАТА ЛИ И ДОБАВКИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ЗА КОЛЕДА----ДЕЦАТА ИМ БЕГАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ,АЗ ДА СЕ ГРИЖА ЗА ТЯХ....Я ДА ХОДЯТ ЗА ТИКВИ И КОМПИР ,МОЖЕ И МАС ДА СИ ВЗЕМАТ И ДА НАБИВАТ...

224

анонимен

преди 5 години

И като ББ сдаде властта, дори и БСП да спечели, ще цъфнем и ще вържем! Всички в парламента са от едно котило, 28 години са срещу народа и живеят за собственото си обогатяване, чрез Бенчо, Ветко, Миньо и ......хиляди неизвестни "бизнесмени"!

223

Анонимен

преди 5 години

В българия има една единствена партия и тя се нарича държавна сигурност.тя ви осигури прехода мутрите ицялата ви порка мизерия след това.да си правите илюзии и драскате по форумите няма смисъл.така е било и ще бъде в бг то.битият бит....ия....ан.съжалявам че ви развалих настроението.лека нощ

222

Така е

преди 5 години

До Анонимен 232 Благодарим за съвета. Пак ще гласуваме за тиквата. Не искаме четвърти фалит на държавата. Така ли е ? Така е..!

221

Анонимен

преди 5 години

Невероятно е как ни лъжат за издръжката на живота. Потрес и отчаяние. И синдикатите си мълчат. Питам, защо мълчат синдикатите. Или и те се прегърнаха с капиталистите.

220

Мартин

преди 5 години

Леле хора, вие представяте ли си какво правите в момента? Дори вече не се коментира темата, обаче трябва да налива коментари и да сме много активни! Не може ли да разберете, че всичко зависи от икономическите промени, не от въпросните компании. Обаче все някой трябва да ви е виновен. Надявам се да не свършим като хората във Варшава!

219

Анонимен

преди 5 години

Айде пак гласувайте за ГЕРБ и ставайте по-бедни!!!Промити мозъци сте...................80 %.На това му викат така:"Телевизора победи хладилника!"Добър ден, селяни прости!!!!

218

Коце кмета

преди 5 години

Нищо, важното е Тиква да е добре и да го дават по телевизията. Другото е лоена топка и филии с мас.

217

месара

преди 5 години

абе няма да е колкото виденовокостовата! а на тия дето пишат апокалиптични прогнози, пращам поздрави на роднините им!

216

Пенсионер

преди 5 години

ако герб останат, скоро ще ядем асфалт, от евтиния с варовик

215

Пенсионер

преди 5 години

Самото хипотетично избиране на Корделия за премиер, ще доведе до паника , масово теглене на спестяванията от банките и срив на банковата система. Ако това ви харесва , гласувайте за козичката.Аз няма да гласувам за нея.

214

Анонимен

преди 5 години

когато се платят първите големи сметки за ток и парно,народът ще озверее и Бойко ще падне от власт.някъде през ноември месец...

213

Абе

преди 5 години

За ПП ГРОБ всичко е Точно!

212

икономист

преди 5 години

До 65Тези, които ходят често на почивки, може да са все едни и същи няколко стотин хиляди хора... Въпросът е какво правят останалите, които не ходят на почивки, и не са ходили от години. Почивките може да са им осигурени от роднини в чужбина, които им изпращат парички. Пълните колички в хранителните вериги кога ги виждаш? Само по празници или по принцип. Тук въпросът е, какви точно стоки зареждат хората. Тези с най-големите промоции, или тези, които най-много им харесват...