62

Анонимен

преди 5 години

Попитайте в Нови хан за тоя дърт пер верзник.

61

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуАко ти не виждаш истината в това даже и Зигмунд Фройд няма да ти помогне.И като ще го вкарваш в темата, вземи почети малко от него да ти се изяснят някои неща.

60

Анонимен

преди 5 години

32. F22-gender - лице, определящо себе си като транс-сексуално, като сексуалнпстта му транзитира към пола на изтребител Ф2233. HandyGendy - транзитиращ към пола на безжичните телефони.34. GenderGreande - транзитиращ към пола на фекалните гранати35. GhostHui - мъж, транзитиращ към пола, на който не му се вижда члена

59

истината боли

преди 5 години

на тоя грешник пръстите му като кебабчета, това клинично затлъстяване не е от постене и помощ на бездомните и гладните в "приюта му". май май всичко е бизнес!

58

Анонимен

преди 5 години

Голям похотлиевц е дядката. Тая спокойно може да му е внучка.

57

Гoшу

преди 5 години

"Сексът е измислен като завършващата част на едно взаимоотношение, а не като началната. Сексът е измислен, за да се правят деца от хора, които се обичат до степен да стигнат до пълна интимност. Всичко останало е разврат и търсене на нещо ново за възбуда, защото нормалното вече е омръзнало поради пренасищане и безразборна злоупотреба."---Брей, ти пренаписа Зигмунд Фройд, който твърди точно обратното :)))

56

Анонимен

преди 5 години

То трябва да имаш висше образование, за да запомниш всички 31 пола. Аз имам едно, ама пак не можах да ги разбера всички. Трябва още едно да изкарам.

55

Анонимен

преди 5 години

Този човек е нахранил и приютил много бедни хора, за което му свалям шапка!А това, че се забавлява, хапва и пийва - ами жив човек е, не му е забранено, дори от Църквата!Вместо да го обсъждате, дарете по някой лев на някой болен човек, по-полезно ще е!

54

Анонимен

преди 5 години

Сексът е измислен като завършващата част на едно взаимоотношение, а не като началната. Сексът е измислен, за да се правят деца от хора, които се обичат до степен да стигнат до пълна интимност. Всичко останало е разврат и търсене на нещо ново за възбуда, защото нормалното вече е омръзнало поради пренасищане и безразборна злоупотреба. Бог да ви пази и да ви е на помощ.

53

Анонимен

преди 5 години

Гошу, нали не си мислиш, че някой нормален човек ще тръгне да запомня някакви терминологии, които една шайка attentionwhores са измислили за да се чустват важни в обществото? Момче, обществото показа среден на смешните ти джендърчета и им каза в пряк текст да ходят да се таковат. Обществото няма нищо против джендърите, а има против това да се налагат изкуствени, никому ненужни концепции. Аз се определям сексуално като щурмови хеликоптер, каде ми е терминчето в смешната ти листа???

52

до Гошу

преди 5 години

Гошка, тия 31 пола сам ли ги установи или някой ти помагаше?!

51

Анонимен

преди 5 години

E то има обратни се женят за жена и деца може да имат за да се скрият, и сигурно не са малко. Това че си се снимал или че си се разминал на улицата и се е докоснала едната цицка на жена вече доказателство ли е за нещо.Разберете го вече че има само един пол. Това е мъжкият, женският пол е липсата на пол. жената има X хромозома и резервна Х хромозома, Мъжът има Х и Y като последната изключва парчета от X.

50

Гoшу

преди 5 години

29. Femme лице от женски пол с хомосексуална ориентация, следващо стереотипите на женското поведение и стил 30. Person of Transgender Experience лице с трансджендър опит 31. Androgynous андрогинен

49

Гoшу

преди 5 години

14. Pangender всеполов 15. Transexual/Transsexual транссексуален 16. Trans Person трансджендър личност, непринадлежаща нито към мъжкия, нито към женския пол 17. Woman жена 18. Man мъж 19. Butch лице от женски пол с подчертано мъжко поведение и стил 20. Two-Spirit двудушевен, с две души 21. Trans трансджендър 22. Agender безполов

48

до Гошу

преди 5 години

Очевидно си много запознат/а с *** идеологията, което за мен беше странно, преди да ти погледна снимката!Какво точно значи Gender на американски и британски английски, можеш сам да провериш, но покрай Истанбулската конвенция и останалите *** глупости, тази дума придоби едно единствено значение в България и отец Иван е повече от ясен какво има предвид!предвид хомосексуалността и педофилията, която се шири в католицизма, отец Иван затвърждава с тази снимка, че българите сме нормални!

47

Гoшу

преди 5 години

7. FTM жена, добила мъжки облик след хирургическа намеса 8. Gender Bender лице което експериментира с половите стереотипи или направо отрича съществуването им9. Genderqueer лице, което не пасва към никой от половите стереотипи 10. Male-To-Female мъж, добил женски облик след хирургическа намеса 11. MTF мъж, добил женски облик след хирургическа намеса 12. Non-Op лица, които не искат да се подлагат на хирургична намеса, но все пак считат себе си транссексуални 13. Hijra южноазиатското название на транссексуалните

46

Гoшу

преди 5 години

Ето и пълен списък на тези 31 пола, които трябва ясно да се разграничават1. Bi-Gendered в различно време ту мъж, ту жена 2. Cross-Dresser човек, който се облича в дрехи, типични за противоположния пол. Травестит. 3. Drag-King жена, която се облича в мъжки дрехи, обикновено за целите на шоу-бизнеса 4. Drag-Queen мъж, който се облича в женски дрехи, обикновено за целите на шоу-бизнеса 5. Femme Queen мъж, който с всевъзможни средства (хормони, облекло и дори хирургия) засилва женствените си черти 6. Female-to-Male жена, добила мъжки облик след хирургическа намеса 7. FTM

45

Rock of ages

преди 5 години

Да е жив и здрав Отец Иван! Дай Боже да има повече такива хора по света! Много добър човек е и винаги ме е радвал!

44

Гoшу

преди 5 години

До ПичНе си прави труда да им обясняваш нищо на тези слабоумни и сенилни пенсионери. Няма да те разберат. За тях "***" явно е гей или с неизяснено полова принадлежност. Такава е Руби Роуз, която е Bi-Gendered :))) Ей го и отчето и той каква простотия изръсил: "Снимах се с жена и хората вече ще знаят, че не съм ***". Масово простотията и незнанието се шири, но всички се смятат за последна инстанция. 10 поста написах, ти също 2-3, ама не искат бе, не искат да разберат и това е.

43

Анонимен

преди 5 години

Не знаем какво е "***", но сме против.Знаят какво е *** и затова са против. Много сме умни и красиви след 90та.