102

neo5

преди 5 години

Еремия 7-*** глава:7. Тогава ще ви направя да живеете на това място, В земята, която дадох на бащите ви от века и до века. 8. Ето, вие уповавате на лъжливи думи, От които няма да се ползувате. 9. Като крадете, убивате, прелюбодействувате, И се кълнете лъжливо и кадите на Ваала, И следвате други богове които не сте познавали.

101

Анонимен

преди 5 години

как само се опита да излъже в началото- внучка му била, бла бла

100

Анонимен

преди 5 години

Попе къде ти е попадията? По една точилка да ти удари на тебе и разкрепостеното моме.Да й четеш Библията и най-много заповед 8 :,, Не прелюбодействай!!!!" да влезе малко в правия път.

99

Питър

преди 5 години

ТО всичко хубаво, ама се оказа, че рожденият ден на отец Иван е през ДЕКЕМВРИ!40 дни преди Рождество вярващите и божиите служители (надявам се!) би следвало да постят.В случая са притеснителни не зеленчуците на младата дама, а настървението, с което отчето ръфа мръвката.

98

тая волна пеперуда

преди 5 години

За дядо поп може да не е съгрешил,ама това момиче си му личи,че е заработвало покрай Лъвов мост. Някак си инстинктивно се натиска,ако не друго то поне едно портмоне да открадне. Сякаш иска нещо друго да оближе и с тази разголена блуза си притиска едната гърда до ръката на попа. Духовникът не е трябвало да допуска подобна снимка да се публикува. Не казвам,че не е направил добрини, но е трябвало да й каже,че поведението й не е приемливо, да не го прегръща. В случая момичето се държи провокативно.

97

Анонимен

преди 5 години

Само ми е интересно тия, дето го защитават, дали ще му дадат пари, като дойде да им проси. Щото лично аз бих му играл една гьостерица по гърба, па нека да съм ***...

96

Иво

преди 5 години

***, които плюят по отец Иван направили ли са за някого нещо добро през живота си?? Какво очаквате? Светци? Аз пък се радвам, че жив, нормален човек върши такива добри дела..Не забравяйте, че нашата църква затова е по-силна и чиста от католическата, защото поповете са нормални мъже, със семейства, хапват и пийват като всички нас. А не извратеняци, тайно налитащи на момченца!! По делата ще ги познаете...

95

Анонимен

преди 5 години

Понятието *** се появи по същия начин като ксерокс, джип и др. Причината е, че обществото избира най-близката дума за това, което има нужда да опише. Това е основата на всеки език. Ако хората намират думата *** най-удобна да опише всяко отклонение от нормалната сексуалност, не им се сърдете, защото приемат за отклонение новата ви реалност. Имате право да сте каквито си искате, но нямате право да налагате на някого да ви приема простотиите. Имате РАВНИ права като всички нас.

94

bluesky1

преди 5 години

Изглеждат естествени...лубениците...

93

Анонимен

преди 5 години

психиатри не достигат,психиатри...

92

M8

преди 5 години

Дърт перверзник развъжда конкретен етнос срещу много ясни услуги, както се вижда на снимката. Между другото остава и по някой лев и за него от вашите дарения, глупави миряни. А вие се хващате за думата ***...

91

Анонимен

преди 5 години

Фашистите от БСП въведоха това понятие "***" като обида. Понеже освен фашисти са и безкрайно глупави и необразовани (дори и любимия си руски не говорят като хората), та не знаят. *** (gender) в превод от английски означава пол. Всички имаме *** освен разни безполови болшевици като Дърев примерно.

90

б

преди 5 години

Най-обичам зрели лубеници.

89

Драсни пални клечка

преди 5 години

Леля Корнелия въведе нова обида -*** младо и старо на *** се обижда.Не знам простолюдието какво си мисли ,че е *** , но по Белия свят *** значи пол...

88

Анонимен

преди 5 години

До Мен 90Българинът да се поти за да търси истината - това е файлетон Sci-Fi. Нито в парламента нито при духовенството ще я намери - всичките са маскари! Но е забавно да гледаш как едни вярват в едната от маскарите, а другите в другата! И се хапят, пенят и глозгат!

87

Хмм

преди 5 години

Много сте интелигентни! Какво означаве не съм ***? Като не знаете какво означава не го използвайте. Безполови и безмозъчни същества! Писна ми от ниско образовани хора, които само насаждат омраза и неграмотност.

86

Мен

преди 5 години

Българинът е интересна личност. Тези, които го клатят не го притеснява и 1 път на 4-и години отива да си гласува за тях въпреки нередностите , за които знае и не знае. Появява се някъде 1 снимка на свещеник и се оказва, че този е виновен за бедите в живота ми. Хора, щадете сърцата и търсете истината. Живо и здрави да сте.

85

Анонимен

преди 5 години

ама не чакай дарения - свършиха баламите !

84

Анонимен

преди 5 години

Ай завалията, еди нъпт се снимал и го изядоха с парцалите.....

83

вселена

преди 5 години

До Анонимен 84Космонавт имаше и в националния отбор по футбол но така и не го видяхме да стартира