122

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Попът не е монах, че да трябва да пази целомъдрие, ама това антиправославната пропаганда не го отчита. Важно е да се оплюва, да се насажда нихилизъм към това което сме - българи, православни християни, миролюбива и могъща цивилизация, която за разлика от индианци, африканци и азиатци западните и османската империи не могат да съсипят, въпреки столетните им усилия. Защо няма нито една позитивна статия от с о росоидните медии

121

как да вярва човек?

преди 5 години

Ех как после да вярва човек на попове като говорят едни приказки за смирение и да ходи на църква, не става.

120

125

преди 5 години

Не да е девствен, но да НЕ е развратен, да си спи с попадията и да си пие само вкъщи. Иначе какво го отличава от другите мутри?

119

мечтата на дядо ПОП

преди 5 години

Следващият път във видео със Сузанита и да пуши трева. Ей затова мечтае. И Ще си сложи златната корона дето венчава младоженците от църквата.

118

Той

преди 5 години

Освен дето не е *** и не е католик, че да е длъжен да е девствен и гладен. Евала му на човека. А тоя дедо добри приживе го наблюдах пред св. Седмочисленици що за стока е. Нищо не е по лошо от лъжлив професионален просяк с голям пи ар.На неджендърския поп пожелавам още дълъг живот и здраве. И все така да компрометира католиците и джендърите!

117

отлъчване от църква

преди 5 години

Тоя поп трябва да бъде отлъчен от църквата,да яде, да пие и да ходи по жени тогава, колкото си иска

116

какъв развратен поп

преди 5 години

1) Пие алкохол2) Лаком е,вижте какво голямо парче месо е взел3) Развратен е4) Ходи се вре на чужди жени5) Суетен е, личи си, че ако можеше, щеше да й го... защото не джендър6) Лъжлив,излъгал е ,че първо му е била внучка7) Лицемерен е, парите от дарения, ще идат за деца,ама дали една част ще си скъта?Заключение: Попът има 7 смъртни гряха. НЕ вярвайте на попове и не ходете по църкви.

115

до 112

преди 5 години

Както му се залепила, изглежда повече от ,, добро приятелство", Едната му ръка направо на гърдата й. Тя е омъжена. Не е редно от страна на попа.Още малко ще се задави със свинското. Не му е пречело да спазва приличие, както докато се храни, така и да си дръпне ръката от деколтето й.

114

попе питам

преди 5 години

Попе,ако НЕ беше захапал такъв голям залък и момето си беше вкарало език в устата ти пак ли щеше да кажеш:,, Ами не съм ***"

113

искаш дарение -НЕ

преди 5 години

Попе,попе,ако чакаш от сега нататък дарения НЕ си познал. Трябвало е да се извиниш за тая снимка,която показва нисък морал и упадък на църквата, а НЕ да се хвалиш както излиза. После НЕ учи хората на въздържание,пости и не се чуди защо не искат да ходят на църква. Натискаш се с омъжена жена и си личи,че ти е хубаво. И толкоз голям къс месо да ***. Малко смирение ти е нужно.

112

тоя поп е срам

преди 5 години

Ортодоксални християни сме,както руснаци, сърби,гърци. НО къде се споменава,че един поп може да ходи по кръчми да пие и разни жени да му се слагат? Снимката е неприлична, ако не беше поп щях да реша,че е баща на някоя мутра. Католическата църква щеше да го порицае, протестантите също щяха да го гледат накриво. Попе засрами се, не ми пиши,че не си ***.

111

Kiko

преди 5 години

Бай Иване сложи си ги на ... хейтърите ! Имаш лайк от мен

110

Анонимен

преди 5 години

Смях в най бедната държава.

109

Борджиите продължава

преди 5 години

Продължението на сериала за ,,Борджиите". Александър 6 или Родриго Борджиия и младата му любовница днес.

108

Анонимен

преди 5 години

Вярно е,нашата източно православна или ортодоксална религия е най човешката,разрешава брак на свещениците, не като извратените католици.За другата многобройна религия дори и не споменавам щото тя е не религия а философия на тероризма.

107

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбирате.Нашата религия разрешава отците да имат семейство, жена.Т.е. те са човеци, служещи между нас и Бог.Нищо грешно че се е снимал с жената от приятелско семейство.Тука не важи вица за попа дето казал,мъж и жена могат да спят заедно,проблемът е че не спят.За мен този отец е истински.Хвала ти дядо попе!

106

Гoшу

преди 5 години

До 111Ами разбира се, че е безполов и няма *** :) Да не мислиш, че на тази възраст шушулката между краката му върши някаква работа. Прав е отчето, не е *** :)))

105

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми очевидно е искал да каже, че той е безпoлов.

104

Анонимен

преди 5 години

Дядо попе, бръкна ли в пазвата й? Ако си го направил и си признаеш, грехът ти ще е простен!Всички сме грешни, а ти дядо попе - дваж!

103

защо го прегръща?

преди 5 години

Попе никой НЕ казва,че си ***, не преиначавай нещата. Просто е трябвало да кажеш на момичето,че като духовно лице трябва да спазваш приличие. И ако си искал да се снимаш с нея да не те прегръща. Ако на снимката си беше застанала нормално, без да си показва част от гърдите, на никой нямаше да му направи впечатление. Просто си личи,че е ,,игрива"