42

Българин

преди 5 години

Коя е тази, която провокира Божи служител към греховното? Трябва да се анатемоса!

41

до 8 инча

преди 5 години

Явно Пици си виждал само на снимка, защото теза са всичко друго, но не и силиконови...

40

Анонимен

преди 5 години

и аз имам снимка с едно момче ( много добър мой приятел) това означава ли че сме гей двойка? какви са тия глупости , можеш да се снимаш с когото си поискаш , това няма нищо общо със сексуалната ти ориентация

39

Анонимен

преди 5 години

Глупости, явно наистина този *** народ не е информиран и не разбира основни неща.Искрено ме разсмиват абсолютно неинформирани коментари като този. Във всеки един пост, критичен към неолиберализма като уред за нормализиране на хомосексуализма и производните му, думата *** се ползва точно с това значение.

38

8 инча

преди 5 години

това очевидно е транс-*** с фалшиви силиконови пици, явно е, че пиците й не са дар от Господ, а платени на чичко доктор и произведени в Китай, като повечето импланти!!

37

Анонимен

преди 5 години

Отец Иван не е казвал никога, че тази жена му е внучка...Това, че журналистите излизат с една информация и после я опровергават поради неинформираност и богато въображение, не е прецедент...Много добрини е направил отец Иван, да е жив и здрав!Жената от снимката също да е жива и здрава - добре излеждаща млада жена, защо да не си направи снимка в заведение?

36

месара

преди 5 години

внучка беше, неин рожден ден беше, сега негов рожден ден! отче, перкай щом можеш (тук не е забранено), лошо нема, а и ти си човек, ама не лъжи (както пише колегата), да си жив и здрав!

35

Пич

преди 5 години

"*** е название за човек, който не влиза в определението за индивид с традиционна сексуална ориентация"Глупости, явно наистина този *** народ не е информиран и не разбира основни неща. Жалко, изключително опростачване на нацията, включително и духовенството. За това пък наглостта и агресията е на високо ниво. Не знаем какво е "***", но сме против.

34

Анонимен

преди 5 години

На британски английски Gender значи Пол.На американски английски обаче значи точно това, с което го употребява отец Иван!Иначе не виждам нищо нередно в снимката - събрали се, хапнали, пийнали!Снимката е от заведение, всички гости на отец Иван трябва да са облечени като монахини ли?

33

Анонимен

преди 5 години

Естествено хора с ниска интелигентност като Гошу си мислят, че всички са хомофоби и комунисти. Приятел, спокойно, тук става въпрос за новото значение на една дума, не за уичхънт на хомосексуалните. Дишай :))

32

Анонимен

преди 5 години

Само му вижте мазния блясък в очите! - това не е божий наместник, а лъжец в расо!

31

Анонимен

преди 5 години

Само ти и народа от хоремага около теб в малка България си мислят, че "***" означава хомосексуален или там какво то си мислите.*** е название за човек, който не влиза в определението за индивид с традиционна сексуална ориентация. Харесва ви или не, това е дума която е навлязла в речника на българина. За съжаление на доста пишещи тук, не политическите сили, нито пък неправителствени организации, нито каквито и да било други формации определят еволюцията на езика.

30

Анонимен

преди 5 години

Отец Иван е направил и прави толкова много добро, колкото храчещите го *** няма да направят и за 10 живота от мизерното си сбъркано съществуване.

29

Анонимен

преди 5 години

Ако имате нужда от нещо по-така - отбийте се в Нови хан! Отчето ще ви нахрани, ще оближе кокала и ще ви го пъхне, сърпрааааайз

28

Анонимен

преди 5 години

Дъртофелниците научиха една нова думичка и я въртят като за последно без да имат идея какво реално означава...

27

до Гошу

преди 5 години

"И само за допълнение - аз съм ***"По снимката ти си личи, нямаше нужда да си "разкриваш цветовете".

26

Анонимен

преди 5 години

Гошо, Гошо, ще те *** лошо.Джендърче такова :D

25

до Гошу

преди 5 години

Знаем, че си ***, Гоше. Харесваш *** "жени" след като са сменили пола от мъжки, нали така?

24

Гoшу

преди 5 години

До 19И "Тиксо", нали? Айде сега "умнико" ми обясни що е то ***. Айде аз да съм. Ако си мъж и се самоопределяш като мъж, значи си *** мъж. Ако си мъж, обаче се чувстваш като жена, значи си ТРАНСДЖЕДЪР, въпреки че си *** мъж. Чувстваш, че тялото ти е сгрешено. Образовайте се малко бе, слабоумни пенсии и после употребявайте думички, чийто етимология не знаете ами сами си я доразвивате и самообяснявате във вакуума между ушите ви :)))

23

do 19

преди 5 години

Верно не е лесно да си с нисък коеф. на интелигентност. Само ти и народа от хоремага около теб в малка България си мислят, че "***" означава хомосексуален или там какво то си мислите. Останалите до 7 милиарда си знаят, че това е пол и толкова.Не показвай на всички безхаберието си, защото ставаш смешен. Макар, че в тоя сайт аудиторията е основно *** и подобни на тебе и няма да рзберат, какво имам в предвид.