57

Анонимен

преди 5 години

Одобрявам!

56

:D

преди 5 години

:) Ами нормално. То това , което го имаме в България не са магистрали (по смисъла на закона), а някакви нагънати, надупчени, закърпени парчета асфалт. Логично е в този смисъл максималната скорост да не е като за магистрала. Отечество любезно, как хубаво си ти! (Боже, в какво 'нещо' сме принудени да живеем всеки ден!?)

55

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Хора живейте си живота , радвайте се на близките си и на малкото хубави неща и не се "косете", в световната история няма нито едно поколение което да е доживяло това за което се е борило.Възрожденците не доживяха свободата, Стамболов не доживя независимостта, партизаните не дочакаха СССР, комунистите не дочакаха "светлото бъдеще" , десидентите 30 години по-късно , така и недочакаха демокрацията.....

54

Анонимен

преди 5 години

Пак ще има яко лапане, за какви отбивки за отдих на всеки 15-20км ми фантазират в държава в която с един резервоар отивам и се връщам. Късички са ни отсечките , чуждите тирове и транзитно преминаващи автомобили спират за евтин бензин и шльокавица, а повечето само на КПП-то.

53

до 52

преди 5 години

Айде и тоя почна като КАТ - 'несъобразена с пътната обстановка скорост', което им е при всяка катастрофа заради скапан път. Как съобразяваш дупка?Нали затова има знаци по магистралите например - разрешена скорост 140, при дъжд/сняг (нали си ги виждал - скороста и отдолу снежинка) 90/70 и т.н.Как се съобразява скорост ако не познаваш пътя - има си знаци караш си по тях. Не е задължително да си на максималната допустима, но ако се движиш по магистрала с 50 не е много безопастно, не мислиш ли?

52

глупости на хартия

преди 5 години

Не са предвидили места за кацане на въздушни електротаксита---защото докато осъществят идеите си на практика ще е 3150 г Похвално най после се сетихте да черпите от немския опит но аз знам че пътищата през искърското дефиле или за пампорово или боровец винаги ще са криви и опасни ,в Бт. Хората които са по на 20г сега гаранция ,че няма да карат по хубави пътища ! Гаранция е ,че вие ще се опитате да ги накарате да карат много по бавно ,чрез пътни знаци и глоби ...

51

Fake пътища

преди 5 години

Няма една отсечка направена по времето на ГЕРБ която да не е дефектирала в гаранционния си срок1. Магистрала Тракия след Стара Загора посока Бургас е като Дунавски вълни. Най-новия участък е най-разбит, пък и е затворен цяла зима.2. Искърското дефиле...3. Всички ремонти в София - ВСИЧКИ!Не е от модела - от краденето е. Крадете по-малко, пък да лапате по-дълго. Не е нужно 80% да остават във Гербавите, свършете и малко работа, ама то от Калинки няма кой да я свърши...

50

хм

преди 5 години

30 години след "демокрацията" проектираме пътища по остаряли съветски модели и се чудим защо стават катастрофи!

49

tangra`

преди 5 години

а по кой модел ще се краде ?

48

Анонимен

преди 5 години

Тиквени новини

47

Анонимен

преди 5 години

Пътищата в България доскоро се проектираха по съветски модел. - уникално!!!без коментар.

46

Анонимен

преди 5 години

Борисов, единствените ви истински гербаджийски "магистрали" са тия, дето Пепи Москов Наркомана ги шмъркаше в клозета на Народното събрание.Няма го Пепи Белото - няма ги и магистралите.

45

Анонимен

преди 5 години

Тази наредба важи ли за острова на Боко?

44

До 44

преди 5 години

Покарай в Австрия по някоя магистрала край Алпите - 100км/ч. Рядко ще може да вдигнеш повече. Това се има предвид под "труден терен"!

43

Анонимен

преди 5 години

ПЪТНИЯТ ЗНАК "В 26- Забранено е движение със скорост, по-висока от означената" за мнозина е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА скорост. Това не е така.Ако видите знак 40 км/ч, това означава, че според техническото състояние и габаритите на вашето МПС, според сътоянието на пътната настилка /мокра, заледена и т.н/, според видимостта и т.н., вие сте човека, който трябва да избере БЕЗОПАСНАТА скорост. А тя може да не е 40км/ч, а да е значително по-ниска. Не може да се оправдавате като де/бил- "ама там пишеше 40 км/ч".

42

Анонимен

преди 5 години

Да си лека жена нее лесна работа дефакто обслужващ персонал в тия фирми е вързано всичко от евтина любов до евтино каране нежен ритъм затова няма магистрали няма извънградско дее контрола на луната

41

death

преди 5 години

Стана една трагедия и решиха да променят всичко, което трябваше да сторят от 2008 г. насам... Само, че 95 % от този народ е за избиване. Т.е. - каквото и да се направи по пътищата няма да има смисъл.

40

Анонимен

преди 5 години

Направо с 90км/ч. То и без това магистралите не са никакви магистрали.

39

Анонимен

преди 5 години

Наретби и наретбички......по сегашата наретба НЕ може да се ползва варовик

38

bluesky1

преди 5 години

Вчера един младеж катастрофира на паркинга пред блока...влезе с *** газ в двора на блока и се опита да направи кръг, при което се заби челно във вратата на един паркирал автомобил! Баси ужаса...какъв народ само шофира...не мога да повярвам!