17

До 21

преди 5 години

Излагаш се. Техните широки и прави пътища никога няма да ги достигнем.

16

Анонимен

преди 5 години

Много хубави наредби, обаче какво правим с крадците кметове, изпълнители и надзор, които влагат 40% от необходимия материал в пътната настилка???

15

До 19 домино

преди 5 години

Спазването на закона се налага със силата на държавата. Това е навсякъде по света. Изключения няма.

14

Анонимен

преди 5 години

Чужденците шофират в България с много повече и по-опасни нарушения от българските шофьори. Културата на шофиране на чужденците е отчайващо ниска. Като шофират в нормалните държави, шофьорите са с добра култура на шофиране, особено българските шофьори. Въпреки това, едни без много ум в главата обвиняват за всичко българските шофьори.

13

Domino

преди 5 години

Дивия, просташки ген на *** трябва да се забрани. Забраната на завоите и високите скорости няма да помогнат. Сегашното ни жалко дередже не е от липсата на закони, а от неспазването на съществуващите такива! Който не ми вярва, да излезе да покара кола 15-20 минути където и да било в страната и ще се увери!

12

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, че на всички е ясно, че така наречените магистрали у нас само по име са такива. *** е, че когато баце нареди скоростта да е 140км. разумните гласове за опасността от такава скорост не бяха послушани. Сега обаче се отива в другата крайност явно за чиновниците е достатъчно да се постави едно ограничение на скоростта вместо да се направят качествени ремонти.

11

Анонимен

преди 5 години

Шофьорите във всяка една държаеа шофират по начин, по който контрола на държавата им налага да шофират. Само в България се мисли от повечето хора, че шофьорите сами определят начина си на шофиране. Резултатът е много катастрофи и нарушения.

10

Анонимен

преди 5 години

С тези 80% добре изманипулирани, че вината винаги е в шофьорите, никога няма да се оправим.

9

Анонимен

преди 5 години

Над 90% от нарушенията не са по вина на шофьорите, но онези 80% дружно блеят - шофьорите са калпави.

8

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте да обвинявате шофьорите щом искате да става все по-зле по пътищата.

7

Хахаха

преди 5 години

Нека *** да карат като невидели а вие си променяйте каквото искате.Това няма да спре катастрофите по пътищата!Трябва да се отнемат книжки!Мда.

6

Анонимен

преди 5 години

Добро утро!

5

Анонимен

преди 5 години

Аз одавна им казвам, кви са тия завой?За кво изобщо ги праите! Завоя е нож с две остриета - той хубаво изглежда и уж върши работа, но винаги се опитва да ви цака с центробежни ускорения. Я име бети майката на завойте, само напрао!

4

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

3

Анонимен

преди 5 години

Пътищата в България доскоро се проектираха по съветски модел. Наредбата не беше променяна повече от 30 години. Сега ще се работи по немски модел, с всички съвременни изисквания за пътна безопасност. Какви са тези модели, теренът в България е различен и трябва да се проектира по български модел, но едно че не могат да го измислят, друго че шофьорите не спазват правилата.

2

Пешеходец

преди 5 години

Като не можете да карата ще става така. Но и 100км са ви много, пак ще се трепите.

1

СаТ

преди 5 години

За катастрофата в Своге е виновен рейсаджията, пък вие ако сакате забранявайте завоите изобщо, като такива. И понятието магистрала през тежък терен ме умилява.